Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By just!N
Tebe vala ne bih voleo da imam za komsiju...
[/quote]

:smeh: Ja se zezam...volim svoje komsije! :love: :mazi: Ali ako neces... :grin:
Korisnikov avatar
By Hybrid
Ne znam nikoga iz komsiluka! Tu je sa mnom na spratu samo jos jedna zena, mnogo stara. Cesto joj nesto zagori, otvori vrata pa celo stubiste bude u dimu... :no:
Sa cetvrtog sprata znam jednu gospodju iz kucnog saveta. Ali zaboravljam kako se zove. Kuce joj se zove Mili i mnogo je sladak, moj omiljeni komsija :kiss:
Sve su neki stari ljudi u zgradi, i ulici uopste... Mislim da je to kuce najmladje :nunchake:
Korisnikov avatar
By gari
Ranije sam obra?ao pažnju ko stanuje pored mene a sada ih prime?ujem samo kada me ometaju /galame, seru, pišaju itd./. Ne podnosim ljude...Odvratna bi?a...Ne znam zašto nas je Bog uopšte stvarao, valjda da se patimo?
:fuckbed: :kuca: :spijun:
Korisnikov avatar
By IriS
komšiluk mi je uvek referenca kad nekom (mami) treba da objasnim u kratkim crtama šta je malogradjanština koje se gnušam.
još u pubertetu sam po?ela da se bunim protiv svega onoga što je amnesia navela u prvom postu... po?evši sa puštanjem glasne muzike, pa preko ignorisanja matore dosadne komšinke koja upada kod nas kad joj se ?efne (posle sestrinog i mog udruženog ignorisanja, prestala je da upada, bar smo nešto uspele da uradimo :yay: )

ina?e, imam neki urodjeni (a možda i ste?eni, hm) otpor prema komšijama i njihovoj potrebi da se druže i kafenišu... ja to jednostavno ne radim... ali se svima uredno javljam kad ih sretnem, pomognem kad nešto zatraže i u?estvujem na Skupštinama stanara i svaki put se iznenadim koliko je velika ljudska glupost, ali, avaj, moram ponešto i da istrpim :roll:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by kiss addict
ina?e, imam neki urodjeni (a možda i ste?eni, hm) otpor prema komšijama i njihovoj potrebi da se druže i kafenišu... ja to jednostavno ne radim...
I ja... Prosto mi neverovatno kad neko kaze ima prijatelje iz zgrade, meni to sto zivimo u istoj zgadi stvara otpor... kad pomislim da bi ta osoba mogla da mi svraca svaki cas i kad mi odgovara i kad mi ne odgovara... i da i u svojoj kuci ne bih imala mir... prodje me svaka zelja za druzenjem :D
Korisnikov avatar
By gari
Pa jeste u Srbiji je obi?aj da ti komšiluk upada u ku?u nenajavljen i neželjen. Ja sam zato stavio na vrata rezu i lanac kako bih spre?io "padobrance" da ulaze kad ho?e. Sad poljube vrata i odlaze povijena nosa.
:vudu: :klap: :ribica:
By Swanheart
Originally posted by colonia_boy
zivim u kuci tako da mogu skripati do mile volje. situacija sa glasnom muzikom je slicna kao tvoja, cim odvalim Nightwish svi se nesto mrste i negoduju. a da im pustim Stoju, okopavali bi mi svece u basti. ali kapiram, stvar je mentaliteta.

