Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by gneeebo
Originally posted by KiWi

- Pederski mobilni
:wtf:
e to ni meni nije jasno ... kao da postoji str8terski mobilni ... možda neka ženski model?? ne razumem ..
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Dominion

What did one lesbian vampire say to the other lesbian vampire?
"I will see you again next month!"

ima jos dobrih, al' ovaj je super! :lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
10. We didn't invent disco music so stop blaming us.
9. We're not sure about Ricky Martin either.
8. We also didn't invent the colour black, but we are in complete agreement that you look better in it.
7. We are secretly glad Anne Heche is back on your team. She scares us.
6. Our so-called "gaydar" does not get us more cable stations or better reception.
5. We think your mini-vans are sooo cute!
4. David Crosby was not Melissa Etheridge's only choice.
3. If he's using two or more hair products at any one time - yes, he is.
2. If she's won Wimbledon 16 times, she is too.
And, the number one thing that heterosexuals need to know about gay people is...
1. Relax, we don't want you! (ne vazi za statusa)

lol

ovo za statusa je extra dodatak
Korisnikov avatar
By operativni kadar

- Pederski mobilni
:wtf:
e to ni meni nije jasno ... kao da postoji str8terski mobilni ... možda neka ženski model?? ne razumem ..
Poznatiji kao droljafon! Sta se folirate, svi imate po jedan :kolo:
Korisnikov avatar
By Vel boy
ja nemam. :sweet:

LM, smeh (pa taman to bio kiseli) valjda nikog josh ubio nije.
a, za homofobe, ne zna se....
Korisnikov avatar
By jukie
I've been unable to find my favorite gravy ladle.
I'm not saying you 'did' take a gravy ladle
I'm not saying you 'did not' take a gravy ladle.
if she was sleeping in her own bed, she would have found the gravy ladle by now."
Ali gravy ladle!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kako surovo
ne znam kako je mogla da preživi bez kutlače za moču
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by spiritska
..iskreno nasmejem se..a, sta bih drugo i uradila...
:Sta pevaju lezbejke?
-sve je isto samo njega nema....
:roflmao:
By Çâðê_DUP
Originally posted by mikka
....Dečko mi nije fem, i sasvim se fino “uklopio” u str8tersku zajebanciju......
:roll: ..Da ne idem dalje...sva sreca da si nam napomenuo da ti decko nije fem,jer bi smo odma pomislili da jeste,i sta podrazumevas pod tim uklopio?(cak i znaci navoda su mi nekako diskutabilni)...samo macho,NEFEM ,str8look,sportista,diskrecija obavezna ,van scene...moze da se uklopi sa str8 zajebancijom?....

@ tema: Ne! Ne smejem se kad str8eri pricaju gay viceve,apsolutna podjebancija uvijena u homofobiju...sad mozda ,gresim..ali kad su str8eri u pitanju tesko..:nokti:
Korisnikov avatar
By gneeebo
Originally posted by MS.CHASTITY PARIAH

@ tema: Ne! Ne smejem se kad str8eri pricaju gay viceve,apsolutna podjebancija uvijena u homofobiju...sad mozda ,gresim..ali kad su str8eri u pitanju tesko.. :nokti:
zasto? zar nisi znao da se pederi heftaju bulju?

:lol:
Korisnikov avatar
By Khons
sede cetiri biznismena na veceri.
u jednom momentu, jedan od njih odlazi do WC-a.
Ostala trojica pocnu da pricaju o tome ciji je sin uspesniji.
Biznismen br 1: Svi vi znate koliko mi je sin mlad. Eto, on je poceo kao salter-boy u jednoj prodavnici automobila, a sada je vecinski vlasnik te prodavnice. Eto, on je svom najboljem drugu za rodj poklonio najnoviji mercedes.
Biznismen br 2: Ma, moj sin je jos mladji od tvog. Eto, on je poceo kao pripravnik u banci, a danas poseduje 80% te banke. Eto, on je svom najboljem drugu za rodj otvorio racun i na njega stavio 100.000 evra.
Biznismen br 3: Nije to nista. Moj sin je najmladji. Poceo je kao radnik u jednoj avio kompaniji, a danas je vlasnik cele kompanije. On je svom najboljem drugu za rodjendan poklonio najsavremeniji dzet.
Utom se vraca iz WC-a onaj cetvrti, ovi mu objasne o cemu su pricali.
Biznismen br 4: Pa...moj sin je poceo kao frizer...I dan-danas je frizer. Ali su mu zato tri bivsa decka za rodjendan poklonili mercedes, 100000evra i avion.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
ahahahahahahahahahahahahahahaha

Ovo je tako dobrooooo....
By Çâðê_DUP

zasto? zar nisi znao da se pederi heftaju bulju?

