Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By жњ
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Originally posted by ivanazuh
Kevi treba kurcina zlato. Toplo joj preporuci.
Znaci ti omalovazavas sto je majka napokon pocela da se brine o detetu i kazes da je to zbog nejebice. Voleo bih da onda malo vise majki pati od nejebice...

Inace, cudi me kako niko nije prokomentarisao prostacku izjavu Tresh-Grl "Skloni ili cu te ja skloniti". Po meni takvu decu jednostavno treba izbaciti iz kuce.

s druge strane, ni deca se tek tako ne izbacuju iz kuce :sigh:

problem je malo kompleksniji...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by J...
Dolazi vreme kada cu ja poceti da se brinem za nju umesto sto je ona do sada za mene. Tako to ide. :ozbiljan:
Upravo. Mada ja nisam bila u takvim sukobima sa roditeljima ni nekad, ali secam se "ratova" mojih prijateljica sa roditeljima, nalik na ovaj... sve to drugacije izgleda kad prodju godine... :deda:

Inace, nije klimaks uzrok reakcija majke nego ljubav i briga za Tresh girl.
Korisnikov avatar
By Deksi
Moja na svu srecu jos uvek nije,a mislim da ima dovoljno poverenja sad u mene tako da ne verujem da ce praviti sranja kad bude nastupio njen klimaks. :andjelak:
By Tresh-grl
Moja je glupaca u svakom slucaju i tek sad se dokazuje koji je debil zena.
Cas pukne cas ima izlive neznosti.

Danas smo pile kafu i pricale nesto i rekla je kao razlog zbog kog ona zivi smo ja i mojpolubrat (koji je pritom pobegao za kanadu i svercuje duvan)

Mislim se zeno ako smo mi tebi razlog zbog kog zivis i budis se ujutru idi i ubi se :whatever:
Korisnikov avatar
By reveal
Bez obzira bila mater u klimaxu ili ne, ne zasluzuje takve ruzne reci. Nijedna majka.

Ako ne mozes da se slozis sa njom, nadji lepo posao i zivi sama. Budi nezavisna i neces morati da se nerviras toliko.
By Pending-For-A-Bending
Stvarno ne znam da li od Tresh Grlinih postova treba da mi je bude zao, ili da mi ide na zivac. Mozda sam i ja u klimaksu
By J...
Stvarno ne znam da li od Tresh Grlinih postova treba da mi je bude zao, ili da mi ide na zivac.
Meni su uglavnom smesni. :smeh: a ponekad su i zalosni. :ozbiljan: ali na zivce mi ne idu nikad :nokti:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ja bih rekla, posto sam procitala negde na Forumu da Tresh girl dolazi iz dobrostojece familije, da je to sve posledica prevelikog blagostanja i komfora.
Deca pobesne kad oduvek imaju sve.
I ne samo deca. Svi ljudi su takvi !
Pa i ja bih se sigurno razbahatila i prodrogirala i sta sve ne, da imam finansijskih mogucnosti za to.
Korisnikov avatar
By soullady
Stvarno ne znam da li od Tresh Grlinih postova treba da mi je bude zao, ili da mi ide na zivac. Mozda sam i ja u klimaksu

:up:

nazalost nas tek prekasno neki tragicni dogadjaji dozovu svijesti
By superfly
Originally posted by Daliborka
Pa i ja bih se sigurno razbahatila i prodrogirala i sta sve ne, da imam finansijskih mogucnosti za to.
prosto ne verujem šta čujem iz usta jedne decentne gospođe
kao što ste Vi.
recite mi da se šalite?
By Tresh-grl
Ja sam samo sto bi onaj Morgan rekao radikalni hedonista,kesh nema veze sa tim....sluzi samo kao sredstvo dolazenja do zadovoljstva.

ali....

