Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Da da da, to je sve odradjeno...

Kao sto rekoh, radovi su danas gotovi... makar oni najgrublji i oni u kojim sam morao da fizikalishem!

Inace, Delete ne, dlanovi su mi i dalje nezni (hvala Bogu!) ali sam zato morao intenzivno svakog dana da perem ruke i da ih mazem kremom kad god mi se ukazala prilika za to.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Znaci produzices terasu na krov i tako dobiti jos 10 m2 stambenog prostora za dz?

Tih 10m2 ti je po cenama kvadrata sad negde oko 15.000 ojra.

Dobar fazon :volinevoli:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne bre.

Terasa koja pripada meni je sada soba... znaci od sobice 10 m2 je sada normalna soba od 20m2.

A imam izlaz na taj produzetak terase... odnosno krov od susedne zgrade... koji trebamo jednog dana (kada budemo imali para) da odradimo kao fancy terasu od 30 m2...

A ne bih se ovoliko mucio da radim na tome, da bih prodao stan...
A ne ne!
Korisnikov avatar
By blenta
laki to je nbg
mnogo vishe tje to para biti od 15000
to je dobar posao napravljen
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@ Dirrty..aaaa pa dobro neces prodavati stan ali samim tim sto povecavas njegovu povrsinu i povecavas terasu on ce vise da vredi prodavali ga vi ili ne..razumesh sta ti ja kazem ?

@ Blenta-ali to su starije zgrade pretpostavljam ne vredi kvadrat u starijim zgradama u tim blokovima na NBG vec preko 1500 ojra valjda? :shok:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Dirrty19g

Inace, Delete ne, dlanovi su mi i dalje nezni
MA, dlanovi nisu bitni...
vazno je da ti je jedan drugi deo tela ostao nezan
:)
i nije ogrubeo od &&(&(* ^^ $#@@~!%*)+&%^$#
Korisnikov avatar
By blenta
na nbg je kvadrat do 3000
u starijim ne
al mislim da nece rasti iznad 3000 jer vetj je i to nerealno
postoji trazhnja al ne i platezhna motj za iznad te cifre
te mislim da tje se samo shiriti podruchja te najvetje cene dok sama cena netje rasti mnogo
a na nbgd najpre
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Lakiboy_ns
@ Dirrty..aaaa pa dobro neces prodavati stan ali samim tim sto povecavas njegovu povrsinu i povecavas terasu on ce vise da vredi prodavali ga vi ili ne..razumesh sta ti ja kazem ?

@ Blenta-ali to su starije zgrade pretpostavljam ne vredi kvadrat u starijim zgradama u tim blokovima na NBG vec preko 1500 ojra valjda? :shok:
Trenutno ne vredi, ali evo i ovde ce za godinu-dve biti izgradjeno na svakoj mogucoj poljani po nesto.
Definitivno su se bacili u izgradnju ovog dela Nbg-a.
Inace, Laki skapirah ja sve to... ali cisto napominjem da nisam toliko lud da se toliko patim pa da prodam!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Da.Koliko sam cuo u univerzitetskom naselju Delta prodaje kvadrat u novogradnji ispod 2.000 ali u predugovaranju.

Mislim da je tih 3.000 koji neki traze prenaduvana cena i to mnogo i da to nema veze sa realnoscu nego samo sa gramzivoscu nekih i da retko ko dobije tu trazenu cenu za kvadrat.

Postoje najave o ulasku velikih firmi iz inostranstva koje ce graditi citave blokove zgrada u Bg to ce verovatno oboriti cenu kvadrata na realan nivo od 1.500-2000.
Nije BG London ili Berlin jbt tamo je kvadrat 3.000.
Korisnikov avatar
By blenta
nije bg berlin nit london
al su mu cene takve

inache cena od 3000 ne znam s chim nema veze
al znam s chim ima
a to je ponuda i trazhnja
i stoga stoji

a to za univerzitetsko naselje si u pravu al to su stanovi za univerzijadu koji tje posle biti rasprodati po tim manjim cenama i zato su liste chekanja bile pretrpate josh pre 14 meseci kad se o tome pochelo prichati tek

jer je svima apsolutno jasno da ce platiti kvadrat do 2000 a mogu da ga za sat vremena posle prodaju za 3000
jer postoji dosta onih koji ce da plate
eto
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Da...ali mislim da je ovaj trenutni bum u rastu cena nekretnina u BG ali u NS trenutan da ce se cene stabilizovati vremenom....pa skoro sam se u Budimpesti raspitivao za cene kvadrata tamo su one na nivou od 1.000 do 1.500 e/m2 sa izuzetkom ekskluzivnih lokacija...ali dobro Srbija je uvek bila zemlja paradoksa.
Mislim da su stranci poceli da kupuju nekretnine u Srbiji i da tu lezi
tajna astronomskih cena kvadrata.

Mada sada ce radikali i socijalisti doci na vlast moguce je da se cena kvadrata posle toga vrati na 500 eura :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
nisi u pravu
no pochela mi dota
obrazlozhitju posle
Korisnikov avatar
By Dirrty
:lol:

I dalje ovistan o igrice...

Inace, bas ste mi spontano i lepo preuzeli temu.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Da.Preuzeli smo temu na nacin na koji samo mi umemo :lol:

Ali sta fali mozda ljudi nesto korisno i nauce o nekretninama u BG umesto da samo gledaju slike tvojih letvi i dasaka :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
U duhu vaseg razgovora... rece mi pre neki dan drugarica, da je metar kvadratni u Jerusalimu sa pogledom na neku palatu, ne mogu da se setim koju... iznosi 2-2,5 miliona dolara.

