Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ROYALMa to ja smatram samo redovnom tezgom, interesantnom i atraktivnom, a donese mi i koji dinar za trosak, dok se pripremam za ozbiljan posao, koji me uskoro ocekuje, ako da Bog.Originally posted by *deni*Extra ti je radno vreme do srede i od srede (pre i posle Hrista)Originally posted by ROYALDo srede sam slobodan, pa i ne izlazim mnogo iz zamracene sobe preko dana. Ventilator duva, a ja ucim i diskutujem ovdi...
Kako izdrzavate ovu vrucincinu u odelima (naravno, oni koji moraju da nose odela)? Ja 'ocu da crknem, majke mi.......
Od srede ne znam kako cu, jer jako tesko podnosim toplotu.
Originally posted by abcdNastavnice tipa A se isto tako često jako konzervativno oblače, to im je deo predstave da bi deca lakše primetila da su stroge
kada vidim one devojke sto rade na salterima banaka, uniformisane maksimalno ... pitam se kako ne odlepe svaki dan, iste panatalone, kosulja i marama ...
Originally posted by ParisMeni se ne čini sam posao dosadan nego što nema pauza na svakih 45 minuta pa da posle radiš nešto malo drugačije (npr da menjaju šalter, kao što šeširdžija, zec i puh menjaju stolice u Alisi u zemlji čuda)
ja se pitam kako ne odlepe radeci tako dosadan posao
Originally posted by abcdMa - poent je - neću kukati za dres kod ako mi je na poslu dobro. Ukratko. To da li sam ja ovako ili onako obučen, nema razlike u kreativnosti ili nekreativnosti mog posla. Ako je tako - zašto bi se ja mlatio promenom dres koda ako već imam dobre uslove za rad zabole me. I btw, kreativnos mi je još i veća od kako moram da imam dress code. sad i to znam da skockam da nije predosadno, a da se uklapa u kod.Originally posted by dungollA zasto ne bi mogao da se bavis na visokom nivou, a da se pritom oblacis kako prilici ?Originally posted by J...Jbg, ja želim da se bavim svojim poslom na što višem nivou, tako da - cilj opravdava sredstvo
Ne zelim nikad da radim u firmi koja ima stroga pravila oblacenja.
Zasto kreativnost nije pozeljna na tvoj poslu ?
kada vidim one devojke sto rade na salterima banaka, uniformisane maksimalno ... pitam se kako ne odlepe svaki dan, iste panatalone, kosulja i marama ... :|
edit: glup sam
da promenim pitanje ...
zasto se kreativnost na viskim pozicijama, ogleda u boji kravate koje izaberes ?
Da li je dzins petkom dozovoljen i za osobe na visokim pozicijama ?
I na kraju, zasto vam svako odelo lici ?
2) po nekoj mojom zapazanju, osobe zenskog pola forsiraju pantalone.
A duze suknje ?
Originally posted by ParisA onda odes u banku i shvatis da bez nje ne bi mogla nista da zavrsis Chak iako ona radi brzinom puzhaOriginally posted by abcdja se pitam kako ne odlepe radeci tako dosadan posao
kada vidim one devojke sto rade na salterima banaka, uniformisane maksimalno ... pitam se kako ne odlepe svaki dan, iste panatalone, kosulja i marama ... :|
Originally posted by ZibroOriginally posted by KissQueen
Kad sam radila u firmi koja je imala bas, bas, bas strog dress code, bio mi je pun q... ne samo od posla, nego i od pomisli da za posao treba da se oblacim (poslovni kompleti, bluze, obavezan sat, diskretan nakit i salonke).
Jedan od razloga zasto sam otisla odande je i to sto me je to bas smorilo.
Sada sam u firmi gde je skroz liberalno, mozes kako god hoces.
Ipak, ja postujem neka osnovna nacela (nista provokativno, nista na bretele i slicno).
meni je dress code bas cool ne razmisljas mnogo samo navuces "uniformu za posao" ,,, pojednostavljuje zivot
Originally posted by unic0rnhej, you're talking 'bout me
elem, ot:
Najveci problem su princevi i princeze kojima "duva u ledja", "prehladjeni su" pa se klime ne ukljucuju, pa se onda normalni ljudi kuvaju.
Ja obicno kad udjem popalim sve, ko je bolestan neka uzme bolovanje..neplaceno
Originally posted by hlaefdigeJoj qq, sa namima samima jer se tako nekom hte.
ja sam jednom nenadano zavrsila u jaaako trosnom duksu sa kapuljacom, farmerkama i patikama na sastanku u privrednoj komori, sa sve ruskom delegacijom i Djelicem koji drzi govor...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!