Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Povratak Daliborke Mileusnic

1. Vrlo mi je neprijatno
17
39%
2. Izuzetno mi je prijatno
27
61%
Korisnikov avatar
By hlaefdige
pa lagala bih da kazem da mi se dopada....vise mi se dopada deni...ona mi je dosadna.....

..ali vidim da ima ljudi koji su fanovi...
Korisnikov avatar
By V25
Bilo je krajnje vreme!!!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja sam ludak pre godinu i vise dana kad se Daliborka bila vratila na forum stvarno mislio da je to neka matora lezba iz Subotice i bio ljubazanm i zastitnicki nastrojen prema njoj misleci da je ona samo jedna starija, napaljena, brutalno iskrena gospoja.....onda sam posle nekog vremena saznao da je ona u stvari samo produkt Denijeve dokonosti :tos:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Lakiboy_ns
Ja sam ludak pre godinu i vise dana kad se Daliborka bila vratila na forum stvarno mislio da je to neka matora lezba iz Subotice i bio ljubazanm i zastitnicki nastrojen prema njoj misleci da je ona samo jedna starija, napaljena, brutalno iskrena gospoja.....onda sam posle nekog vremena saznao da je ona u stvari samo produkt Denijeve dokonosti :tos:

:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

Nije deni dokon, on uziva u tome da sve nas zabavlja.
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja sad strahujem.

Ta Daca neće više biti ona Daca.
Slava svima udari u glavu.

Ako je volite onakvu kakva jeste, prestanite sa izlivima oduševljena!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by MinaHarker

:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

Nije deni dokon, on uziva u tome da sve nas zabavlja.
Znam i meni je bilo smesno kad sam saznao :lol:
Ali tad sam bio nov, mlad i naivni forumas nisam ni znao da se moze registrovati sa dva naloga na ovom forumu. :elektro:
Korisnikov avatar
By *deni*
Helikopter uskoro polece i na forum slece...
:avion:
By superfly
:klap:

baci mi se u naručje you golden woman!!!
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by hlaefdige
pa lagala bih da kazem da mi se dopada....vise mi se dopada deni...ona mi je dosadna.....
same here. nju sam uglavnom preskakala, a denija pročitam đe god naletim na nj.
no, dobro... mislim da je ql da zabrana dvostrukih naloga ne važi za umetničke kreacije (dok ne počnu da spamaju).
Korisnikov avatar
By Tot
Upravo sam video da je tetka Daca odbanovana čime je priznata sva nepravda koja joj je učinjena tokom dugih i tmurnih meseci i priznati su svi moji razlozi koje sam uručio moderatorskom timu a pre svega sam istakao njenu vaspitnoobrazovnu ulogu. Time je moderatorski tim nedvosmisleno potvrdio da ovaj forum ima prosvetni značaj.

Neka tetka Daca ulepša tisuću ruža koje sam joj poslao i ovekoveči ih a fotografiju nam pošalje.
Originally posted by blenta
cheka se tot :zen:
Pa Blento, ovlašćujem te da u buduće u moje ime kažeš sve što ti se učini da treba kada je Daca u pitanju. Pre svega imaj na umu na njene vanredne sposobnosti u oblasti narodne seksologije i prezentuj forumašima svoja zapažanja o njenim izjavama u svetlu moderne nauke.

Jer Vasa Pelagić da je živ, on bi se našoj Daci divio. Za novo i prerađeno izdanje "Narodnog učitelja" biće angažovana i tetka Daca. Eto vam nezvanične informacije.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Dragi moji !
Jos uvek sam uzbudjena zbog ovog divnog rodjendanskog poklona koji sam primila od administrativnog tima ovog Foruma.
Lepsi poklon od skidanja visemesecnog bana za moj 49-ti rodjendan nisam mogla ni zamisliti, ni pozeleti.
Tokom svih ovih meseci potajno sam patila za ovim virtuelnim mestom, u pocetku sam bila uvredjena i za srce ujedena, pa sam pribegla alternativnom resenju u vidu otvaranja profila na My Space -u, ali to je bila tek bleda uteha za moj dusevni i telesni bol.
Da, da, osecala sam u grudima bukvalno fizicku bol za svima vama, decice moja mila.
Posle svega, u meni nema nikakve gorcine, no samo velike zahvalnosti svima koji ste mi ostali verni i lojalni, posebno Totu, superfly-u, Simoru, Mahoney, Renoiru, gorilici, Maljkovicu, Nicodemusu, blenti, Armandu... :radosnice:
I unic0rnu, razume se... On me je i rehabilitovao...
Imam jos mnogo toga da kazem, ali za sada dosta. Veoma sam, kazem, uzbudjena...
Verujem da cemo se lepo druziti i diskutovati....

