Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by hlaefdige-Uglavnom se iznenadim ukoliko nekome Upadnem u oko prvi put-ne mislim da sam na taj nacin jedinstvena i posebna. Cesto iznenenadjivanje istom cinjenicom ne menja da i dalje mislim to sto mislim.
da li ste prihvatili cinjenicu da niste posebni na taj nacin da vasa jedinstvenost pada u oci cim vas neko sretne?
da li ste shvatili da nemate natprirodne moci, neverovatne predosecaje i slicno?
da li vam je jasno da vas zivotinje ne vole zato sto ste cistog srca?
da li ste naucili nesto o svojoj sujeti?
da ste konacno prihvatili da ste obicno ljudsko bice?
Originally posted by hlaefdige
da li ste prihvatili cinjenicu da niste posebni na taj nacin da vasa jedinstvenost pada u oci cim vas neko sretne?
da li ste shvatili da nemate natprirodne moci, neverovatne predosecaje i slicno?
Originally posted by hlaefdigeveoma lepa tema
Originally posted by hlaefdigeja sam se prvo izjasnila generalno a sad ću pokušati odgovoriti na pitanjaq,dakle;
Originally posted by hlaefdigenisam Friedrich Nietzsche i nisam Einstein, bar ne jos uvek ..ali me to ne sprecava da mislim da jesam posebna. eto bas to padanje u oci moze biti primer, dokaz.. iako mrzim tu cinjenicu da me je lako uociti i 'zakaciti za oko', meni to ne prija u vecini slucajeva, ipak jeste tako, sto je samo jedan mali dokaz da ta posebnost postoji. ostale cu zadrzati, ne vidim ovaj forum kao mesto za ispisivanje tih svojih 'little things'.
Originally posted by hlaefdigenisam Supermen ni Betmen ali imam uzasno jaku intuiciju. ne znam do cega je, do skorpiona svuda u meni i oko mene ili sta je vec u pitanju, instinkt me uzasno retko vara, mozda mogu par izuzetaka nabrojati na prste jedne ruke i pomaze mi to cesto, da otvorim oci uglavnom onda kada su mi vidici zamuceni osecanjima, usually.
Originally posted by hlaefdigezivotinje me vole mozda i vise nego sto ja volim njih, a volim ih preterano i od kako znam za sebe, dakle od 3-4 godina odakle mi dopire svest odprilike, zivim sa zivotinjama i ne mogu sebe zamisliti bez njih u blizini.
Originally posted by hlaefdigenisam sujetna, ili bar nisam imala do sada prilike da budem
Originally posted by hlaefdigepa jesam. . kada sam shvatila da ne mogu da oborim zgradu i izazovem udes na raskrsnici kao neki klinja u jednoj staroj epizodi X Files ne treba davati deci da gledaju takve serije, treba da stoji u uglu onaj znak 18
Originally posted by hlaefdigeVerovartno latentno nisam prihvatila, što se ogleda u modnom afinitetu ka tri boje: narandžasta, crvena i žuta. Doduše, ne zajedno. Nosim patike sa različitim pertlama. Volim upadljive i originalne odevne predmete. I jako mi prija kada se neko zagleda u mene, bez obzira što se taj/ta neko možda zagleda iz čuđenja.
Originally posted by hlaefdigeda li ste shvatili da nemate natprirodne moci, neverovatne predosecaje i slicno?Nikad se nisam sa ovim zanosila. Jedino izuzimam situaciju pre 5 godina kada sam bila jako (nesretno) zaljubljena i kad sam mislila da možda mislima mogu da je 'dozovem'. I nije da sam ovo shvatala ozbiljno, više je to bio potez očajnice.
Originally posted by hlaefdigeda li vam je jasno da vas zivotinje ne vole zato sto ste cistog srca?Kad god šetam zamnom ide neki pas lutalica. I redovno mu govorim 'ajde kući', ali on me ne sluša i nastavi da me prati. Svakog zovem Srećko. Mačke me ne vole zato što volim da ih gnjavim i preterano ih mazim pa im valjda dosadim. Zato želim psa, bez obzira što su mačke lepše.
Originally posted by hlaefdigeda li ste naucili nesto o svojoj sujeti?Jesam. Ako je posmatram kao što Adler posmatra kompleks, onda me može pokrenuti. Ali ako gledamo sujetu u kolokvijalnom značenju ume itekako da koči. Primetila sam da što sam starija nivo sujete se snižava, što me raduje.
Originally posted by hlaefdigeda ste konacno prihvatili da ste obicno ljudsko bice?Ne. Prosto, kada bih to tako olako prihvatila demotivisalo bi me dalje da živim. Kao što neko reče (valjda Volter): Bog da ne postoji trebalo bi ga izmisliti.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!