Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by DooFFKeNe, nego bih za njega i Dinu glasala, pa mi zao sto ga nema na listiOriginally posted by xx LooDa KrAwItZa xxJel ti to meNJe zajebavash, priNJcezice?
i Ulix, kako ste njega zaboravili??
KANDIDUJEM SVE KORISNIKE
eto
Originally posted by IriSIris kako ti imaš stila i ukusaOriginally posted by Marvini ja se slažem.
Ja prekrižavam ovaj listić i dopisujem- Marvin.
Pozivam i druge ljude dobrog srca da učine isto.
predsednik mora da bude najlepši.
naravno, po mom ukusu
Originally posted by DooFFKeStvarno je shta?...fuckable?
"Kandidat za..."
MA DAJ...
A i shta se ja nerviram, ovo e zaebancia...
Uzgred, Kandidatu Laki, skloni taj avatar, stvarno je...
Originally posted by mikkaMikka ti si moj novi dlugar
Nazalost, nisam imao puno konverzacije sa vecinom kandidata.
Ipak, glasao sam za Lakija
Duhovit je, a iza njegovih zezancija se krije jedna topla dusica
i dobar covek
Originally posted by Blond Brat
Glasam za ZALjUBLjENU
Originally posted by ancheSlazem se ja sa svim navedenim ali Slobina je bila nase gore list. Samo vi glasajte za nju pa kad na mala vrata postanemo britanska kolonija nemoj da se zalite.Originally posted by Sunceslazem se sve. plus bih da dodam da je ivana veoma diplomatski nadarena te je to cini savrsenom kandidatkinjom za ovo mesto. uz to, seksualna orijentacija joj je veoma fluidna te po potrebi moze zastupati populaciju i iz pozicije strejt zene sto ce vrlo doprineti nasem ugledu.
Ipak cu Ivanu jer je Dina izvrsni organ - moderatorka. Ivana mi lici na direktorku - putuje zena po belom svetu, uci decu kako da uzivaju u strastima, sa druge strane je i narodna zena - u njenim postovima mirise domaca sarma i piletina.
Ali, mozemo grdno da se zajebemo - Ivana ima nadseficu, naddirektorku, njenu zenu.
aktivno pridrzavam ivaninu kandidaturu i krecem u lobiranje za glasove
sto se tice pomenutog 'zajeba', nema veze. srbi vole zene iz senke. pa i sloba je jednu imao
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!