LEZBEJSKA CRNA HRONIKA FORUMA
iliti
PARK IZ DOBA LEZBEJSKE JURE
ja sam obitavala cetiri godine na forumu. pripadam dobu jure, to je period koji datira iz 2004godine. moja podela tece ovako:
1. PREDAMEBNI PERIOD ILI PREDJURA
U to vreme (2003ca) su se na forumu zacikavale, salile i volele hermeticke klanice lez devojaka kao sto su elin, muza ili hiperborejka, sanjalica, dzulija, soni, kermit, biktrorija, vona, ambrozija, cat claw, sanrice, ivanice, mahalije dzekson, flasherska svestenica Klitorina, eya, teodora (koja je zgadjena otisla i nikad se nije vratila, bila je vizionarka)
...
dalje me secanje ne sluzi, takvo stanje sam zatekla i u njemu sam se onako sva NEPRONASLA. uglavnom su me zatekle povrsne teme zatvorenih klubova devojaka koje su se medjusobno znale i druzile, ignorisuci sve novopridosle, a narocito ako po necemu odskacu i ne slazu se na njima. a teme su bile na nivou Balkona, generalizovane, bez smisla za humor, opterecene podelama, internim salama (cesto neuspelim), devojke su bile u estrogenu iskljucivo i radikalno feministicke ne na kub nego na..(ovde dodati neki matematicki izraz u duhu beskonacne gradacije klitoralne velicine)
u tom predjuricnom dobu su devojke dozivele katarzu i formirale dugogodisnja liz prijateljstva. red liz, a red splet splet. red sado mazo, no, sve je to lezbejska ljubav.
ja sam dosla
2 u doba jure kada su se devojke onako uparene uplasile navalice crnoga talasa koji sam ja donela kritikom i analizom
kada sam iznela na videlo sve mracne nagonske sile koje su vladale, iznela na sunce istine sve vizije, fantazije, mitske pozadine vodjene cuvenim Hermangdarom, koji je imao PATOS tragedije na koji je zvao i posestrio mnoge lezbejke i naucio ih da gledaju u tarot spil. mitskoj pozaadini doba jure doprineo je i cuveni Ekerot, kao i Aleksandra Alkoholicarka, ali ona je bila inkarnacija dr Mabuzea koji se tada sa foruma prebacio na chat i odatle regrutovao vojsku chatusha koje su obelezile novi modus izrazavanja karakteristican za kraj doba jure. tada su se pojavile forumasice kao sto su: olgic i varijacije na temu njenu, kao i upecatljiva aksa.
time je prvobitni sadrzaj i mitologija bila presecena novim talasom chat cinizma i kratkim izrazom. sve se moglo reci i govorilo se u ukupno tri recenice od kojih je dobar deo cinio smajli NAMIG. tako je doba jure proteklo u borbi sila koje su se zalagale za kvalitetniji recnik i novih gramatikologa kratkog izraza: smor, kul i LOL, ciji je idejni vodja postala m tri tackice kao i EYA kojoj nije odgovarala navalica crnoga talasa posto je eminentno sirila ljubav od predjure pa do danasnjih dana.
treci talas je KAMENO DOBA
i poslednje doba, koje oznacava potpunu propast foruma.
crni talas je zamenjen belim prosvetiteljskim cija je idejna vodjica mudra svetica Zoe koja je u duhu istinoljubivosti i prosvetiteljstva zauzela novi stil pisanja: dugometrazne tackice sa recenicama koje su se (mada) produzile, ali su dobile i na bezidejnosti i besmislenosti.
tako je kratak izraz zamenjen duzim ali problematicnijim. nove clanice KAMENOG DOBA (Qdf, zwezdica i allexa37 su samo neke od njih), su usvojile tu vrstu izraza i uvele su nove krucijalne termine kao sto su: ih ne seri i jedi govno.
tako sam ja ostala i dalje provlaceci crni talas kroz crni humor, pokusavajuci da forum obojim imaginarnim emocijama i kreativnom energijom. medjutim, doslo je do promene doba, svetova i mitologija, tako da je crni talas postao jedan nepoznat jezik koji moze da skapira tek poneki (pred)jurist koji slucajno navrati kao turist.