Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by ROYAL
Originally posted by *deni*
Originally posted by ROYAL
Kako izdrzavate ovu vrucincinu u odelima (naravno, oni koji moraju da nose odela)? Ja 'ocu da crknem, majke mi.......
Do srede sam slobodan, pa i ne izlazim mnogo iz zamracene sobe preko dana. Ventilator duva, a ja ucim i diskutujem ovdi...
Od srede ne znam kako cu, jer jako tesko podnosim toplotu.
:vruce:
Extra ti je radno vreme do srede i od srede (pre i posle Hrista) :hyper:
Ma to ja smatram samo redovnom tezgom, interesantnom i atraktivnom, a donese mi i koji dinar za trosak, dok se pripremam za ozbiljan posao, koji me uskoro ocekuje, ako da Bog.
:molise:
By Paris
Originally posted by abcd
kada vidim one devojke sto rade na salterima banaka, uniformisane maksimalno ... pitam se kako ne odlepe svaki dan, iste panatalone, kosulja i marama ... :|
ja se pitam kako ne odlepe radeci tako dosadan posao :maljkovic:
Korisnikov avatar
By jukie
kada vidim one devojke sto rade na salterima banaka, uniformisane maksimalno ... pitam se kako ne odlepe svaki dan, iste panatalone, kosulja i marama ...
Nastavnice tipa A se isto tako često jako konzervativno oblače, to im je deo predstave da bi deca lakše primetila da su stroge

Nastavnice tipa B su one sa osmehom, prijatne i inteligentne urbane osobe, i oblače se u biznis kežual ako to tako može da se nazove

Nastavnice tipa C izgledaju nekako kao lepo obučene seljanke ili kondukterke (ravne suknje, braon tonovi, kovrdžava crvenkastobraon kosa, bezizrazno lice bez intelektualnog sjaja u očima) i imaju i slične manire

U svakom slučaju, po odeći možeš brzo da im proceniš i ličnost, i namerno se tako oblače da što manje vremena provedeš procenjujući ih

Muški nastavnici u ogromnom procentu nose farmerke i polo košulju (i džemper kada je zima), ali oni ređe predaju akademske predmete a češće tehničko i fizičko, pa se niko i ne čudi
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Paris
ja se pitam kako ne odlepe radeci tako dosadan posao
Meni se ne čini sam posao dosadan nego što nema pauza na svakih 45 minuta pa da posle radiš nešto malo drugačije (npr da menjaju šalter, kao što šeširdžija, zec i puh menjaju stolice u Alisi u zemlji čuda)

A i ti ljudi koji nailaze kao stranke te ne poznaju dobro pa možeš da odglumiš ozbiljnost
Korisnikov avatar
By ROYAL
Upravo sam stigao kuci, popizdeo sam, mokar sam ko cep, odoh pod tus.....
Korisnikov avatar
By anche
oni na zaista mocnim pozicijama mogu da idu na posao kad otje, i kako otje :yes:

ranije, dok sam jos bila mladja i nepozicionirana, uputjen mi je zahtev sa detaljnim opisom kako se moram obutji. nesto u stilu knee lenght skirt blah-blah.

ja se uspanicila i pitala starije lezbjeke sta da radim i one mi rekose da se obucem kako otju i da samo preko toga navucem crni sako.
and it worked :blenta:
Korisnikov avatar
By Daliborka
U butik mesa kad stignem, moram malo da oduvam, nisam u stanju odmah da prionem na posao, jer me glava boli od spoljne visoke temperature. :vruce:
Zato krecem ranije na posao, stignem oko 20 minuta pre nego sto mi pocinje smena, pa uspem i da oduvam malo i kafu da popijem.
Onda oblacim belu uniformu, stavljam belu kapicu na glavu, oblacim bele borosan espadrile, zauzimam mesto iza punktova sa mesom i mesnim preradjevinama i sa osmehom docekujem musterije.
Mesara je klimatizovana, hvala Bogu.
:vruce:
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by dungoll
Originally posted by J...
Ne zelim nikad da radim u firmi koja ima stroga pravila oblacenja.
Jbg, ja želim da se bavim svojim poslom na što višem nivou, tako da - cilj opravdava sredstvo ;)
A zasto ne bi mogao da se bavis na visokom nivou, a da se pritom oblacis kako prilici ?