a o komsiluku uopste, sto vise o njima znam, to pre zelim da odem odavde:superheroj:
i ja sam u kuci...samo sto nemam problema sa muzikom,pustam sta hocu i kad ja hocu i mogu da se mrste do sutra sto se mene tice:rock:.Inace je fin komsiluk...svi se poznaju decenijama.
By spf 3000
Originally posted by Dina
...Prosto mi neverovatno kad neko kaze ima prijatelje iz zgrade, meni to sto zivimo u istoj zgradi stvara otpor... kad pomislim da bi ta osoba mogla da mi svraca svaki cas i kad mi odgovara i kad mi ne odgovara... i da i u svojoj kuci ne bih imala mir... prodje me svaka zelja za druzenjem :D
ukrade mi misao :)
Korisnikov avatar
By Zoe
Eh, da.......najgora stvar sa mojim komsilukom je sto su takodje stari ljudi i nema nista od glasne muzike.......Jedno vreme sam forsirala, i to kad sam se doselila, ali su mi zvali pandure pa sam se naplacala kazni i kazni, a jednom su me cak odveli i u pritvor gde sam provela 12 sati..... :shok2:
Na mom spratu su sve mladji ljudi, studenti, posto sam ja na zadnjem, ali oni se precesto smenjuju da bih uopste znala kome treba na hodniku da se javim.......o druzenju, naravno, po mom pravilu, nema NI GOVORA!
Korisnikov avatar
By HARP
Stara majka ulaz do nas nikada nemože da spava, pa pošalje sina koji ima 4 banke, a nije se oženio da nas pita o ?emu se toliko polemiše do 5h ujutru....
Korisnikov avatar
By Adenim
Homofobican(na mom spratu)

Ima par gay likova koji su totalno zatvoreni i kad me vide obicno spuste pogled i promrljaju jedno jadno cao.
Korisnikov avatar
By unic0rn
uglavnom nezainteresovani jedni za druge, shto je totalno kul
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by kiss addict
u?estvujem na Skupštinama stanara i
Ja sam jednom baš hteo da idem na tako nešto ali se ispostavilo da ja nikoga ne poznajem od "scene"* u našoj zgradi, a to su ionako sve neki penzosi sa debelim istorijama li?nih meðuprepucavanja i zaðevica, pa ne bih znao ko tu pije a ko pla?a...
*tj postoje ljudi koje skoro svi u zgradi znaju i koji meðusobnim svaðama stvaraju zgradnu politiku...
moja mama (pošto sedi na klupi ispred zgrade sa ostalim penzosima) pak ume da prepozna svakoga iz zgrade i ko je ?iji sin i sli?no, i ko je gde radio i sve, dok ja umem da po imenu prepoznam dvadesetak ljudi, od kojih su 4-5 mamine drugarice, 2-3 su bili zvani?nici ku?nog saveta, a ostali žive baš na našem spratu.
Korisnikov avatar
By Dina
Kod nas na skupstine stanara idu uglavnom muskarci, raznih godista... U nekadasnjoj zgradi je isao otac, a sad moram ja, sta da radim... Jednom sam terala Seamana da ide, kad je boravio kod mene ali nije hteo da mi tu bedu skine sa vrata :bic: Penzioneri su mi nekako i najsimpaticniji, najgori su mi oni srednjih godina... Neki zadrigli tipovi koje zamisljam kako gledaju fudbal a supruge spanske serije, dok deca cice oko njih... Jednom sam zvonila komsiji zbog poplave i otvorio mi u potkosulji, sav maljav i cupav i sa nekom lancinom od zlata oko vrata... koja slika, urezala mi se vise od same poplave u stanu :drama:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Moj komšiluk - užas živi.
Živim u ku?i, a do mene prve komšije su ultra ljubopitljivi penzioneri, koji moraju baš sve da znaju, a ono što im se ne kaže, sami istražuju, pa tako uvek znaju kada sam izašao iz ku?e, kad se vratio, s kim, itd. što sve uredno referišu mojima kada se vra?aju s posla. I takvo je celo okruženje.
U mojoj ulici se nastanila i neka hriš?anska sekta, imao sam zent u po?etku od vrbovanja i svega ostalog, da bi se ispostavilo da su oni mila majka, u poreðenju sa ovim starcima - ?ute i gledaju SVOJA posla.
Ne bi bilo loše kad bi i ostali uzeli ovo kao obrazac dobrosusedskog ponašanja.
Podvla?im još jednom - užas živi:indijanac: :nokti: :neto: :bic:
By fazza
Ispod mene zive neki sektashi (ja ovako pitom pa sam jednom prilikom oterao
komshinicu u tri pizde materine), a u ostatku zgrade zive meni u glavnom
nepoznati ljudi, poshto se zadnjih par godina vecina starih komshija odselila.

