Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Lakiboy_ns
Ja sam ludak pre godinu i vise dana kad se Daliborka bila vratila na forum stvarno mislio da je to neka matora lezba iz Subotice i bio ljubazanm i zastitnicki nastrojen prema njoj misleci da je ona samo jedna starija, napaljena, brutalno iskrena gospoja.....onda sam posle nekog vremena saznao da je ona u stvari samo produkt Denijeve dokonosti
Originally posted by MinaHarkerZnam i meni je bilo smesno kad sam saznaoOriginally posted by Lakiboy_ns
Ja sam ludak pre godinu i vise dana kad se Daliborka bila vratila na forum stvarno mislio da je to neka matora lezba iz Subotice i bio ljubazanm i zastitnicki nastrojen prema njoj misleci da je ona samo jedna starija, napaljena, brutalno iskrena gospoja.....onda sam posle nekog vremena saznao da je ona u stvari samo produkt Denijeve dokonosti
Nije deni dokon, on uziva u tome da sve nas zabavlja.
Originally posted by hlaefdigesame here. nju sam uglavnom preskakala, a denija pročitam đe god naletim na nj.
pa lagala bih da kazem da mi se dopada....vise mi se dopada deni...ona mi je dosadna.....
Originally posted by blentaPa Blento, ovlašćujem te da u buduće u moje ime kažeš sve što ti se učini da treba kada je Daca u pitanju. Pre svega imaj na umu na njene vanredne sposobnosti u oblasti narodne seksologije i prezentuj forumašima svoja zapažanja o njenim izjavama u svetlu moderne nauke.
cheka se tot
Originally posted by Daliborka
Dragi moji !
Jos uvek sam uzbudjena zbog ovog divnog rodjendanskog poklona koji sam primila od administrativnog tima ovog Foruma.
Lepsi poklon od skidanja visemesecnog bana za moj 49-ti rodjendan nisam mogla ni zamisliti, ni pozeleti.
Tokom svih ovih meseci potajno sam patila za ovim virtuelnim mestom, u pocetku sam bila uvredjena i za srce ujedena, pa sam pribegla alternativnom resenju u vidu otvaranja profila na My Space -u, ali to je bila tek bleda uteha za moj dusevni i telesni bol.
Da, da, osecala sam u grudima bukvalno fizicku bol za svima vama, decice moja mila.
Posle svega, u meni nema nikakve gorcine, no samo velike zahvalnosti svima koji ste mi ostali verni i lojalni, posebno Totu, superfly-u, Simoru, Mahoney, Renoiru, gorilici, Maljkovicu, Nicodemusu, blenti, Armandu...
I unic0rnu, razume se... On me je i rehabilitovao...
Imam jos mnogo toga da kazem, ali za sada dosta. Veoma sam, kazem, uzbudjena...
Verujem da cemo se lepo druziti i diskutovati....
Originally posted by MahoneySutra da dodjes na picu kod teta Dace za rodjendan.
draga teta daco!
koliko puta sam vas video u prolazu, ka zelenoj pijaci, pored kioska sa salamama... a opet, nisam vam se javio. znao sam da vas i sama pomen na forum uznemiri, pa sam uvek precutao koliko vas volim i cenim.
evo, sada cu vam reci - DACO, VOLIM VAS!!!
Originally posted by Lakiboy_nsI mene je nasamarila. Ali za sve je "kriv" genijalan post Tota, a prosvetlio me je superfly.
Originally posted by ZoeSta fali?
Zamislite da se vrati Sashavs.Sasha i jos tako neki..........
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!