Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

levoruki

levoruk/a sam
11
25%
desnoruk/a sam
29
66%
koristim obe ruke podjednako dok pishem
4
9%
Korisnikov avatar
By pthalo
obe ruke, a desno ruke je malo jače. :)
Korisnikov avatar
By anche
levoruka.

'levak', 'levakinja', 'levaci' u srpskoj jeziku imaju drugacije znacenje od onog 'sluzi/e se levom rukom' :)

e da, mislim da postoji vec slicna tema :serlok:
Korisnikov avatar
By scout_finch
levoruka sam skroz,desnom ne umem bas nista da radim,osim da menjam brzine na autu i koristim mis na racunaru :lol:
Korisnikov avatar
By Dzi
Uprkos svim nemogućim teorijama o tome šta je uzrok homoseksualnoj orijentaciji, isplivala je još jedna zanimljiva verzija.
Istraživači s Univerziteta u Torontu došli su do zaključka da postoji povezanost između seksualne orijentacije i ruke kojom pišete, i da homoseksualci u većini slučajeva koriste upravo levu ruku.

U poslednjih 50 godina, koliko je trajalo istraživanje, i sprovedenih 12 studija, naučnici su otkrili da postoji verovatnoća od 91 % da lezbejke pišu levom rukom za razliku od heteroseksualnih žena, dok su šanse da homoseksualac bude levak oko 34 %.

Naučnici veruju kako je homoseksualnost povezana s ranim detinjstvom, isto kao i ruka s kojom pišemo. Ali, isto tako, tvrde da koreni sežu čak i pre rođenja.
Svojim istraživanjem otkrili su mnoge karakteristike levaka. Među ostalim, skloni su pobačaju, imaju manje šanse za začeće, manju telesnu težinu pri rođenju, sklonost autizmu, šizofreniji itd.
Ova studija nudi mnogo empirijskih dokaza o navedenoj vezi, ali ne nudi nikakve dokaze o uzrocima. Ona u stvari nudi mogućnost zajedničkog faktora koji utiče na orijentaciju i kod muškaraca i kod žena.
Koliko god ovakva teorija bila zanimljiva ili možda nezanimljiva, ipak stoji činjenica da postoje ljudi koji pišu levom rukom i pri tome su heteroseksualne orijentacije.
Pročitaj komentare (0) Postavi komentar Verzija za štampanje
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Da napravimo lokanu anketu na forumu, ali samo za lezbejke?

Koliko nas je levoruko?

Evo.. ja se javljam prva... a znam jos nekoliko koje pisu levom rukom..

Mozda ima nesto u pocetnim slovima

LEVO - LEFT - LESBIAN :D

Na slovo, na slovo "L"
Korisnikov avatar
By Val
Sve sem masturbacije mi ide od leve ruke kaNo i od desne. :kafa:
Korisnikov avatar
By Lunja
Taman sam 'teo da pitam je l' ima neko levoruk, a da igra tenis, kad ono...
Originally posted by Sunce
Reket drzim u desnoj
Sunce! :shok:

Ti igras tenis??

Ili samo volis da drzis reket u desnoj, tek tako...? :tenis:

Ontopik: desnoruka sam, pa sta! Levom ne mogu skoro nista da uradim. (valjda mi je zato backhand katastrofa)
Korisnikov avatar
By starky
deshnjakinja,samo kada je pisanje u pitanju...inace vecinu stvari mogu da obavljam sa obe ruke...podjednakim kvalitetom...;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!