Na prvom spratu zivi jedan matori pandur, a na ulaznim vratima mu pishe
(ispod prezimena) RADNIK MUP-a! :lol: Taj je sirovina kakve nema! Vidjam ga
tako kako se smuca zgradom, neshto zagleda, i izigrava valjda nekakvog
inspektora, jebem li ga. Pre njega je u tom istom stanu ziveo neki pandur
koji je u sred bela dana uzeo pishtolj i pucao u vezduh zbog dece koja su
urlala na igralishtu.

Na poslednjem spratu zivi medicinska sestra koja u slobodno vreme izigrava
psihijatra i debelo naplacuje svoje usluge.

Iznad mene zivi brachni par sa dvoje dece koji su nepodnoshljivi. On sirovina,
ona seljanchura, a dvoje nevaspitane dece koja razvaljuju koliko skachu.

Ostatak zgrade maltene i ne poznajem.

U sushtini su stoka jer ne znaju za kucni red, i lupaju, testerishu, pushtaju glasnu
muziku onda kada nije vreme.
By Lemur
Iznad mene su do skoro ziveli neki totalno nenormalni ljudi. Vise puta smo bili primorani da im izvadimo osigurac kod onih satova za struju koji se nalaze na mom spratu. :lol:
Ispod zivi neki bracni par koji je redovni posetilac dnevne psihijatrijske bolnice, ali ne prave probleme.
Ostale slabo poznajem, a i pokusavam da ignorisem!
By Gost
Hm, ima jedna porodica sa opako nasilnom situacijom, koju ja, nažalost, jako dobro ?ujem zbog tankih zidova. :( Onda ima jedna smara?ica za koju me ne bi za?udilo da viri kroz špijunku kako bi videla ko prolazi hodnikom (a nije penzionerka, contrary to popular belief), ostali su mahom ok. Jedino je jako smorno što su se svi mnogo intimizitali, pa im nije s raskida da uðu bez kucanja ako su otklju?ana vrata, što me iz-lu-ðu-je. :sekirica: Mislim da ?u na kraju da sednem gola ispred vrata i tako ostanem ceo dan, da vidim o?e li to pomo?i, pošto su se ostala sredstva pokazala kao neubedljiva.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Imam obi?aj da kad kažem Dobar dan a komšija mi ne odgovori da ponavljam to Dobar dan dokle god ne dobijem odgovor. Onda me ?udno gledaju ali ipak dobiju sardinu i jedno bravo :mirnatetko:
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
uopste ne poznajem svoj komsiluk, na mom spratu je samo nas stan, u zgradi zive 4 porodice. svi jedni drugima kazu guten tag i to je to. ulica je puna gej parova. ah stadt-mitte
Korisnikov avatar
By Gemmy
Ne poznajem svoj komšiluk. Znam samo da su fini i kulturni ljudi i da ih ne ?ujem.
Uredno se u liftu javljaju i meni i mojoj devojci.
E sad, kako interpretiraju seksualne uzdahe koje možda ?uju da dolaze iz stana, ostaje misterija.
Možda :trach:
Korisnikov avatar
By Kupper
Malo ljudi znam i vecina je OK. Ne mesaju se jedni drugima u zivote nesto posebno.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Ovde gde sam, sve zavisi opet gde si tj. u kojoj vrsti neighborhood-a, kraja. americki kontrasti su u svemu opsteprisutni pa i u pitanju komsiluka.
ima vise kuca (ukljucujuci kuce koje izdaju sobe i apartmane za rentu) nego stambenih zgrada, stoga privatnost/neprivatnost je ogranicena ili nije ogranicena okolnostima u kojim je ta kuca.
a, dok sam bio jos u zemljama ex-Yu, balkanski komsiluk k'o balkanski komsiluk...
