Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lunja
Jesu. My point je da su na toplisti i neki ne-homofobi. :D npr:

"7. „Gole činjenice“ - golaći sa bilborda
Milutin Petrović, Željko Bodrožić, Ivan Tasovac, Dejan Anastasijević, Jugoslav Ćosić, Vukašin Marković, Branislav Lečić. S jedne strane ono što su uradili je izuzetno hrabro i humano, jer su podržali jednu vrlo važnu kampanju. S druge, šta ima lepšeg od pogleda na bilbord sa golišavim frajerima. Šteta što se u toku fotografisanja niko nije razdrao „Ruke u vis“.

8. Nebojša Milovanović - glumac
Jedan od najslađih glumaca mlađe generacije. Bio je presladak u filmu „Lajanje na zvezde“. Izgleda izuzetno seksi sa bradom od nekoliko dana. Dok gledate njegove filmove prosto vam bude žao što se u njima ne skida. Možda je stidljiv, ali kad će ako neće sad kada je mlad i seksi."

+ neki sportisti, pretpostavljam zbog zmijskih tela i opste popularnosti, pa je i Djokovic, za koga je ispalo da mi je najbitnije na svetu da ga odbranim, a nije bas tako, po istom principu bio nominovan.

:tenis:

Mars, za kog bi glasao? Je l bi glasao za sexy Mladena? :)
Korisnikov avatar
By Mars
Ne. Da je bio onaj drugi, onaj sa jos tupljom facom (kome je Biki u Arandjelovcu rekla "Mamlaze", ne znam kako drugacije da objasnim ni kojoj grupi pripada), onda mozda. Ako se dogovorimo da se radi o zajbanciji i zajebavanju.

Za ozbiljan konkurs iza kandidata treba da stoji 1) lik i 2) delo u prethodnoj godini.
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Mars
Ako se dogovorimo da se radi o zajbanciji i zajebavanju.
Meni Pedjini godisnji izbori i liste upravo tako i deluju.

Mladen... :bale:
:bale: :bale:
:bale:

:retard:
Korisnikov avatar
By Mars
Meni on fizicki lici na mesanca DUSKA KORACA i nekog novinara nekog sranja od lista koji je bio u ziriju za izbor ZVEZDE GRANDA neke godine.
Korisnikov avatar
By Lunja
Mene podseca na Aleksandra Vucica. Manje fizicki, vise ideoloski i vokalno, da ne kazem oralno. :)
Korisnikov avatar
By Mars
A jel znas taj drugi koji je, na koga mislim?
Spustene obrve, spusteni kapci, ravne visoke siske. Uzicki akcenat. Nosio DZEMPER kada to nigde nisi mogao da vidis (mene asiciralo na: mekotu, čistotu i čednost).

A ovog tvog nigde osim na slici ovde nisam video.
Korisnikov avatar
By Lunja
Nemam pojma. Nisam pratio Grand.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Originally posted by jukie
Slažem se sa PfB
Mislim gde možeš Lečića koji na toj slici izgleda kao statua grčkog božanstva (i izaziva curenje vode iz usta :retard: ) da staviš kao distractor očigledno namernoj sprdnji sa Obrazovcem. Jer jasno je da je Obrazovac tu kako bi se većina ljudi zezala i glasala za njega radi sprdnje
Azasto se ne bi zezali sa Lecicem??? :retard:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ma jebesh Mladena (ako nisi gadljiv)...
Nego, bre... Zahvaljujuci ovoj temi sam ustanovio da je Kurir samo u toku ove godine objavio 25 chlanaka o gay populaciji... :D
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Originally posted by Mars
A jel znas taj drugi koji je, na koga mislim?
Taj igra za oba tima, zar ne?
:maska:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Lunja
Nemam pojma. Nisam pratio Grand.
Au. Sad ce svi da znaju da ja jesam. Tesko meni, tesko meni...

Ne, nego kad se ono prebacivalo na Pink samo da bi se gledali Simpson's, pa uleteo kadar ponekad. Isti ovaj.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Clockwork Orange
Taj igra za oba tima, zar ne?
Ne mogu da nadjem, odustajem. Kako koju referencu ukucam, sve mi neke nakaze izlaze, popovi, ratni zlocinci, kombinacije...Nebitno.
Korisnikov avatar
By Mahoney
sve svetske i dosadasnje domace ikone su bile izuzetno sexy.

samo neke da nabrojim: cedomir jovanovic, biljana srbljanovic, novak, madonna, lisa mineli, kylie... a ova klempava zivotinja iz obraza je toliko ne-sexy da mi se stomak okrece kada ga pogledam.

de, bre ikona...

:boxer:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!