Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Cije postove preskacete

- tzv. Smor postasi (Ulix, Sunce, ForeverYoung,Vel_boy...)
17
53%
- tzv. Provokatori (DeityMarduk, Angelina777, *Deni*, moja malenkost,...)
15
47%
Korisnikov avatar
By *deni*
Ajoj, opet ste me sabili u neke okove, a posle se pitate zasto pevam " Nosim tugu i okove, zar se ovo zivot zove ? "
Nije da mi nije prijatno da me okruzuju Angelina i BBB, ali ne dam ja ni moje Sunce, Simorku, Ulixandru i Velbojku :meda:

Citam ceo Forum, a ako nemam vremena, snimim teme koje me posebno interesuju, pa ih posle natenane citam, uz obavezne cigarete marke best ili fast, kaficu, ratluk, a nekad i uz pivce.

Ima pojedinih tema koje samo uz pivce mogu da se dozive na pravi nacin. :lol:
Korisnikov avatar
By .L O S T
setih se - ne citam jednog forumasa kome je samo bitna forma, a sadrzaja nema nigde.... a i mnogo sere.....
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by L O S T
setih se - ne citam jednog forumasa kome je samo bitna forma, a sadrzaja nema nigde.... a i mnogo sere.....
Vidoviti nismo.
Ko je to ? Govori, kad te lepo pitam.
Odgovaraj !
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by unic0rn
Dobre provokacije je imao 2tune dok je jos bio u elementu, jedino sto nije umeo da se povuce na vrhuncu slave :)
Gade! :shamar: Umesto da mi da penziju on oće da me otera!!! :durenje:
Korisnikov avatar
By *deni*
Tako je ! :klap:
I ja trazim penziju od unic0rna.
Vala sam je zasluzila !
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Losa podela.

ForeverYoung, Vel Boy, Ulix i Sunce jos uvek imaju odlicne postove, u kojima ima dosta toga da se procita i daleko je od toga da samo ostavljaju postove podrske.

Sa druge strane... provokatori... I BBB i Angelina su poceli do besvesti da se ponavljaju i dosadjuju, iako su ranije bili interesantni. Denijeva kreativnost je i dalje na visokom nivou, iako mislim da on nije pravi provokator, tj. da ne ostavlja postove kako bi nekoga provocirao. On jednostavno jeste tako lucidan i opicen. Steta sto se ne uhvati posla da nam napise scenario za neku domacu seruju, to bi bilo bolje i od "Srecnih ljudi".
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by MinaHarker
Losa podela.

ForeverYoung, Vel Boy, Ulix i Sunce jos uvek imaju odlicne postove, u kojima ima dosta toga da se procita i daleko je od toga da samo ostavljaju postove podrske.

Sa druge strane... provokatori... I BBB i Angelina su poceli do besvesti da se ponavljaju i dosadjuju, iako su ranije bili interesantni. Denijeva kreativnost je i dalje na visokom nivou, iako mislim da on nije pravi provokator, tj. da ne ostavlja postove kako bi nekoga provocirao. On jednostavno jeste tako lucidan i opicen. Steta sto se ne uhvati posla da nam napise scenario za neku domacu seruju, to bi bilo bolje i od "Srecnih ljudi".
Znala sam da me ne cenis !
Obrni, okreni, isto mi se vata ovde
Nosim tugu i okove, zar se ovo zivot zove? :rida:
:rida:
''
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by *deni*
Znala sam da me ne cenis !
Obrni, okreni, isto mi se vata ovde
Nosim tugu i okove, zar se ovo zivot zove? :rida:
:rida:

:mazi:

Samo jedna ovakva glavica je mogla da udahne zivot jednoj pojavi kao sto je Daliborka Mileusnic, koja egzistenciju obezbedjuje radeci u butiku mesa kao kasapkinja.
Procitajte vise na: http://www.myspace.com/dacamileusnic

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Ja sam svestan toga da moje postove retko ko preskace... cak i oni koji me ne vole, zele da vide o cemu ja to pisem... i sta da radim, eto i oni koji me ne vole pokazuju interesovanje za mene :)

to je prava stvar...

:kiss:
Korisnikov avatar
By Phoenix
Neke autore obično preskačem. :bubbles:
Nego, nisam glasao jer bih ja grupe potpuno drugačije sastavio. :elektro:
Korisnikov avatar
By Kittrie
hm...

isKreno -slabo citam biLo koGa ili Sta - prOst razlog (zboG togaa reTko i svracjam) : teme mi ne priVlace paznju, multiasPektno; a ne sTalkujem nikog.. kmeJ
tak da kad sabeRem to i latenTnu tuGu za saHranjenim 'starim' foRumom veRujem da su Razlozi moG raNdom biVstvovanja oFdi, ili iZrazavanja (pu, pu ) kRajnje egoCentricni/sebicni.

a preSkacem onu kittri, poKusahje citat, em me zaboLi glaVa, a poJente niDJe.
:milkacanic:

.. i dalje raZmisljam .. pa.. preSkacem doSSta pedEra kad izvalim 'inTernuse', mada i lece oko istog, preDugacke 'smor' postove, i poslednjih 1000 god generalno, ne univerzalno angelinu777.

ajV spilD maj gaC, i ne kapiM u ceMu je proBLem napisati ime foRumasa cije postove pReskacete;

jeL se maniFestoWanje pREferenCi smaTra uvredljivim :misli: ?
:merlinka:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!