Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Postujem.
I starije, sto da ne.
I oni su za postovanje ;)

Ovako, kad pogledam, svi smo mi isti. Neko je stariji, neko mladji, neko je pametniji, neko gluplji, neko lepse peva, neko lepse crta, neko lepse kuka, nekome je vise muka... ipak, stariji su tupaviji... navikli na staro... a mi mladji i ludji :smeh: . Iako ovo sve deluje tako nabacano...
Nije! Sve ima smisla, dok god o smislu svi razmisljamo!

Evo, na primer, ja, ja zapravo ne volim RTS. Ali, s obzirom na to da je to najstarija tv stanica, ja postujem. Najstariju televiziju postujem. I, s obzirom na to> ja je gledam. Ne volim, a gledam!
Dalje putem kojim se redje ide, npr. ja ne volim GSP. Ali, s obzirom na to da je to najstarija firma za prevoz gradjana i drugih u zemlji, ja postujem to. I vozim se, a ne volim. I samo jos jedan primer i palim. S obzirom na to :lol: da je PMS najstarija boljka svih bolnih, ja postujem. To. Ne volim, al' postujem. I svakih mesec dana, ja ispostujem to. Ne volim, al' postujem.

I sad, sta misliti o tome. Ne misliti, no postovati!

Eto. Ziveli!

:D
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by hlaefdige
cak i kada dolazim u sukob sa primitivnim budalama, vrlo lako ce da se desi da se izderavam na nekoga starijeg ko mene nije postovao, i da pri tome persiram!
O da, desavalo se. Mada ja umem da postanem UZASNO ljubazna, namerno vestacki nasmesena, uz ledeni sarkazam akompanajd sa recima koje govore samo najdublje postovanje, koje ce i najgluplja osoba protumaciti kao ponor prezira.
Ali zaista, tada sam kao Hanibal Lektor.
I desava mi se samo sa starijima od mene koji se ponasaju kao stoketine ili me iznerviraju.

Umem da budem vulgarna, u prolazu, i tad se osetim normalnije.

Ne volim tog Hanibala u sebi, ni najmanje. Iako niko ne moze da kaze da sam bila nekulturna ili nesto ruzno rekla.
Mnogo je normalnije da se osoba izdere ili iznervira ili izignorise i ode. /ja govorim i o poslovno-licnim situacijama isto/
Originally posted by Deksi
Pa to postovanje prema starijima bi pre nazvao nekim bontonom i formalnim ponasanjem nego "pravim" postovanjem.

Pravo postovanje imaju pojedinci koji su na neki nacin to zasluzili.
:up:

Inace, kad je confucius bila ovde ona je cekala da udje u bus, pustajuci babe ispred, koje su je gurale-znaci nisu ni videle da ih ona PUSTA nego se samo laktale. Redovno sam mislila da ce zena da mi ostane na stanici, medjutim ona je izricito odbijala da ulazi u autobus kako se to kod nas radi, makar isti i propustila.
I sve stoke REDOM koje su se najvise gurale su pripadale generaciji 50+.
I ako je ovo sada generalizacija i ejdzizam, puca mi... :novine:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by E.c.h.o...
Postujem.
I starije, sto da ne.
I oni su za postovanje ;)

Ovako, kad pogledam, svi smo mi isti. Neko je stariji, neko je mladji, neko je pametniji, neko je gluplji, neko lepse peva, neko lepse crta, neko lepse kuka, nekome je vise muka... ipak, stariji su nekako tupaviji... navikli na staro... a mi, mladji, mladji i ludji :smeh: . Iako ovo sve deluje tako nabacano...
Nije! Sve ima smisla, dok god o smislu svi razmisljamo!