a, vidim ima i gorih i kod vas pa i ovde:cookie:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Trudim se vec dvadesetak godina, poprilicno uspesno, da ih ne upoznam. Ne zale se na glasnu muziku...ali vire iza zavesa...(ko zna, mozda su od voska) :roll:
Korisnikov avatar
By m..
"Ljuljaj me nezno, Ljuljaj me nezno, plako, Ljuljaj me neznoooo..." To upravo slusaju ovi iznad mene, sad sam u bonusu da dvrnem neki grind core u 2 am ako mi se htedne, mada sumjam da bi to meni prijalo.
Korisnikov avatar
By m..
Joj sad pusta "poludecu, poooludecu"
Jebte ja cu da poludim od soundtracka.
Korisnikov avatar
By Marvin
Moji su fini. Sedmi mi komšiluk u životu i ovi su sve u svemu najneprimetniji.
Bio sam na jednom sastanku ku?nog saveta, glavna dilema beše da li nam je cilj da nam zgrada bude vedra (narandžasta boja) ili prijatna (boja kajsije). Kako se nisu dogovorili nakon 20ak minuta (gde smo ?uli i kako su deca moje prve komšijke/bakute doktori i kako imaju zlatnu decu) ja rešio da više ne u?estvujem. Dadoh glas za za biciklanu, i mislim da je to dovoljno.
Imamo domara i ženu mu predsednicu ku?nog saveta koji ispod mog prozora ispijaju kafe, peku parpike i on obavlja svoje delatnosti (namestio firmu u garažu) ali nau?io sam da živim sa njima. (bar 2 protekla meseca živim u tom ubeðenju).
Derlad komšijska ispod 3 godine nikada ne pla?u, ljubi ih ?ika Marvin, penzionerka/vrata do je jedna i nju nije problem saslušati 3 minuta nedeljno.
I da, iznad mene živi devojka ili peder skoro u CD istog muzi?kog ukusa kao ja, pa mi ?ak i prija kada malo više odvrne ili otvori prozor.
Ali da su svi tihi, jesu. Posebno kada ove vaše horor pri?e pro?itam.
Korisnikov avatar
By Gemmy
Marvin? Je l' to paranoid android iz Hitchhiker's Guide to the Galaxy? :)
Korisnikov avatar
By Nelly
moj komsiluk je ok skroz, jedino ja ponekad narusim tisinu zivljenja u okruzenju. nije strasno nisu se jos uvek bunili ili mozda nesmeju. :kakodane:
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Meni je komshiluk raspad. Kad sam bila manja dvojnica iz prizemlja mi isekla lastish, pa sam joj gadjala prozor jajima. Isto tu u prizemlju, tachno ispod mene, zhivi jedna baba koja ima oko 60 godina, a vetj ima praunuche od 2 godine. I tu zhivi sa tjerkom, unukom i praunukom. Moj tjale voli da za novu godinu stavi petardu na konac, upali je, i spusti tachno ispred njenog prozora da pukne. Znam da ima neka baba shto stalno prislushkuje (a ima samo dva zuba, pa se bash nishta ne razume), ima neka shto je flipnula i onako chudno gleda... Lik sa sprata iznad je diler... Ne znam, ja ne komuniciram bash mnogo ni sa kim. Moja nana, dodushe, zna sve zhivo shto se dogadja u zgradi pa kad mi neshto treba pitam nju.
Pushtam glasno muziku, ali se vishe niko ne buni. I ne vratjam se kasno uveche, zato shto mi keva ne da da izlazim. Shto se tiche pricha o meni, za sad sam narkomanka, sektashica (valjda zbog metal/punk/goth fazona), povremeno kurva... A pravo sam andjelche kad prichaju sa nanom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!