:lol:
Sorry,ali od koga dolazi ,nije bas smesno... :durenje:

Uostalom ja kao peder se ne heftam,ja se jebem,sexam,vodim ljubav ..whatever,zar to heftanje ne spada vise pod neki S&M?! :hmm:
Korisnikov avatar
By gneeebo
Originally posted by MS.CHASTITY PARIAH
Originally posted by gneeebo zasto? zar nisi znao da se pederi heftaju bulju? :lol:

Sorry,ali od koga dolazi ,nije bas smesno... :durenje: Uostalom ja kao peder se ne heftam,ja se jebem,sexam,vodim ljubav ..whatever,zar to heftanje ne spada vise pod neki S&M?! :hmm:

slazem se ja s tobom, nego sam aludirao na ovaj deo iz pocetnog posta:
Originally posted by mikka I kao, svi kidanje od smeha, tu mi se dečko još I bolje snašao od mene, a ja nisam imao pojma kako da reagujem. I još mi ovaj ortak ponovi vic, kao ”vidi, ovaj nije ni shvatio, pa znaš brate, da se peše heftaju u bulju…”. Ja reko: “aaaaaaa, ahaa! :eureka: ”.

:)

kao sto rekoh, meni je pre svega uvredljivo, ne kao gej osobi nego kao potencijalnom slusaocu, to sto ovi vicevi nisu uopste smesni i sto oslikavaju prilicno retardiran odnos prema seksualnosti, pritom ne govoreci ni o cemu istinitom - ukoliko nekom moze biti smesan vic o pederu koji moli konobara da mu gurne gajbu piva u dupe, to je samo zato sto on licno ima taj infantilni odnos prema analnom seksu kao necemu krajnje skakljivom. ukoliko, pak, ne bi bio do te mere seksualno retardiran, mozda bi mogao da ode dalje od primecivanja proste i trivijalne cinjenice da mnogi gej ljudi upraznjavaju analni seks, mozda bi recimo primetio da ima puno autohomofobicnih gej ljudi, ili bilo sta drugo sto je malo zanimljivije od proste cinjenice da neko upraznjava analni seks, pa napravio vic o tome? :merlinka:
By mikka
Da ne idem dalje...sva sreca da si nam napomenuo da ti decko nije fem,jer bi smo odma pomislili da jeste,i sta podrazumevas pod tim uklopio?(cak i znaci navoda su mi nekako diskutabilni)...samo macho,NEFEM ,str8look,sportista,diskrecija obavezna ,van scene...moze da se uklopi sa str8 zajebancijom?....
Slučaj koji sam naveo nigde nisam imputirao da je pravilo, već konkretna situacija. A za tu konkretnu situaciju znam da su ti moji ortaci (očigledno) homofobi, i da ne bi mogli lako da se opuste u društvu gej osobe, dakle, njima nisam outovan, niti imam potrebu za tim- nisu mi ni prijatelji već drugovi sa treninga pre više godina. Sa njima se ne bih svakako ni pozdravio da su “sabornici” pokliča “ubi pedera”, ali i ja i moj dečkonja imamo svoje razloge (ne)outovanja nekim ljudima, i ne osećamo dužnost da ikome objašnjavamo svoju intimu ili izigravamo hodočasnike deleći po kućama literaturu “gej je ok” da bi zauzvrat dobili toljagu po glavi, kao i veliki broj gej ljudi u ovom raju za homosexualnost-Srbistanu, populusu zadojenom homofobijom kojom su ih više sitili, no hlebom. Niti zaista pravim diskriminističku “crnu listu” ljudi sa kojima bih izašao na piće ako imaju probleme poput fobije- homofobije; realno, precrtao bih ogroman broj ljudi koji taj problem imaju usled nedostatka edukacije, uticaja sredine, sopstvene autohomofobije i nemoguća je misija biti šrink stotinama ljudi koji su mi poznanici, ali moj stav po tom pitanju kada je bilo predmet diskusije svim ljudima koje znam je jasan.
kao sto rekoh, meni je pre svega uvredljivo, ne kao gej osobi nego kao potencijalnom slusaocu, to sto ovi vicevi nisu uopste smesni i sto oslikavaju prilicno retardiran odnos prema seksualnosti, pritom ne govoreci ni o cemu istinitom - ukoliko nekom moze biti smesan vic o pederu koji moli konobara da mu gurne gajbu piva u dupe, to je samo zato sto on licno ima taj infantilni odnos prema analnom seksu kao necemu krajnje skakljivom. ukoliko, pak, ne bi bio do te mere seksualno retardiran, mozda bi mogao da ode dalje od primecivanja proste i trivijalne cinjenice da mnogi gej ljudi upraznjavaju analni seks, mozda bi recimo primetio da ima puno autohomofobicnih gej ljudi, ili bilo sta drugo sto je malo zanimljivije od proste cinjenice da neko upraznjava analni seks, pa napravio vic o tome?
Dragi gneebo,
Mislim da NJIMA ne bi bili smešni vicevi na račun autohomofobije, kao i većini strejt populacije, kao što bi nama bili, verovatno. Meni je u trenutku pričanja vica bilo neprijatno, ali pitanje je koliko glupost njime sročenu treba shvatiti ozbiljno.