Evo, na primer, ja, ja zapravo ne volim RTS. Ali, s obzirom na to da je to najstarija tv stanica, ja postujem. Najstariju televiziju postujem. I s obzirom na to> ja je gledam. Ne volim, a gledam!
Dalje putem kojim se redje ide, npr. ja ne volim GSP. Ali s obzirom na to da je to najstarija firma za prevoz gradjana i drugih u zemlji, ja postujem to. I, vozim se, a ne volim. I samo jos jedan primer i palim. S obzirom na to :lol: da je PMS najstarija boljka svih bolnih, ja postujem. To. Ne volim, al' postujem. I svakih mesec dana, ja ispostujem to. Ne volim, al' postujem.

I sad, sta misliti o tome. Ne misliti, no postovati!

Eto. Ziveli!

:D

Sestro slatka, es ti pila neke droZe :smeh: :smeh: :smeh:
:kiss:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Nanny Ogg
Inace, kad je confucius bila ovde ona je cekala da udje u bus, pustajuci babe ispred, koje su je gurale-znaci nisu ni videle da ih ona PUSTA nego se samo laktale. Redovno sam mislila da ce zena da mi ostane na stanici, medjutim ona je izricito odbijala da ulazi u autobus kako se to kod nas radi, makar isti i propustila.
I sve stoke REDOM koje su se najvise gurale su pripadale generaciji 50+.
Očigledno da ta njihova taktika vredi ako su uspele toliko dugo da prežive... verovatno je negde u tim davnim vremenima (pre mog rođenja) postojao bottleneck u kome su oni koji nisu umeli da se guraju pomrli (smrzli se na stanici čekajući sledeći bus?) a oni koji su se gurali su preživeli...
Korisnikov avatar
By Vespertine
Originally posted by Hton
uvek krecem od postovanja, sve do momenta gubitka autoriteta...a autoritet se vrlo lako gubi...
Svaka chast za srocheno, ali umesto autoriteta, ja bih postavio integritet kao presudnu karakternu crtu kojom se zasluzhuje i gubi poshtovanje...

Autoriteti ne postoje kad na dnevni red dovedesh poshtovanje... Neko mozhe da dizhe galamu oko svog autoriteta koliko hoce, zbog toga nece zasluzhiti moje poshtovanje... Meni je najveci autoritet u zhivotu majka a nju ujedno i najvishe poshtujem iz prostog razloga shto je digla ruke od vezhbanja autoriteta na meni...

Poshtujem svakog, starije ili mladje dok god stoje iza svoje rechi i deluju u skladu sa svojim stavom... Kad jednom pochnu da prave ustupke iz nekih nelogichnih i neopravdanih razloga gube moje poshtovanje bez obzira na godine
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Postoji nesto sto se zove pristojnost i nesto sto se zove postovanje.
Iz pristojnosti nazovem dobar dan babama u ulazu. Ne postujem ih, jer je vecina nepismena i da nisu ulovile svoje oficire posle drugod svetskog, i dan danas bi cuvale koze. I bile bolje osobe.
Postujem svoje profesore, recimo. Jer ih imam i zasto postovati.
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by MinaHarker
Postoji nesto sto se zove pristojnost i nesto sto se zove postovanje.
Iz pristojnosti nazovem dobar dan babama u ulazu. Ne postujem ih, jer je vecina nepismena i da nisu ulovile svoje oficire posle drugod svetskog, i dan danas bi cuvale koze. I bile bolje osobe.
Postujem svoje profesore, recimo. Jer ih imam i zasto postovati.
:up:

Slazem se chak i sa znakovima interpunkcije iz ovog Mininog posta. :D
Poshtujem svoje prijatelje [one prave], poshtujem neke od bivshih kolega, poshtujem sve one ljude koji su napravili neshto od svog zivota a ostali normalni i bez kompleksa vishe vrednosti, poshtujem inteligentne ljude koji tu svoju inteligenciju ne koriste za zlobu, poshtujem i one ne inteligentne ali dobrocudne, koji se svojim srcem vode kroz zivot trudeci se da ne nashkode drugima, prema svim ostalima sam samo pristojan zbog kucnog vaspitanja ali daleko od toga da ih poshtujem.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!