Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bakalar
Ja eto bas hocu pirsing pred leto :D

deo pripreme :B
Korisnikov avatar
By *STATUS*
SAOPSTENjE ZA JAVNOST !

Ovog leta ce biti dobrog poluobnazenog mesa....

muskog i zenskog...

APELUJEM NA ZOE da prestane da provocira zene (mislim na Angelinu789) ako si vec otvorila temu, nema potrebe da pominjes one na koje si kivna..... pitaj sta te zanima i ne pljuj druge...

zelim da se u ovoj temi ljudi izjasne o onome sto misle a ne da ova tema sluzi za obracun odbijenih

Zoko, cuo sam da si se i ti malo ugojila i da si pokusavala da dohvatis neku marmeladu sa police u spajzu ali si na kraju ostala gladna.... jel istina to ili su me ljudi slagali....

Angie treba da ti sluzi za uzor a ne kao poligon za projekciju povredjene sujete....

pst....

:kopa:
Korisnikov avatar
By foolish
off: statuse, da te zamolim da sledeci put saopstenja postujes u novoj temi posto tvoje teme ne otvaram a ovde si me uhvatio na blic psihicki nespremnog za tvoja preseravanja! unapred hvala

on:
pa i nemam neke pripreme za leto...
mada bi mi dobro dosao novi kupaci, a i par kg vise bi dobrodoslo (tu sam vec na dobrom putu, vec sam dobio 2kg :D )
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ne moram mnogo da se trudim. Mrsavim od predispitnog stresa. :cut:

A u solarijum ne idem, iz razloga koje je neko vec naveo. Gadljiva sam na te kapsule ili sta vec...
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by *STATUS*
(mislim na Angelinu789)
:smeh:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by *STATUS*
SAOPSTENjE ZA JAVNOST !

Ovog leta ce biti dobrog poluobnazenog mesa....

muskog i zenskog...

APELUJEM NA ZOE da prestane da provocira zene (mislim na Angelinu789) ako si vec otvorila temu, nema potrebe da pominjes one na koje si kivna..... pitaj sta te zanima i ne pljuj druge...

zelim da se u ovoj temi ljudi izjasne o onome sto misle a ne da ova tema sluzi za obracun odbijenih

Zoko, cuo sam da si se i ti malo ugojila i da si pokusavala da dohvatis neku marmeladu sa police u spajzu ali si na kraju ostala gladna.... jel istina to ili su me ljudi slagali....

Angie treba da ti sluzi za uzor a ne kao poligon za projekciju povredjene sujete....

pst....

:kopa:

Statuse, idi lepi postere, i pozdravi Angelinu789 :bye:

Nisi citao teme dobro, potpao si pod uticaj i ne moze te covek kriviti zbog toga :maji:
AndjeLiJa je svoje frustracije lecila na meni, projektovala ih na mene i meni pripisivala svoje gnusne fantazije.......sto je krajnje amusing, ali ovde je tema LETO :sunce: i pripreme za njega, pa ne skreci sa staze..........

Ja sam smrsala, na zalost, izgubila sam na volumenu (fali mi dupeta :( ), i treba pod hitno da nabacim 3 kile-idealno, ali da li cu uspeti, ne znam, jer nesto nemam apetita :( Slabo jedem kad su ove vrucine..........

Eto................za moj bikini look nemojte brinuti ni ti ni Andja; bitno da sam ja zadovoljna ;)
Korisnikov avatar
By Zoe
Statuse, AndjosLava moze samo tebi da bude uzor........meni moze da bude kloVn koji me zabavlja, osim kad je dosadan....... :piski:

Sad izvoli reci kako ti svoje belo dupe planiras da prikazes ovog leta? :maska:
Korisnikov avatar
By sofia
imam ja 3 kile viska ,ako nekome treba....
Korisnikov avatar
By Blady
Napalim se od same pomisli na vrucinu... solarijum ima vremena, pre toga moram nesto drugo obaviti...
Korisnikov avatar
By Zoe
Daj, draga :molise: ako Boga znas!
Izgubih na dupetu, i sva sam se stanjila, spadaju mi omiljene mi zvoncare :(
Ne volim tu mrsavost, jer ni u cemu ne izgleda dobro, ali vraticu se ja :zavera:

Da ne offtopiCharimo: Kako se ti spremas za leto, Sofia? :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
grozna sam...alaj bas...