Što se tiče istine kao obavezne primese vica: da li je ima imalo u vicevima o plavušama? Nažalost, često je kriterijum u vicevima ismejavati nečiju po pravilu banalno uprošćenu mahom potpuno nepravedno pripisanu osobinu toliko iskarikiranu i iskrivljenu da nema ikakve veze sa istinom, a sve sa ciljem nimalo pametnijim do sprdanja i popunjavanja dramske tišine u nedostatku bolje konverzacije (od pametnica plavuša, preko ljubopitljivih i znatiželjnih Perica, Crnogoraca što se odmaraju od ležanja, murkana kao muškog pandana plavuša, Muje i Hase kao dva ortaka jarana u bilo kakvoj “komičnoj situaciji”, Roma na ivici bede, do najzad pedera kao zagorelih femova koji će si zabiti motku u bulju da bi se usrećili). Nisam preterano upućen u “objektivne kriterijume humora”, ako postoji takvo što, ali bih rekao da su u dobroj meri individualni. Vicevi su, kao posebna kategorija u diskursu, a s obzirom na čudne cerebralne puteve čovekovog smisla za humor, činjenica, često potpuno van svake cenzure od šovinizma, rasizma, govora mržnje, nacionalizma, predrasuda, gluposti ili čuveni Crni humor:
Crno dete, izlazi! - reče majka i otvori rernu.
Vicevi su onaj jedini klizavi teren na kome najgore ljudske osobine prolaze “nekažnjeno” kao da je prljava ruka prevučena svilenom rukavicom, jer je u pitanju šala- dakle “puj pike- ne važi se”, a ljudi se opet smeju.
A moj– lični stav je da se treba zabrinuti ako takav navedeni humor ozbiljno odražava razmišljanje govornika, i da se treba zamisliti nad eventualnim- skrivenim motivima. A motivi koje ja vidim kod ovih mojih ortaka je pokušaj da ispadnu zanimljivi u društvu, doduše pokrenuti sopstvenom homofobijom, ne nekim smislom za humor.
By Çâðê_DUP
Da ne idem dalje...sva sreca da si nam napomenuo da ti decko nije fem,jer bi smo odma pomislili da jeste,i sta podrazumevas pod tim uklopio?(cak i znaci navoda su mi nekako diskutabilni)...samo macho,NEFEM ,str8look,sportista,diskrecija obavezna ,van scene...moze da se uklopi sa str8 zajebancijom?....
Slučaj koji sam naveo nigde nisam imputirao da je pravilo, već konkretna situacija. A za tu konkretnu situaciju znam da su ti moji ortaci (očigledno) homofobi, i da ne bi mogli lako da se opuste u društvu gej osobe, dakle, njima nisam outovan, niti imam potrebu za tim- nisu mi ni prijatelji već drugovi sa treninga pre više godina. Sa njima se ne bih svakako ni pozdravio da su “sabornici” pokliča “ubi pedera”, ali i ja i moj dečkonja imamo svoje razloge (ne)outovanja nekim ljudima, i ne osećamo dužnost da ikome objašnjavamo svoju intimu ili izigravamo hodočasnike deleći po kućama literaturu “gej je ok” da bi zauzvrat dobili toljagu po glavi, kao i veliki broj gej ljudi u ovom raju za homosexualnost-Srbistanu, populusu zadojenom homofobijom kojom su ih više sitili, no hlebom. Niti zaista pravim diskriminističku “crnu listu” ljudi sa kojima bih izašao na piće ako imaju probleme poput fobije- homofobije; realno, precrtao bih ogroman broj ljudi koji taj problem imaju usled nedostatka edukacije, uticaja sredine, sopstvene autohomofobije i nemoguća je misija biti šrink stotinama ljudi koji su mi poznanici, ali moj stav po tom pitanju kada je bilo predmet diskusije svim ljudima koje znam je jasan.
Izvini molim te ,ali to nije ono o cemu ja govorim.Nisam se ja bavio tvojim drugovima.Ja sam se bavio tobom.
U celoj toj prici potpuno je bilo nepotrebno navoditi da li je tvoj decko fem ili ne.Ali ti si to tako lepo srocio sto je zasigurno pokazalo da ti imas problem sa tim.Sama konstrukcija tih recenica (koje mozda ima osnova u tvom mozgu) ukazuje da si ti taj koji gaji autohomofobiju ,zauzimajuci stav da bi bilo obrnuto da ti je decko fem,jer se onda ne bi "uklapao".Nekako pozivanje na cinjenice je veoma diskutabilno ,jer je cela prica totalno nevezana za to fem.A ti si i pored toga napisao svoju teoriju "prihvatanja",na koju sam ja morao da odgovorim.To da li si ti autovan ili ne je apsolutno nebitno ,jer i nije bio deo posmatranja tvojeg texta ,kao ni moj odgovor na isti....

