Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by LittleRed
Nije mi dobro ovde i ne može da bude, nikada.
Ne bih bila u stanju da mislim drugačije čak i da i ona i ja imamo normalno zaposlenje sa normalnom platom.
i to ne samo zato što sam bi, gay, šta li...
Jednostavno ne delim iste vrednosti sa većinom ovde a ne želim da igram po pravilima ovog izopačenog sistema. Ne uklapam se ni u mehanizme kojima se ovde gradi "normalan" i "prstojan" život , niti opet želim da se uklopim.
A ne želim ni da sebe opterećujem svojim odnosom prema njima...
Samo želim da radim posao za koji sam stručna , imam pristojan posao i pristojnu nadoknadu za to. I da mi se niko ne penje na glavu. Ovde je to nemoguće.
Valjda je, još uvek,nekako moguće otići
Suviše me boli pomisao na kvalitet života mojih bližnjih da bih takav poželela svom detetu,ako ga ikada budem imala. A ne želim ga ni sebi.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!