..i za ovo leto potpuno nespremna, stvarno nemam ni tih pola sata vremena par puta nedeljno za solarijum, a kamoli za neke treninge koji bi zategli stomak i dupe.....
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne spremam se...
Ustvari, imam jako osetljivu kozu i ne suncam se, a i ove godine cu ionako u pohod planinskim vrhovima a ne na more. Cuvam svoj aristokratski ten :smeh: :alexis: :smeh:
A i ne stoji mi bronzani ten...
Korisnikov avatar
By Myself
Ni je ne volim tu preplanulu boju...
A, uvek sam pripremljena.
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by MinaHarker
Ne spremam se...
Ustvari, imam jako osetljivu kozu i ne suncam se, a i ove godine cu ionako u pohod planinskim vrhovima a ne na more. Cuvam svoj aristokratski ten :smeh: :alexis: :smeh:
A i ne stoji mi bronzani ten...
:up:

ja nemam bash osetljivu kozu, ali mrzim da osetim vrelinu.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Dok ne kupim beli kupatji nisam spreman!
Korisnikov avatar
By Zoe
Dirty, za to moras da pocrnis! :yes:
Korisnikov avatar
By Manon
ja se stalno klonim sunca. vec sam tri nedelje bila na moru ali uspela sam da se zastitim da ne pocrnim mnogo. Lice mi je najveci problem. Jos je znacajno tamnija boja ostala od skijanja :( . Eto, svako ima neku muku....
... i jos malo da se pohvalim: plivala u jadranu u Aprilu na 14 stepeni temp. mora. Znaci skidanje je vec obavljeno:sunce:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Zoe
Dirty, za to moras da pocrnis! :yes:
Makar da znam da postoji potpuno beli kupatji na nasem trzistu... lako cu pocrneti...
Korisnikov avatar
By Zoe
Ma, postoji.............ne brini za to, nego trci po boju! :oklagija:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zenskih mozda ima... a vala muskih nesto nisam siguran!

Mada, i ja lupetam... nisam ni gledao u skorije vreme!

Ma krecem vatam boju za koji dan! :tuc:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
Ja sam krenula sa pripremam jos od januara :sweet: ....solarijum naravno, teretana :tegovi: :teg2: , kupaci jos koji da kupim (ali mi ne ide, trazim kupace kostime koji su gore sa korpicama, a dole kao bokserice, ne bikini - ali nesto ta potraga ide traljavo :( ).
Korisnikov avatar
By Zoe
DarkAngel, imas takve kostime u NewYorkeru :yes:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
New Yorker :hail: , thanks. Od nedelje cu da odem da vidim. Od koliko se krecu cene?
Korisnikov avatar
By .L O S T
za sad tako sto sam smrsao pa odrzavm kilazu - intenzivno i zato sam :happy:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by DarkAngel
New Yorker :hail: , thanks. Od nedelje cu da odem da vidim. Od koliko se krecu cene?

Nije skupo, mozes posebno da kupujes gornji, a posebno donji deo, pa da sama uklapas :) Fenomenalno..........
Cene su regularne, kao i svugde.......... :yes:

Dobro, ne znam bas za pijace i to :nerd:
Korisnikov avatar
By Blady
Pripremam se.... jedva cekam.. uskoro sam zavrsila, jos malo da se zategnem na mojoj spravi, i ostalo mi da malo pocrnim, ako pre toga ne obavim ono sto sam planirala... kupaci drugi kupujem, da mogu lepo svoju macu da prosetam, sada kad sam smrsala... uh... kako je dobro :)
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
vadim letnje stvari iz ormara. to je jedina priprema za leto koju poznajem. da mi je dovoljno bitno, verovatno bih se zamajavala sa skidanjem celulita, ali me zdravo mrzi, a i skupo je.

a da - uštekala sam i erkondišn u struju. :yes:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ma kakvi, ja kad bih se brinula zbog leta i skidanja, to ne bi licilo na mene.....
Fitnesi, teretane, vezbanje-to ne postoji! TOLIKO mi nije stalo, nisam narcisoidna, nisam iskompleksirana, ali eto, kazu da bi se trebalo vise kretati zbog zdravlja (ja ne izlazim iz auta :doh: ), u sutini, uvek sam bila zadovoljna svojim izgledom.

Jedini je taj solarijum u koji isto tako ne osecam da MORAM da idem, ali prosto mi je preplanula koza nesto predivno, pa ajd` da se ne skinem u dopicnjak bas bez boje.....ali nista nije pod moranje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!