I kakvo je to opravdanje ..pa ako mogu o plavusama ,mogu i o pederima? nebulozno... :egzorcist:

I jos jedna stvar :
i ne osećamo dužnost da ikome objašnjavamo svoju intimu ili izigravamo hodočasnike deleći po kućama literaturu “gej je ok” da bi zauzvrat dobili toljagu po glavi, kao i veliki broj gej ljudi u ovom raju za homosexualnost-Srbistanu, populusu zadojenom homofobijom kojom su ih više sitili, no hlebom.
Niko ne trazi od tebe da ides po kucama,ali kao i svi ti pederi (taj veliki broj) zalosno je sto ne osecas duznost.Ako nista bar u mislima.Mada to i jeste problem vecine ,cekaju da neko drugi uradi nesto .Pa da jednom kad dodju na gay-serbia vesti ugledaju naslov tipa"Dozvoljen gay brak u Srbiji".I tako prolaze dani i godine a toga i dalje nema,jer boze niko ne oseca duznost...niko nije duzan....najmanje str8eri
A jos jadnije od toga je sto oni koji pokusavaju nesto da urade su napadnuti od strane tih koji nisu duzni....A autohomofobija se tako ukorenila u populaciju da to je vec pocelo da gusi.Svi ti bisex (bio bih peder ali se plasim tate),svi ti kompleksni tricepsi,muski produbljeni glasovi (sve zarad te str8 "prihvacenosti"),(ne)fem muskaricine,citave palete strahova od scene i pedera koji se izjasnjavaju kao pederi,svi ti nesrecnici koji ne mogu da budu str8eri...itd...itd...

