Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by gorilicaPa si bas nasao mene da izostavis? Moji postovi su uvek senzacionalni i uvek se dize frka oko njih.
Pa ako cemo tom logikom ja sam izostavio minimum 15 korisnika chije postove rado chitam i koji su mi jako dragi.
Moje poimanje zvezde je da je uvek u centru zbivanja i da se oko nje dize neka prashina zbog ovog ili onog. Pozitivnog ili negativnog.
Nije ovo takmichenje za omiljenog forumasha. Barem ga ja ne sagledah tako.
Originally posted by Pending-For-A-BendingZa tebe sam glasao na drugom mestu, al necu da kazem kom.Originally posted by gorilicaPa si bas nasao mene da izostavis? Moji postovi su uvek senzacionalni i uvek se dize frka oko njih.
Pa ako cemo tom logikom ja sam izostavio minimum 15 korisnika chije postove rado chitam i koji su mi jako dragi.
Moje poimanje zvezde je da je uvek u centru zbivanja i da se oko nje dize neka prashina zbog ovog ili onog. Pozitivnog ili negativnog.
Nije ovo takmichenje za omiljenog forumasha. Barem ga ja ne sagledah tako.
Isuse Boze, zvucim kao STATUS. Isterajte zloduha iz mene
Originally posted by DirrtyKo ti kaze da tamo nisi dobio glas od mene?
A tom logikom za mene nisi glasao ni ovde ni tamo gorilice... ccc!
Originally posted by jukieOvo sa kacenjem liste 100 najrevnosnijih je zgodna ideja, samo sve nesto mislim da ce unic0rna boleti dupe da je pravi i okaci. No, mozda gresim.
Ako se dobro sećam, potrebno je da korisnici imaju preko X poruka u poslednjih godinu dana (tako da se misteriozni Zoki ne važi... ), a pošto više nemamo brojač poruka (valjda? ili imamo?), onda glavni administrator treba da nam okači listu od recimo 100 najrevnosnijih korisnika u toku 2008. godine
Originally posted by *deni*Nisam uzdrzan a i kako sam procitao temu mama salam je u mojoj glavi imala 12 poena, bice njemu dosta i desetOriginally posted by MachkodlakPa sto onda samo 10 poena ?
10 ... - Zbog mnogo cega, a i verovatno zbog velike pristrasnosti :uni:
12, Machkodlache, 12 !!!
- Korisnici registrovani 2005. i 2004. koji zele da glasaju, moraju da glasaju do 15. decembra 2008.Ja spadam u ovu grupu, pa imam vremena da se presaberem, izvagam, izmerkam i na kraju glasam.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!