Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gorilica
Posledice?
Prilikom svakog legitimisanja ce te pitati: Zbog chega ste privodjeni?
A ukoliko se desi prilikom neke racije na javnom mestu, ukoliko se sredish i to odavno ostavish iza sebe, ti cesh da crvenish pred drushtvom i imati potrebu da se pravdash.
By J...
Originally posted by Daliborka

To bi bilo najpametnije za tu malu nevaljalicu.
Pa bi ona meni recitovala i pevala ovo:

"U loše sam društvo zalutaaaala
šta je droga do sad nisam znalaaaaa,
a sad svima savetovat` moguuuuuuu
teško onom ko uživa droguuuuuuuu.
Morfijum, hašiš i marihuanaaaaaaaaa
druga droga znana i neznanaaaaaaa
pokazuju svoje pravo liceeeeeeee
DROGIRAŠI SU SAMOUBICEEEEEEE"

Desetka za deseterac. :up:
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by Swanheart
da se ja pitam ( a na srecu ne pitam se ) svakom koga uhapse pod dejstvom narkotika ili alkohola bez pogovora treba uzeti oduzeti dozvolu na minimum 3 meseca uz odredjenu novcanu nadoknadu, posto izgleda nista drugo ne razumemo dok nas ne klepe po dzepu.
Ma da se ja pitam za te stvari kao i za malo jace prekoracenje brzine bi im oduzimao na citav zivot.

Meni su jednom oduzeli na 3 meseca zbog "pokusaja pogresnog skretanja" a bio sam trezan naravno...

A sto se tice pitanja da li dosije utice na bitne aspekte zivota: mislim da utice posebno pri trazenju posla...
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Delete
Aj da pojasnim neke stvari. Nije isto biti oslobodjen optuzbe i biti osudjen sa minimalnom ili nikakvom kaznom. Dakle, bilo koji vid uslovne se tretira kao OSUDJEN za to i to delo, bez obzira sto ti prodjes uz kauciju, uslovnu, ili cak nista od toga.
Mis`im, pravim malu digresiju, ali secam se predavanja profe kad je pricao o zeni koju je muskarac silovao i tokom tog cina ona je dograbila zivu sodu i skrkala mu u oci, ona je osudjena za to delo, ali umajuci u vidu sta je prezivela, sudija joj nije odredio novcanu ili kaznu zatvora. Ona je i dalje osudjena i u njenom dosjeu je to upisano.

Za posao se uvek trazi uverenje da onaj ko aplicira nije osudjen za neko krivicno delo, a to sto si ti Tresh-grl ucinila meni lici na prekrsajno.
Tako sam i ja mislila da ide, i nisam sumnjala da ce Dilitusha potvrditi :)

Btw, recimo mojoj zeni za svaki posao ovde u UK traze potvrdu da nije osudjivana.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Momo
Originally posted by Swanheart
da se ja pitam ( a na srecu ne pitam se ) svakom koga uhapse pod dejstvom narkotika ili alkohola bez pogovora treba uzeti oduzeti dozvolu na minimum 3 meseca uz odredjenu novcanu nadoknadu, posto izgleda nista drugo ne razumemo dok nas ne klepe po dzepu.
Slazem se,iako sam kao mladja pravila gluposti za volanom(hvala bogu proslo me je odavno...),3x mi je oduzeta dozvola,a kazni za prekoracenje brzine...a ni ne znam vise-bila sam krejzi pre,ma curka...

:dude:
By Tresh-grl
Originally posted by J...
Originally posted by Daliborka

To bi bilo najpametnije za tu malu nevaljalicu.
Pa bi ona meni recitovala i pevala ovo:

"U loše sam društvo zalutaaaala
šta je droga do sad nisam znalaaaaa,
a sad svima savetovat` moguuuuuuu
teško onom ko uživa droguuuuuuuu.
Morfijum, hašiš i marihuanaaaaaaaaa
druga droga znana i neznanaaaaaaa
pokazuju svoje pravo liceeeeeeee
DROGIRAŠI SU SAMOUBICEEEEEEE"

Desetka za deseterac. :up:
Jel to peva ona mala bosanka od 5god. Danijela?
:pucaodsmeha:
Uzas!

:die:
By J...
Originally posted by Tresh-grl

Jel to peva ona mala bosanka od 5god. Danijela?
:pucaodsmeha:
Uzas!