(i mozda tebi ne zvuci pogrdno ,ali nazivati one koji se osecaju duznim "hodocasnicima po kucama",meni zvuci kao podjebavanje).Jos samo da im dodamo stikle i piskav glasic,i eto ti odma vica za tvoje str8 drustvance ,da se smejete na sav glas...:nokti:
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by Khons
sede cetiri biznismena na veceri.
u jednom momentu, jedan od njih odlazi do WC-a.
Ostala trojica pocnu da pricaju o tome ciji je sin uspesniji.
Biznismen br 1: Svi vi znate koliko mi je sin mlad. Eto, on je poceo kao salter-boy u jednoj prodavnici automobila, a sada je vecinski vlasnik te prodavnice. Eto, on je svom najboljem drugu za rodj poklonio najnoviji mercedes.
Biznismen br 2: Ma, moj sin je jos mladji od tvog. Eto, on je poceo kao pripravnik u banci, a danas poseduje 80% te banke. Eto, on je svom najboljem drugu za rodj otvorio racun i na njega stavio 100.000 evra.
Biznismen br 3: Nije to nista. Moj sin je najmladji. Poceo je kao radnik u jednoj avio kompaniji, a danas je vlasnik cele kompanije. On je svom najboljem drugu za rodjendan poklonio najsavremeniji dzet.
Utom se vraca iz WC-a onaj cetvrti, ovi mu objasne o cemu su pricali.
Biznismen br 4: Pa...moj sin je poceo kao frizer...I dan-danas je frizer. Ali su mu zato tri bivsa decka za rodjendan poklonili mercedes, 100000evra i avion.

ovo je toliko realno...:roflmao:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pa šta sad, ako mogu o plavušama, mogu i o pederima.
Slušam te viceve i ponekad mi bude malo bezveze, ali mi ipak više bude smešno :D
By mikka
chastiti,
ja nikog nisam opravdavao, samo sam pokusao da shvatim mehanizme humora u vicevima ;)
i ponavljam, nije mi bila namera da generalizujem ijednu od tvojih interpretacija, vec da opisem doticnu situaciju (da mi je decko bio izraziti fem, za te konkretne ljude znam da bi se suzdrzali od vica, ni manje, ni vise)
a sto se moje autohomofobije tice- evo, :predaja: , ponizno priznajem da sam zaljubljen u jednog momka :kesa: :isus: :D ;)
Korisnikov avatar
By gneeebo
Dragi gneebo,
Mislim da NJIMA ne bi bili smešni vicevi na račun autohomofobije, kao i većini strejt populacije, kao što bi nama bili, verovatno. Meni je u trenutku pričanja vica bilo neprijatno, ali pitanje je koliko glupost njime sročenu treba shvatiti ozbiljno.
dragi mikka,

naravno da im ti vicevi ne bi bili smesni - gde sam tvrdio da bi bili? njima ti vicevi ne bi bili smesni upravo iz razloga koji sam naveo, a to je zato sto imaju taj toliko retardirani odnos prema seksualnosti, pre svega konkretno prema analnom seksu, kakav imaju pubertetlije koje po prvi put dozivljavaju buran konflikt izmedju zelje za seksualnim oslobadjanjem i sopstvenim restriktivnim odgojem - te i ne stizu da primete nesto sto nije toliko trivijalno i nezanimljivo kao sto je prosta cinjenica da se "pederi heftaju u bulju". to je ono kad se skupi decurlija pa gledaju "nevaljale" filmove pa krenu histericno da se golicaju, podbadaju, i blago "zezaju" pripisujuci jedni drugima svakakve "perverzne" porive. "i on tu njemu kaze, 'gurni mi celu gajbu u bulju'!! znas da se pese heftaju u bulju??" hihi-faking-hi! dakle ne mogu da stignem ni da se uvredim takvim vicom, koliko me ta seksualna retardacija u startu odbije. ziva dosada.

