Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Dominion
10. We didn't invent disco music so stop blaming us.
9. We're not sure about Ricky Martin either.
8. We also didn't invent the colour black, but we are in complete agreement that you look better in it.
7. We are secretly glad Anne Heche is back on your team. She scares us.
6. Our so-called "gaydar" does not get us more cable stations or better reception.
5. We think your mini-vans are sooo cute!
4. David Crosby was not Melissa Etheridge's only choice.
3. If he's using two or more hair products at any one time - yes, he is.
2. If she's won Wimbledon 16 times, she is too.
And, the number one thing that heterosexuals need to know about gay people is...
1. Relax, we don't want you! (ne vazi za statusa)
Originally posted by KiWiPoznatiji kao droljafon! Sta se folirate, svi imate po jedanOriginally posted by gneeeboe to ni meni nije jasno ... kao da postoji str8terski mobilni ... možda neka ženski model?? ne razumem ..Originally posted by KiWi
- Pederski mobilni
Originally posted by DominionAli gravy ladle!
I've been unable to find my favorite gravy ladle.
I'm not saying you 'did' take a gravy ladle
I'm not saying you 'did not' take a gravy ladle.
if she was sleeping in her own bed, she would have found the gravy ladle by now."
Originally posted by mikka..Da ne idem dalje...sva sreca da si nam napomenuo da ti decko nije fem,jer bi smo odma pomislili da jeste,i sta podrazumevas pod tim uklopio?(cak i znaci navoda su mi nekako diskutabilni)...samo macho,NEFEM ,str8look,sportista,diskrecija obavezna ,van scene...moze da se uklopi sa str8 zajebancijom?....
....Dečko mi nije fem, i sasvim se fino “uklopio” u str8tersku zajebanciju......
Originally posted by gneeeboSorry,ali od koga dolazi ,nije bas smesno...
zasto? zar nisi znao da se pederi heftaju bulju?
Originally posted by MS.CHASTITY PARIAHOriginally posted by gneeebo zasto? zar nisi znao da se pederi heftaju bulju?
Sorry,ali od koga dolazi ,nije bas smesno... Uostalom ja kao peder se ne heftam,ja se jebem,sexam,vodim ljubav ..whatever,zar to heftanje ne spada vise pod neki S&M?!
Originally posted by mikka I kao, svi kidanje od smeha, tu mi se dečko još I bolje snašao od mene, a ja nisam imao pojma kako da reagujem. I još mi ovaj ortak ponovi vic, kao ”vidi, ovaj nije ni shvatio, pa znaš brate, da se peše heftaju u bulju…”. Ja reko: “aaaaaaa, ahaa! ”.
Da ne idem dalje...sva sreca da si nam napomenuo da ti decko nije fem,jer bi smo odma pomislili da jeste,i sta podrazumevas pod tim uklopio?(cak i znaci navoda su mi nekako diskutabilni)...samo macho,NEFEM ,str8look,sportista,diskrecija obavezna ,van scene...moze da se uklopi sa str8 zajebancijom?....Slučaj koji sam naveo nigde nisam imputirao da je pravilo, već konkretna situacija. A za tu konkretnu situaciju znam da su ti moji ortaci (očigledno) homofobi, i da ne bi mogli lako da se opuste u društvu gej osobe, dakle, njima nisam outovan, niti imam potrebu za tim- nisu mi ni prijatelji već drugovi sa treninga pre više godina. Sa njima se ne bih svakako ni pozdravio da su “sabornici” pokliča “ubi pedera”, ali i ja i moj dečkonja imamo svoje razloge (ne)outovanja nekim ljudima, i ne osećamo dužnost da ikome objašnjavamo svoju intimu ili izigravamo hodočasnike deleći po kućama literaturu “gej je ok” da bi zauzvrat dobili toljagu po glavi, kao i veliki broj gej ljudi u ovom raju za homosexualnost-Srbistanu, populusu zadojenom homofobijom kojom su ih više sitili, no hlebom. Niti zaista pravim diskriminističku “crnu listu” ljudi sa kojima bih izašao na piće ako imaju probleme poput fobije- homofobije; realno, precrtao bih ogroman broj ljudi koji taj problem imaju usled nedostatka edukacije, uticaja sredine, sopstvene autohomofobije i nemoguća je misija biti šrink stotinama ljudi koji su mi poznanici, ali moj stav po tom pitanju kada je bilo predmet diskusije svim ljudima koje znam je jasan.
