Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
Meni je najgore shto za vreme zahvata ne mozhesh da gutash, pa se grlo osushi, pa imash nagone za kashljanjem, tj makar ja imam takve probleme... Bushenje kao bushenje nije toliko strashno sa anestezijom
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kako meni moj chika zuba kazhe: "A ko to voli zubara?"

I to je tako.
I to je nerazdvojni deo zdravlja... prema tome manje kukanja, redovnije kontrole i bice manje komplikacija i problema.
By fazza
Hm...da ne izbaksuziram, sada me ne boli. Popio sam Flugalin od 200mg i smirio se. Kazhu da je normalno da boli posle vadjenja zhivca, a boli me i na ugriz i ovako, odnosno bolelo me je... Sad se spremam za krevetac...spavanjac posle neprospavane noci. :)
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Originally posted by Modesty
Joooj moja zubarka.......kad se malo nasloni na mene,da mi nije onih sranja u ustima,poljubila bih je....uh
da niste odrastali uz hitove grupe Ruz?
:peva:
moja zubarka je tako zgodna devojka
kada nasloni grudi na moje telo ja poludim
:lol:

Kad imam para nije mi ni najmanji problem da odem kod zubara.
Verovatno zbog prvog iskustva koje je bilo super. U predskolskom i osnovnoj sam obozavao zubarku a i ona mene pa me je cak i kroz prozor uvlacila u ordinaciju samo da popricamo. Kao volela je moje plave oci :)
Sigurno je za svako klince imala posebnu zvaku - fenomenalna je bila!

Najstrasnija prica koju cuh za zubare je bila od moje drugarice. Sad cu verovatno da se izlupam zesce ali ae - devojka ima kao neki sindrom pa ne moze vilicu dugo da drzi otvorenom, uglavnom ode kod zubara oni joj ubudze neku metalnu skalameriju i posalju da nesto obavi (snimanje?) i posle par sec njoj se vilica zatvara i skalamerija se zabada u desne. :shocked:

Ovo moze i u temu sa gradskim legendama cini mi se :lol:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Meni zubar k'o apotekar, nit' mi frka, nit' me boli, ne trazim anesteziju i milina.......
Korisnikov avatar
By bothways
Nije da obozavam zubare, ali ih dozivljavam kao nuzno zlo. Odem, izbushe mi zub(e), plombiraju i gotovo. Jos mi zubar zivi na dva minuta od kuce, tako da je super.

Ne volim igle, ali daleko od toga da imam fobiju. Poslednja dva puta su mi dali anesteziju, s tim sto je poslednji put, izgleda, dao duplu dozu ili nesto. Meni je 5 sati ceo desni deo glave bio utrnut (od usiju, preko obraza, jezika i vilice do brade). Pola donje usne sam izjeo jer je nisam osecao. Posle je tek bolelo kad sam skapirao da pored rucka jedem i sopstvene usne :shok2:
By Bombina
jer ja idem kod zubara samo privatno i za mene jedan dan vise ne boli,i to kada zabole zub izgleda kao duva hladan,mora da budete strpljivi zbog bolova zuba,popiti cafetin,i
By fazza
@Bombi...i ja idem privatno, al' to ne znachi da manje boli. :)
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
ja sam imala tu srecu da od malih nogu nisam menjala zubarku (osim u periodu 6tog i 7mog razreda - pa sam skroz poremetila zbog toga) i zena je naaaaaajdivnija osoba na svetu, pre svega je deciji zubar i zna jako dobro kako sa pacijentima, pogotovo sa onim koji imali traume od zubara (tih godinu dana sam svasta dozivela).
vise nemam taj strah, znam da nemam problema, idem redovno na kontrolu, nista mi ne fali. nikako se ne smirujem, pocela sam da joj verujem i to je jednostavno to...
nedozivljavam je kao zubarku vec kao osobu koja ce mi rado pomoci, i zato se vise ne plasim zujanja i ceprkanja :D :eya:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Kad god idem kod zubara (retko), popushim malo trave. I onda sam ravnodushan na bushilice, kleshta i onu dechurliju koja vrishti po ordinacijama
Korisnikov avatar
By LordOfSex
U drzavnoj ordinaciji da popravljam zube... neka hvala.

Kod privatnika... pozoves, zakazes, nema cekanja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!