NEMOJTE DA IDETE U OFF

tema je klimaks :vestica:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by superfly
prosto ne verujem šta čujem iz usta jedne decentne gospođe
kao što ste Vi.
recite mi da se šalite?
Samo sam realna, dragi moj.
Pare ljude kvare, to svi znamo.
I dobro je zato sto ih nemam previse, pa sam u situaciji da ostanem decentna i ugladjena.
:)
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Tresh-grl
Ja sam samo sto bi onaj Morgan rekao radikalni hedonista,kesh nema veze sa tim....sluzi samo kao sredstvo dolazenja do zadovoljstva.
I time si rekla sve !
Imash kesha - imash i sredstava da realizujesh taj " radikalni hedonizam ".
Nemash kesha - nemash ni " radikalni hedonizam ".
Prosto k`o pasulj sa rebarcima.
:mljac:

( Uh, shto mi se sad prijeo pasulj :mljac: Idem da vidim je l` ostalo neshto od juche :mljac: )
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Moja je glupaca u svakom slucaju i tek sad se dokazuje koji je debil zena.
Cas pukne cas ima izlive neznosti.

Danas smo pile kafu i pricale nesto i rekla je kao razlog zbog kog ona zivi smo ja i mojpolubrat (koji je pritom pobegao za kanadu i svercuje duvan)

Mislim se zeno ako smo mi tebi razlog zbog kog zivis i budis se ujutru idi i ubi se :whatever:
geeez... Ovo je toliko surovo... Svasta li danasnji roditelj dozivi, majko moja... (zvucim bas kao moja mama:)) Sad tek kapiram koliko sam ja divno dijete svojoj majci..

ako nista drugo, imam toliko izgradjen sistem vrijednosti da svoju nikad ne bih nazvao debilom ili glupacom - cak ni posle svih frka koje mi je napravila...

A tebi tres, samo jedna poruka - kad budes trunula u nekom cosku, i kad se budes toliko raspadala da ti diler nece dati ni lutku za cupi, sjetices se mame. Sigurno.
Nadam se samo da ce se ona sto prije opametiti i skinuti te sa svoje (ocigledno vec izmucene!) grbace.

nemam pojma da li sam ja ovim postom zaradio opomenu - ako jesam, jbg sta da se radi - ali citirani post je toliko gnusan da je ovo najblaze sto sam mogao napisati a da bar priblizno objasnim koliko su napisane rijeci odvratne.
Zvanicno iskljucujem sve postove i teme ove korisnice, jer mi se bljuje na samu pomisao na istu.
:jazzva:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ju, sto si besan veceraske, bananice, idesh po Forumu kao tempirana bomba i bogtepita gde ces eksplodirati.
BUM !
Ne verujem da si zasluzio opomenu, ali savet svakako jesi :
Idi malo lezi, odspavaj. Ujutro ce sve biti bolje, kad ti teta Daca kaze.
:budilnik:

Ja nekako sve mislim da Tresh girl voli da izgovara teske reci, a da ne misli ozbiljno sve sto kaze.
Mozda ona svoju majku voli i ceni cak i vise od mnogih koji su ugladjeni i verbalno suzdrzani, a bogte pita sta misle i kakve im gadosti padaju na pamet, pa to kriju.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Ju, sto si besan veceraske, bananice, idesh po Forumu kao tempirana bomba i bogtepita gde ces eksplodirati.
BUM !
Ne verujem da si zasluzio opomenu, ali savet svakako jesi :
Idi malo lezi, odspavaj. Ujutro ce sve biti bolje, kad ti teta Daca kaze.
:budilnik:

Ja nekako sve mislim da Tresh girl voli da izgovara teske reci, a da ne misli ozbiljno sve sto kaze.
Mozda ona svoju majku voli i ceni cak i vise od mnogih koji su ugladjeni i verbalno suzdrzani, a bogte pita sta misle i kakve im gadosti padaju na pamet, pa to kriju.
a da ipak nije "Bog te pita"?:giggle:
Korisnikov avatar
By Modesty
I time si rekla sve !
Imash kesha - imash i sredstava da realizujesh taj " radikalni hedonizam ".
Nemash kesha - nemash ni " radikalni hedonizam ".
Prosto k`o pasulj sa rebarcima.
:mljac:

( Uh, shto mi se sad prijeo pasulj :mljac: Idem da vidim je l` ostalo neshto od juche :mljac: )

tako je teta Daco.
A ti trešice,majku nazivaš debilom......vidiš taj debil se realizovala kao žena,rodila je,ima posao i tebe hrani...meni u ovoj priči,ti kao punoljetna izgledaš kao debil,samo ti i niko više.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by bananica
napravila...