kao sto rekoh, meni je pre svega uvredljivo, ne kao gej osobi nego kao potencijalnom slusaocu, to sto ovi vicevi nisu uopste smesni i sto oslikavaju prilicno retardiran odnos prema seksualnosti, pritom ne govoreci ni o cemu istinitom - ukoliko nekom moze biti smesan vic o pederu koji moli konobara da mu gurne gajbu piva u dupe, to je samo zato sto on licno ima taj infantilni odnos prema analnom seksu kao necemu krajnje skakljivom. ukoliko, pak, ne bi bio do te mere seksualno retardiran, mozda bi mogao da ode dalje od primecivanja proste i trivijalne cinjenice da mnogi gej ljudi upraznjavaju analni seks, mozda bi recimo primetio da ima puno autohomofobicnih gej ljudi, ili bilo sta drugo sto je malo zanimljivije od proste cinjenice da neko upraznjava analni seks, pa napravio vic o tome?Dragi gneebo,
Originally posted by mikkaIzvini molim te ,ali to nije ono o cemu ja govorim.Nisam se ja bavio tvojim drugovima.Ja sam se bavio tobom.Da ne idem dalje...sva sreca da si nam napomenuo da ti decko nije fem,jer bi smo odma pomislili da jeste,i sta podrazumevas pod tim uklopio?(cak i znaci navoda su mi nekako diskutabilni)...samo macho,NEFEM ,str8look,sportista,diskrecija obavezna ,van scene...moze da se uklopi sa str8 zajebancijom?....Slučaj koji sam naveo nigde nisam imputirao da je pravilo, već konkretna situacija. A za tu konkretnu situaciju znam da su ti moji ortaci (očigledno) homofobi, i da ne bi mogli lako da se opuste u društvu gej osobe, dakle, njima nisam outovan, niti imam potrebu za tim- nisu mi ni prijatelji već drugovi sa treninga pre više godina. Sa njima se ne bih svakako ni pozdravio da su “sabornici” pokliča “ubi pedera”, ali i ja i moj dečkonja imamo svoje razloge (ne)outovanja nekim ljudima, i ne osećamo dužnost da ikome objašnjavamo svoju intimu ili izigravamo hodočasnike deleći po kućama literaturu “gej je ok” da bi zauzvrat dobili toljagu po glavi, kao i veliki broj gej ljudi u ovom raju za homosexualnost-Srbistanu, populusu zadojenom homofobijom kojom su ih više sitili, no hlebom. Niti zaista pravim diskriminističku “crnu listu” ljudi sa kojima bih izašao na piće ako imaju probleme poput fobije- homofobije; realno, precrtao bih ogroman broj ljudi koji taj problem imaju usled nedostatka edukacije, uticaja sredine, sopstvene autohomofobije i nemoguća je misija biti šrink stotinama ljudi koji su mi poznanici, ali moj stav po tom pitanju kada je bilo predmet diskusije svim ljudima koje znam je jasan.
Originally posted by mikkaNiko ne trazi od tebe da ides po kucama,ali kao i svi ti pederi (taj veliki broj) zalosno je sto ne osecas duznost.Ako nista bar u mislima.Mada to i jeste problem vecine ,cekaju da neko drugi uradi nesto .Pa da jednom kad dodju na gay-serbia vesti ugledaju naslov tipa"Dozvoljen gay brak u Srbiji".I tako prolaze dani i godine a toga i dalje nema,jer boze niko ne oseca duznost...niko nije duzan....najmanje str8eri
i ne osećamo dužnost da ikome objašnjavamo svoju intimu ili izigravamo hodočasnike deleći po kućama literaturu “gej je ok” da bi zauzvrat dobili toljagu po glavi, kao i veliki broj gej ljudi u ovom raju za homosexualnost-Srbistanu, populusu zadojenom homofobijom kojom su ih više sitili, no hlebom.
Originally posted by Khons
sede cetiri biznismena na veceri.
u jednom momentu, jedan od njih odlazi do WC-a.
Ostala trojica pocnu da pricaju o tome ciji je sin uspesniji.
Biznismen br 1: Svi vi znate koliko mi je sin mlad. Eto, on je poceo kao salter-boy u jednoj prodavnici automobila, a sada je vecinski vlasnik te prodavnice. Eto, on je svom najboljem drugu za rodj poklonio najnoviji mercedes.
Biznismen br 2: Ma, moj sin je jos mladji od tvog. Eto, on je poceo kao pripravnik u banci, a danas poseduje 80% te banke. Eto, on je svom najboljem drugu za rodj otvorio racun i na njega stavio 100.000 evra.
Biznismen br 3: Nije to nista. Moj sin je najmladji. Poceo je kao radnik u jednoj avio kompaniji, a danas je vlasnik cele kompanije. On je svom najboljem drugu za rodjendan poklonio najsavremeniji dzet.
Utom se vraca iz WC-a onaj cetvrti, ovi mu objasne o cemu su pricali.
Biznismen br 4: Pa...moj sin je poceo kao frizer...I dan-danas je frizer. Ali su mu zato tri bivsa decka za rodjendan poklonili mercedes, 100000evra i avion.
Originally posted by mikkadragi mikka,
Dragi gneebo,
Mislim da NJIMA ne bi bili smešni vicevi na račun autohomofobije, kao i većini strejt populacije, kao što bi nama bili, verovatno. Meni je u trenutku pričanja vica bilo neprijatno, ali pitanje je koliko glupost njime sročenu treba shvatiti ozbiljno.
Originally posted by gneeebo
kao sto rekoh, meni je pre svega uvredljivo, ne kao gej osobi nego kao potencijalnom slusaocu, to sto ovi vicevi nisu uopste smesni i sto oslikavaju prilicno retardiran odnos prema seksualnosti, pritom ne govoreci ni o cemu istinitom - ukoliko nekom moze biti smesan vic o pederu koji moli konobara da mu gurne gajbu piva u dupe, to je samo zato sto on licno ima taj infantilni odnos prema analnom seksu kao necemu krajnje skakljivom. ukoliko, pak, ne bi bio do te mere seksualno retardiran, mozda bi mogao da ode dalje od primecivanja proste i trivijalne cinjenice da mnogi gej ljudi upraznjavaju analni seks, mozda bi recimo primetio da ima puno autohomofobicnih gej ljudi, ili bilo sta drugo sto je malo zanimljivije od proste cinjenice da neko upraznjava analni seks, pa napravio vic o tome?
Originally posted by BellyButtonMeni su svi vicevi mlacenje prazne slame,suludi,itd... pogotovo neki od ovakvih na diskriminativnoj osnovi.. ALI I DA SAM PLAVUSA meni bi ovi vicevi bili jednako vulgarni i uvredljivi
Ne volim viceve
Ti sa gay tematikom nisu izuzetak...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!