Zasto kreativnost nije pozeljna na tvoj poslu ?

kada vidim one devojke sto rade na salterima banaka, uniformisane maksimalno ... pitam se kako ne odlepe svaki dan, iste panatalone, kosulja i marama ... :|

edit: glup sam

da promenim pitanje ...

zasto se kreativnost na viskim pozicijama, ogleda u boji kravate koje izaberes ?
Da li je dzins petkom dozovoljen i za osobe na visokim pozicijama ?
I na kraju, zasto vam svako odelo lici ? :posrani:

2) po nekoj mojom zapazanju, osobe zenskog pola forsiraju pantalone.

A duze suknje ?
Ma - poent je - neću kukati za dres kod ako mi je na poslu dobro. Ukratko. To da li sam ja ovako ili onako obučen, nema razlike u kreativnosti ili nekreativnosti mog posla. Ako je tako - zašto bi se ja mlatio promenom dres koda ako već imam dobre uslove za rad :) zabole me. I btw, kreativnos mi je još i veća od kako moram da imam dress code. :) sad i to znam da skockam da nije predosadno, a da se uklapa u kod.
Dres kod za nas (ne visoke pozicije) je relativno široko postavljen. Nikom nije dozvoljen jeans :( ali - casual friday kao postoji. Za visoke pozicije kravata sako i ostalo - obavezno je svakoga dana :)

i tačka.
By Storm
Mene nervira kada manijaci na poslu uključe klimu na neku nenormalnu temperaturu i onda krene smrzavanje.
Korisnikov avatar
By dungoll
:) mene ne nervira to - meni je to ok :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Paris
ja se pitam kako ne odlepe radeci tako dosadan posao :maljkovic:
A onda odes u banku i shvatis da bez nje ne bi mogla nista da zavrsis :lol: Chak iako ona radi brzinom puzha :D

elem, ot:
Najveci problem su princevi i princeze kojima "duva u ledja", "prehladjeni su" pa se klime ne ukljucuju, pa se onda normalni ljudi kuvaju.
Ja obicno kad udjem popalim sve, ko je bolestan neka uzme bolovanje..neplaceno :eevil:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Zibro
Originally posted by KissQueen
Kad sam radila u firmi koja je imala bas, bas, bas strog dress code, bio mi je pun q... ne samo od posla, nego i od pomisli da za posao treba da se oblacim (poslovni kompleti, bluze, obavezan sat, diskretan nakit i salonke).

Jedan od razloga zasto sam otisla odande je i to sto me je to bas smorilo.

Sada sam u firmi gde je skroz liberalno, mozes kako god hoces.

Ipak, ja postujem neka osnovna nacela (nista provokativno, nista na bretele i slicno).

meni je dress code bas cool ne razmisljas mnogo samo navuces "uniformu za posao" ,,, pojednostavljuje zivot

mozda pojednostavljuje zivot muskarcima, ali zenama nikako.
primera radi - svakog dana stikle i carape, i suknja do kolena...
treba sacuvati te carape od kacenja za razne ivice stolica, stolova, od predugih noktiju... mislim, treba li uopste da napomenem da je to stvar navike, koju ja, jle' te, nemam...
pantalone jesu resenja, ali kad ti traze suknju, onda nemas izbor, pa nosis rezervne carape u torbi. :gotika:

e, to me je toliko nerviralo da nemam reci!

a da ne pricamo o divnom osecaju u carapicama i suknji na -15 C, i takodje fenomenalnom osecaju u carapama na +40 C. :povez:

na ovom poslu mi je bar sto se oblacenja tice skroooooz super - samo budi pristojan, ostalo je stvar tvog izbora! :hail:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
kod mene u firmi su se nesto zaleteli da prave dres kod...u svakom slucaju, ubedila sam ih da je bordo pamucna bodi majica na kratke rukave odlicna uniforma....i dalje mi nije jasno kako je uspelo, ali je odlicno! ne moram vise da mislim sta cu da obucem!
By Paris
Originally posted by unic0rn
elem, ot:
Najveci problem su princevi i princeze kojima "duva u ledja", "prehladjeni su" pa se klime ne ukljucuju, pa se onda normalni ljudi kuvaju.
Ja obicno kad udjem popalim sve, ko je bolestan neka uzme bolovanje..neplaceno :eevil:
hej, you're talking 'bout me :kosa: :lol:
koleginica i ja smo se prosle godine otimale za daljinski. ona pali-ja gasim :lol:
jer te glupe klime su napravljene tako da uvek biju u ledja :protest:
non stop su me bolela krsta i vrat od propuha koje su stvarale :protest:

na kraju smo ih namestili da duvaju i hlade zid :lol:
a kolege su cekale da ja odem do wc-a ili na pauzu pa da se malo rashlade :lol:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Nemam velikih problema na poslu. Imamo klimu :) tj. nekoliko :)
Korisnikov avatar
By password
Ja sam jutros za posao obukao kosulju sa kratkim rukavima (naravno:lol: ), i nisam ni 2 minuta bio u njoj, skuvao sam se i obukao majicu
Nemamo dress code, ali ja nosim lanene pantalone leti, kosulje i majice. Odela su potrebna ponekad, ali ja nisam ljubitelj bas.
By J...
Originally posted by Storm
Mene nervira kada manijaci na poslu uključe klimu na neku nenormalnu temperaturu i onda krene smrzavanje.
isti slucaj kod mene :ledeni:
Korisnikov avatar
By Draco
Ja radim od kuce :spin: tako da V.E.O.M.A. lako izdrzavam, uz klimu i hladnu kafu.
Korisnikov avatar
By m..
Na posao idem u japnkama, siledzijki i isecenim farmerkama, a ima i klima.
By Director
meni je najgore sto moram da nosim cipele, jer ne smeju da mi se vide prsti na nogama a niko vise ne proizvodi lepe sandale sa zatvorenim prstima...
Korisnikov avatar
By m..
Jedino se za sastanke nesto finije obucem, mada i dalje izgledam ko cudo. U principu mi je uspevalo da na posao dolazim svakako obucena, od pocepanih farmerki do pussy wagon majice. Medjutim, jednom sam, kad sam tek pocela da radim, na sastanak u jednoj slovenackoj firmi otisla u majici na bretele sa kosturskim glavama, i onda me je sef rekao da ipak povedem racuna ubuduce da ne saljem Janezima subliminalne poruke. Imam ja negde po kuci i onaj suknja sako kompletic, zapravpo vise njih, i neke kosulje, i neke panalone i sve bi to moglo da prodje i u najstrozijem dress code-u, medjutim ja bi u tome i dalje izgledala ko neki od skejtera iz wassup rockers.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja sam jednom nenadano zavrsila u jaaako trosnom duksu sa kapuljacom, farmerkama i patikama na sastanku u privrednoj komori, sa sve ruskom delegacijom i Djelicem koji drzi govor...
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by hlaefdige
ja sam jednom nenadano zavrsila u jaaako trosnom duksu sa kapuljacom, farmerkama i patikama na sastanku u privrednoj komori, sa sve ruskom delegacijom i Djelicem koji drzi govor...
Joj qq, sa namima samima jer se tako nekom hte.
:elvis:

da, nezgodno.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
najteze je bilo izdrzati beogradski sajam, na kom sam morala da dezuram u ful opremi, koja je i podrazumevala stikle koje sam obula prvi put u zivotu!

"ko nije vodio decu na ekskurziju na zagrebacki velesajam, ne zna sta je muka"
Korisnikov avatar
By m..
joj. imam srece. ja se na tim raznim sastancima pjavljujem kako se i inace oblacim, i onda mi se desi da mi naruce 2 sokica, pa se ja nerviram sto nisam obukla ne znam ni ja sta, plus lazne cvike ne bih li izgledala ozbiljnije, cak sam smarala i neke stiliste i kreatore koje poznajem da me savetuju, i onda sam shvatila da bih u najboljem slucaju izgledala kao presmesno starmalo dete, i da je stav jedino sto moze da mi pomogne, i pocelo je da funkcionise, doduse uglavnom ako nisam jedina zena na sastanku, i ako su tu uglavnom ljudi iz struke. ovi moji na poslu me ozbiljno shvataju svakako, ali jbg poznaju me.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ma znam! grozno je koliko mi se puta desi da me potencijalni partneri ne uzimaju za ozbiljno (da ne generalizujem, ali u 95% se radilo o domacim preduzetnicima, muskarcima od oko 50 godina) jer i sama nemam 50 godina...pa cak iako sam obucena u sve to "sto ne vole mladi"
Korisnikov avatar
By m..
aham, gadno, ali sam skontala da to moze da se postigne stavom, osim ukoliko je druga strana apsolutno zatucana, i ajd klijenti, moze sve to, al kako da budes autoritet radnicima na gradilistu. isla sa koleginicom i sefom pre nekih 2 meseca da vidimo kako napreduje jedna zgrada, al smo prvo svratili u kafic tu blizu, i sef je nesto isao 15 m ispred nas, a nama ovi majmuni radnici dobacuju. posle kad sam dosla gore i krenula da zagledam sta su i kako radili, ni muva se nije cula, lmao.
inace ti majstori nece da te zarezuju ako vozis neku krntiju i slicno, a cim vide dobra kola odmah se presamite.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!