A tebi tres, samo jedna poruka - kad budes trunula u nekom cosku, i kad se budes toliko raspadala da ti diler nece dati ni lutku za cupi, sjetices se mame. Sigurno.
Zvanicno iskljucujem sve postove i teme ove korisnice, jer mi se bljuje na samu pomisao na istu.
:jazzva:
:up: :up:
Korisnikov avatar
By jukie
Mislim se zeno ako smo mi tebi razlog zbog kog zivis i budis se ujutru idi i ubi se
Ja mislim da ne treba da se ubije nego treba neko da je išamara jedno 20 puta da joj se mozak resetuje
:shamar: :shamar: :shamar: :shamar: :shamar: :shamar: :shamar: :shamar: :shamar: :shamar: :shamar: :shamar: :shamar: :shamar: :shamar: :shamar: :shamar: :shamar: :shamar: :shamar: :shamar: :shamar:
By Tresh-grl
Jedinu pametnu stvar koju je ta zena za zivota uradila je sto je raskinula sa idiotom s kojim je zivela i koji ju je tukao zajedno sa mnom godinama.
A pritom je pukla zena odavno a sad se kao profinila.
By Pending-For-A-Bending
Jedinu pametnu stvar koju je ta zena za zivota uradila je sto je raskinula sa idiotom s kojim je zivela i koji ju je tukao zajedno sa mnom godinama.
A pritom je pukla zena odavno a sad se kao profinila.
Cekaj, ti si zajednji s njim tukla mamu ili je on i tebe tukao. Ko ce vas mlade nadrogirane jos razumeti... :sigh:
Korisnikov avatar
By jukie
Pa što i sa tobom nije raskinula kad si je tukla nego tako parcijalno?

edit: PB, pa imali smo istu ideju :meda:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by jukie

Eh, jukie, rodjeno dete nije tako lako ostaviti. Stono kazu, i da ti se posere na glavu - opet ga volis, jer si ga rodio.
Tako da je razumljivo sto je zena lakse ostavila muza, a ne i dete, iako su je i muz i dete zajedno tukli.
Korisnikov avatar
By jukie
Eh, jukie, rodjeno dete nije tako lako ostaviti. Stono kazu, i da ti se posere na glavu - opet ga volis, jer si ga rodio.
Znam. Zato ja lepo nemam decu :chilling:
By Pending-For-A-Bending

Tako da je razumljivo sto je zena lakse ostavila muza, a ne i dete, iako su je i muz i dete zajedno tukli.
Sta ti seres. Pa i sama si rekla da ti je drago sto nikad nisi radjala

Nego stvarno... Uzasno je imati dete kao sto je Tresh Grl: Nevaspitano, bezobrazno koje nista nije uradilo u zivotu i koje ce verovatno svoj zivot zavrsiti za koju godinu od OD
By Tresh-grl

Nisam na to mislila :cekam:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Sta ti seres. Pa i sama si rekla da ti je drago sto nikad nisi radjala...
Zaista mi nije prijatno kad mi se obracas takvim recima.

Elem, znam sta sam rekla, ali da jesam radjala - imala bih sigurno taj iskonski majchinski instinkt da chuvam i volim svoje dete, ma kakvo da je.
:)
By Tresh-grl
Originally posted by Clockwork Orange
Daj joj neku spushtalicu da se smiri.
Jao to ti je EXTRA ideja,mozda joj udenem neki lexilium u chaj :ugriz:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!