:die:
Offiras sopstvenu temu, ajde citiraj neki drugi od svih onih postova, gde se uhvati za najneozbiljniji. :lol:
By Tresh-grl
Sve je reseno i gotovo sa tuzbom i krivicnim postupkom...osim kaucije jedini smor je sto su mi trajno oduzeli vozacku dozvolu...jbg :shrug: :alikako:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Pa i ne treba ti vozacka...neko vreme ti je pametnije da koristis NOGA TRANS... :nokti:

Salim se malo ;)
Korisnikov avatar
By sleepingsun
bicu bezobrazna bolje da ti oduzmu vozacku da se ovakve situacije ne bi ponowile.Al ajd da ne serem..sad ces poznati cari safe prevoza..tipa setnji,busewa i taxija..tako da ,why is that bad?? :B :chestram:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Sve je reseno i gotovo sa tuzbom i krivicnim postupkom...osim kaucije jedini smor je sto su mi trajno oduzeli vozacku dozvolu...jbg :shrug: :alikako:
I disciplinske batine je trebalo da dobijes uz to.
Po dupetu i to pred svima, javno !
By Tresh-grl
JA nisam Snezana a ni Pepeljuga...i princ mi ne treeebaaa
Jaaa traziiim novoog sponzoora. :peva:
Da me vozika po gradu okolo posto ja ne smem :lol:

Ma ovde od javnog prevoza jedino u metro zalazim jer je najbolji, :klap:
Korisnikov avatar
By Deksi
@ Tresh grl - :lol: gde izvuce tu pesmu majke ti...
Sto se vozacke tice ne bojim se ja za tebe nista,vozis se ti u glavi i bez nje. :zongler:
Korisnikov avatar
By Dzi
..al' si ti zaaajebala stvar mala.. leleeee
Korisnikov avatar
By Zaljubljena

Da me vozika po gradu okolo posto ja ne smem :lol:

Mogu ja da te vozikam, samo nabavi kola.... :auto:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena

@ Zaljubljena - Dogovoreno,evo taman sam planirala da drpim mami auto :giggle:

Sud je na tvojoj strani....evo ja cu da te branim :sudija:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Momo
Ma da se ja pitam za te stvari kao i za malo jace prekoracenje brzine bi im oduzimao na citav zivot.

Meni su jednom oduzeli na 3 meseca zbog "pokusaja pogresnog skretanja" a bio sam trezan naravno...
Meni ovo zvuci kao ono "ako su mogli meni, treznom, treba i tebi mnogo gore da urade, ne zato sto zasluzujes, nego da se ja osecam bolje zbog toga"

OT: Nemam dosije, zahvaljujuci svima koji su me stitili i prikrivali posledice mojih nestasluka tokom prethodnih godina. Sad se samo kacim sa bahatim saobracajcima jer na licu mesta izmisljaju nove zakone, pa im svima kazem da pisu kaznu i da cu rado da se vidim sa njima na sudu i...do sada mi je samo jedna kazna stigla na kucnu adresu (kad sam, budala, rekla pravu) i to zbog nenosenja zastitne kacige.
By fazza
Nikad hapshen, nemam dosije, a i ako imam u njemu pishe "ovaj je peder, 100 %!". Chist sam kao jutarnja rosa.

Sa policijom se, na zhalost, srecem u ranim jutarnjim satima, odgovorim na par pitanja: "jeste li pili" - nisam, vracam se sa posla, "gde radite" (obavezno pitanje) i ne znam zashto, ali chim kazhem gde radim odmah mi vracaju saobracajnu. Ta varijanta pali i u sluchaju kad napravim prekrshaj, samo kazhu "dobro, josh ovaj put". :smiling: Kad ne stignem da kazhem gde radim, obavezno mi uvale duvaljku. Dok duvam, kazhem sebi "necete se vi ovajditi od mene". :D

Pre jedno mesec dana su mi panduri legli na interfon, sidjem ja dole da vidim shta hoce, a jedan matori krenuo da urla na mene zbog toga shto sam "zagradio" ulaz u garazu, mada je prostora za isparkiravanje bilo koliko hocesh, naravno ako znash da se isparkirash. Krenem ja da vichem na njega, onda on na mene: "nemoj da se ti pravish pametan", "cuti!!!", "nemoj da ti ja sad pishem kaznu", "znash shta sam ja mogao da ti uradim", i lepo sam mu ponudio da me uhapsi zbog pogreshnog parkiranja, a on ucuta. Pizda.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!