Kad Beograd dostigne taj nivo, tada mozemo pricati o paradoxu :trep:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
e da...razgovarala sam skoro sa nekim bankarima i ljudima koji se bave nekretninama...kazu da od amerike krece talas velikog pada cene nekretnina i da ocekuju da ce ovde doci za jedno dve godine...misle da ce se desiti jos jedan ili dva skoka do tada, a da ce onda doci do veceg pada....takoreci...nesto jeftinije nego sto je sad.....e pa....radi se o vrlo strucnim i iskusnim ljudima te branse...pa ako su lagali mene...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Mora doci do pada sadasnji bum cena je prenaduvan i nerealan a i ja nikada necu kupiti gajbu ako ovakve cene ostanu...bice mi lakse kupiti stan u Budimpesti nego u Novom Sadu jbt :cupakosu:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by hlaefdige
e da...razgovarala sam skoro sa nekim bankarima i ljudima koji se bave nekretninama...kazu da od amerike krece talas velikog pada cene nekretnina i da ocekuju da ce ovde doci za jedno dve godine...misle da ce se desiti jos jedan ili dva skoka do tada, a da ce onda doci do veceg pada....takoreci...nesto jeftinije nego sto je sad.....e pa....radi se o vrlo strucnim i iskusnim ljudima te branse...pa ako su lagali mene...
Dzabe nama taj talas, hlaefdige, kada su ovde kod nas nekretnine u vecim gradovima uzasno skupe, a u manjim mestima smesno jeftine. To je posledica odnosa ponude i potraznje.
Evo, moji matori vec 3 godine pokusavaju da prodaju ogromnu porodicnu kucerinu 40 km severno od Novog Sada, jer su shvatili da tamo necemo nikada vise ziveti ni ja ni sestra, ali mrka kapa. Trzisna cena te kucerine trenutno je mnogo ispod realne vrednosti, a nama nije o glavu da je posto poto prodamo. Sestra je vec duze u Crnoj Gori, a za moju kiriju u NS se uvek skupi dovoljno love.
Elem,
ne ocekujem da ce u skorije vreme kod nas doci do promena, jer svi i dalje hrle u vece gradove, sto i dize cenu kvadrata u njima.

ON
Dirrty, dobrodos`o nazad na Forum.
:)
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Dirrty19g
Moj stan ima ogromnu terasu... 20 kvadratnih metara...
zvanicno zelim da se udam za tebe! ;)

sto se tice posla, svaka cast, vidim u ''mojoj fotki'' da si se malo raskrupnjao, ili je to mozda do poze? mada, posle svega pobrojanog, jos malo pa ces biti veliki kao dragonite... :love:
Korisnikov avatar
By blenta
hlae to ima smisla
i laki cene jesu prenaduvane
al da tje padati vrlo teshko
zarad ponude i trazhnje

dok god ima ljudi (a govorim o mnogo ljudi) koji su spremni da plate 3000 kvm da bi zhiveli u bgd a cela srbija otje u bgd
ona pasti netje
a dal to vredi toliko ili ne, ko te pita
niko te ne tera da kupish ukoliko ti se ne svidja
jer ima mnogo onih koji su spremni da plate

:nazdravlje:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
@deni..da..i ja tako mislim..u naseljima van velikih centara i cena nikada nece porasti do svoje realne cene kostanja....sa ovim ljudima sam govorila u kontekstu, pre svega, beograda...
Korisnikov avatar
By blenta
shto je velika shteta jer grad mi sada znachi neshto
a kad bih bio dosta stariji i imao porodicu npr ne bih voleo da mi deca rastu u centru bgd ili ns
pre bih kupio ogromnu kutjerinu 40 km udaljenu kao shto deni ima (pod uslovom da je gsp flawless) i napravio svojoj familiji mali chardak
Korisnikov avatar
By blenta
mogao bi neki mod kafitja da iseche deo o nekretninama i oformi novu temu :mete:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Da.
I neka se nova tema zove: zasto su cene nekretnina u Beogradu tako j*ebeno i neralno velike (odgovori, pitanja, spekulacije).
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ma ns je stvoren da u njemu gajis decu...a gledajuci iz cisto mog licnog ugla - i ni za sta drugo...

...krenula sam i dalje da odgovaram, ali ne znam zasto jer ionako necu da imam decu..
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by blenta
shto je velika shteta jer grad mi sada znachi neshto
a kad bih bio dosta stariji i imao porodicu npr ne bih voleo da mi deca rastu u centru bgd ili ns
pre bih kupio ogromnu kutjerinu 40 km udaljenu kao shto deni ima (pod uslovom da je gsp flawless) i napravio svojoj familiji mali chardak
Kuca je zaista ogromna i zbog toga kontam da sam uvek imao problem da se naviknem na male kvadrature, na koje sam cesto ( pa i sada ) osudjen u Novom Sadu. Zato i sada skoro svaki vikend bezim kod mame i raskomotim se na prvom spratu, koji je ceo moj. :meda:
Posebna pogodnost je sto se tih 40-ak km razdaljine od NS prelazi u pravoj liniji, bez i jednog skretanja, pa cesto pristignem i stopom, nenajavljen u nasu porodicnu kucu.

I da, takve kuce su idealne za miran porodicni zivot i odgoj male dece, ko takav zivot prizeljkuje, naravno. Meni je licno u toj kuci trenutno primamljiva samo komocija koju ona pruza.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!