i meni bi bilo neprijatno da sedim u drustvu homofobicnih strejtera bez trunke humora, u koje se moj partner pritom dobro "uklapa", bez obzira koliko ih "shvatam ozbiljno" - uostalom i ne znam sta ti to tacno znaci, sta bi bilo 'ozbiljno' shvatanje tih sala, a sta 'neozbiljno'? ozbiljno bi bilo kad bi otvoreno reko da su ti vicevi homofobicni i krajnje dosadni, a neozbiljno kad bi reko "ako, momci se tako sale!"? i jos treba da se nasmejes jer je nepristojno ne nasmejati se kad neko isprica vic? nije uopste stvar u tome koliko takve sale treba shvatati ozbiljno, nego je pitanje koliko ti sopstveno osecanje neprijatnosti uzimas za ozbiljno i koliko se njime bavis.
Korisnikov avatar
By Vel boy

kao sto rekoh, meni je pre svega uvredljivo, ne kao gej osobi nego kao potencijalnom slusaocu, to sto ovi vicevi nisu uopste smesni i sto oslikavaju prilicno retardiran odnos prema seksualnosti, pritom ne govoreci ni o cemu istinitom - ukoliko nekom moze biti smesan vic o pederu koji moli konobara da mu gurne gajbu piva u dupe, to je samo zato sto on licno ima taj infantilni odnos prema analnom seksu kao necemu krajnje skakljivom. ukoliko, pak, ne bi bio do te mere seksualno retardiran, mozda bi mogao da ode dalje od primecivanja proste i trivijalne cinjenice da mnogi gej ljudi upraznjavaju analni seks, mozda bi recimo primetio da ima puno autohomofobicnih gej ljudi, ili bilo sta drugo sto je malo zanimljivije od proste cinjenice da neko upraznjava analni seks, pa napravio vic o tome? :merlinka:
:up:

kao i puna podrshka gneebo-ovom postu iznad! :up:
Korisnikov avatar
By anche

nije uopste stvar u tome koliko takve sale treba shvatati ozbiljno, nego je pitanje koliko ti sopstveno osecanje neprijatnosti uzimas za ozbiljno i koliko se njime bavis.
kljucna stvar.
By mikka
nije uopste stvar u tome koliko takve sale treba shvatati ozbiljno, nego je pitanje koliko ti sopstveno osecanje neprijatnosti uzimas za ozbiljno i koliko se njime bavis.
slazem se :up:
da se nisam bavio njime, ne bih ni otvarao temu ;)
Korisnikov avatar
By gorilica
Stoji gay tip go ispred ogledala, okrece se, gleda se, nameshta poze, divi se svom nabildovanom telu i u jednom trenutku krene da mu se dize.
On se pogleda dole, opali se po kiti pa ce:
No, no, to je nasha guza!!!! :P

OT:
Nemam nishta protiv ovakvih viceva.
Korisnikov avatar
By Adenim
Ovaj je poslednji koji sam cuo:

Imao kralj tri sina,
prvi bio baletan, drugi frizer, a i treci bio peder.
Korisnikov avatar
By gneeebo
ma,...

idu dva strejt lika ulicom jedan se zagrcne drugi kaze pricas ko moja riba.

idu 3 strejt ribe ulicom dodju tri strejt lika i ucutkaju ih.

idu dva strejt lika ulicom, jedan je nadrkan, drugi je picketina.

idu 4 strejt lika ulicom i jedan vidi povredjenog psa i stane da ga vida, ostala trojica ga iznabadaju i kazu to je za njegovo dobro.

kaze strejt uciteljica strejt uceniku miso jesi li nesto tuzan, a on joj kaze sta je bilo, oces da Vas iznabadam?

sede dva strejt lika i gledaju seks i grad i uzasno im neprijatno, i krenu da drkaju.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ne volim viceve :novine:
Ti sa gay tematikom nisu izuzetak...
Korisnikov avatar
By Vlore
Originally posted by BellyButton
Ne volim viceve :novine:
Ti sa gay tematikom nisu izuzetak...
Meni su svi vicevi mlacenje prazne slame,suludi,itd... pogotovo neki od ovakvih na diskriminativnoj osnovi.. ALI I DA SAM PLAVUSA meni bi ovi vicevi bili jednako vulgarni i uvredljivi

Postoji duhovitost kao nesto sto zahteva talenat i spontanost, i postoji debilizam,tipa,naucim vic ili tako nesto napamet,i sada cu da ga prepricavam u nedogled da se svi smejemo.haha,bas smesno. NE I MENI
Korisnikov avatar
By Adenim
Mozda ste culi...

Kako se zove gej vrtic - trtic.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!