:grouphug:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Daliborka
Dragi moji !
Jos uvek sam uzbudjena zbog ovog divnog rodjendanskog poklona koji sam primila od administrativnog tima ovog Foruma.
Lepsi poklon od skidanja visemesecnog bana za moj 49-ti rodjendan nisam mogla ni zamisliti, ni pozeleti.
Tokom svih ovih meseci potajno sam patila za ovim virtuelnim mestom, u pocetku sam bila uvredjena i za srce ujedena, pa sam pribegla alternativnom resenju u vidu otvaranja profila na My Space -u, ali to je bila tek bleda uteha za moj dusevni i telesni bol.
Da, da, osecala sam u grudima bukvalno fizicku bol za svima vama, decice moja mila.
Posle svega, u meni nema nikakve gorcine, no samo velike zahvalnosti svima koji ste mi ostali verni i lojalni, posebno Totu, superfly-u, Simoru, Mahoney, Renoiru, gorilici, Maljkovicu, Nicodemusu, blenti, Armandu... :radosnice:
I unic0rnu, razume se... On me je i rehabilitovao...
Imam jos mnogo toga da kazem, ali za sada dosta. Veoma sam, kazem, uzbudjena...
Verujem da cemo se lepo druziti i diskutovati....

Tetka Daco, ja sam te uvek podrzavala, a mene ne spomenu :usamljen: .........Od jedne zenoljupke sam, pre svega ocekivala da se okrene zenskom delu Foruma :lukavi: iako sam ja veliki postovalac Forumasa koje si upravo nabrojala.........Mene sa njima vezuje ljubav prema tebi....... :love:
Dobro nam dosla:tetka:
Korisnikov avatar
By Adenim
Dragi moji !
.......................

A ja? :placko:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ma, Zoe, kazem da sam uzbudjena, a i ovi momcici sto sam ih nabrojala su mi forumski sinovi. :mama:
Vas zene cu da obradim u Estrogen fixu i u Kvir varjaci.
:vegi:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Adenim
Dragi moji !
.......................

A ja? :placko:
I ti, i ti...
:maji: :mazi:
Korisnikov avatar
By Mahoney
draga teta daco!

koliko puta sam vas video u prolazu, ka zelenoj pijaci, pored kioska sa salamama... a opet, nisam vam se javio. znao sam da vas i sama pomen na forum uznemiri, pa sam uvek precutao koliko vas volim i cenim.

evo, sada cu vam reci - DACO, VOLIM VAS!!!

:zen: :zen: :zen:
Korisnikov avatar
By Marvin
*deni*ću mlađi!
Zašto u anketi nema solucije "ravnodušna/ravnodušan sam"?

Traljavo... travljavo... :mete:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Mahoney
draga teta daco!

koliko puta sam vas video u prolazu, ka zelenoj pijaci, pored kioska sa salamama... a opet, nisam vam se javio. znao sam da vas i sama pomen na forum uznemiri, pa sam uvek precutao koliko vas volim i cenim.

evo, sada cu vam reci - DACO, VOLIM VAS!!!

:zen: :zen: :zen:
Sutra da dodjes na picu kod teta Dace za rodjendan.
Nema vise izbegavanja.
Ima da se desi sto je neizbezno.

Nego, sad sam primetila da mi je zabranjeno da menjam avatar. Pise da mi je administrator zabranio tu opciju da koristim, zbog ranijih krsenja pravila Foruma.
A bas sam imala nameru da metnem jednu svoju novu, letnju dopadljivu fotografiju na avatar.
:foto:
By ~ Le Saint X ~
TETA DACO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Give me jedan veliki poljubac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Daliborka
:kiss:
Eto i tebi kisic, a sad idem da legnem, da bih sutra mogla samopregorno i efikasno da tranzhiram i merim meso. Mesara " Papak " je i dalje moje radno mesto. Sef je jako zadovoljan prometom, trlja ruke i zelju ne krije da kod njega u kasapnici radim do penzije.
:goran:
Korisnikov avatar
By Sunce
Vrlo mi je prijatno. Tetka Daca se setila da mi posalje mejl iz Australije. Jeste da se ugojila, ali kad je neko lep, lep je i ugojen. Ja sam vam tada preneo njene pozdrave.

Tetka Daco, dobro nam dosla. :kolo:
Korisnikov avatar
By Sunce
I mene je nasamarila. Ali za sve je "kriv" genijalan post Tota, a prosvetlio me je superfly.

U stvari, ne znam ko me je vise prosvetlio. :yay:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Zoe
Zamislite da se vrati Sashavs.Sasha :uplasen: i jos tako neki..........
Sta fali? :lol:
Bas bi bilo fino...

Elem,

moram reci da sam vise nego odusevljen povratkom drage teta Dace, sanjao sam da ce se ovo dogoditi, ali verovao nisam...

Daco, dobro nam dosla nazad, nikad nas ne napustila!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!