Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Ali Deni moze. Bas smo na jednom cini mi se Andjelinom topicu razradjivali rodbinske veze za gay osobe. Ukoliko su njih dve u braku onda obe imaju taste (zenina majka).
Korisnikov avatar
By *deni*
A je l ` ?
O, pa onda se izvinjavam...
Recite ovom Lakiboju ( posto ne pricamo ) da povlacim onaj prethodni post.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Marvin
:kašljuc: :kašljuc:

Laki Lukiću.
Imam da ti saopštim da ti je *deni* nešto poručio... ali ubrzo je povukao, pa nije ni bitno...

:trep:
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by jukie
Originally posted by Big Bad Bear
Nema sanse da mi se tako nesto desi. Nemoguce me je naci u satoru sa tri zene
Čekaj da ti obrnem situaciju:
Dakle, ti si u šatoru sa tri medveda, i u pola noći se pojavi žena i odvuče jednog u šumu. Da li bi trčao da ga spaseš?
Naravno da bih! I kad bih dohvatio tu zenu, na smrt bih je izlemao mojom Channel (valjda se tako pise) torbicom. Ipak su medvedi ugrozena vrsta.

Zene nisu :prc:
By Dragonite
Ja bih pobesneo i počeo da vičem na medveda... verovatno bih se otimao oko vreće/osobe sa njim. Mislim da bi medved možda i doživeo srčku da me vidi naduvenog i pospanog.
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Originally posted by jukie
od grizli medveda ne možeš da se braniš udaranjem; to pali samo kod američkih crnih medveda, koje treba da tučeš što više možeš (i kod puma, koje se zapanje što se uopšte braniš pa se zbune i pobegnu; i kod vukova, koji po difoltu napadaju onog ko beži a beže od onog ko napada). Kod grizli medveda jedino možeš mirno da ležiš i da se praviš da si neživi predmet, pa da izgubi interesovanje i da ode, što su njih tri i uradile.
A ja cuo da treba da ga odalamis/ustines po njusci jer im je osetljiva ki u pasa pa ce pobeci.
a mislio sam i da pravljenje buke pomaze, ono - uzmes serpe i poklopce k`o kod nas na ulicama onomad.

A sta bih uradio? Pa verovatno bi vristao ki curica :shok: a onda se i snevestio pa mu nebi vise ni bio interesantan :lol:

A sad ozbiljno, mrzim te varijante sta bi bilo kad bi bilo. Iz ove pozicije mogu da kazem da bi najverovatnije skocio na tog medveda pa kom opanci tom i dzeri :boxer: da to ne uradim verovatno bih se samoubio za par dana znajuci da mi je drugarica mrtva a da ja prstom nisam mrdnuo...

Ali njih dve jos i mogu da razumem, medjed je medjed! Ne mogu da razumem zasto niko nije gasio onu nesrecnu babu sto se zapalila u crkvi. :spank:
Korisnikov avatar
By blenta
a jeste u krzinoj situaciji
prvo izvrshite klasifikaciju medveda
te odluchite se za cherpe, udaranje, nastavak spavanja, pushtanja mu rts-a itd.

ot: uj'o bi ga
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja sam gotovo sigurna (koliko neko moze to biti u "sta bi bilo" situacijama) da bih ja tu poginula...

razlozi:

1. ma ja bih sigurno bila ta koju je medved zgrabio
2. sigurno bih pokusala da pomognem i to sigurno nepromisljeno
3. sve i da pokusam da se pravim mrtva i ne mrdnem, to sigurno ne bih uspela dok se tako nesto desava pored mene...

a kad se vec ne izvlacim, daj i da pomognem...i eto..pojede nas medved obe...
Korisnikov avatar
By svejedno
@ Jukie

A sta pali kod medveda? Mislim, da ih preplasis/oteras? Zapalis baklju, npr?

(jbg, prvo mi palo na pamet, mada ne verujem da bih isao u sumu sa grizlijima bez bar vazdusare, jbg... ..naucio me jedan ortak takvim stvarima ;) )

..

LM, OT:

Licno znam da ne bih mogao da budem pragmatican po pitanju kuliranja medveda & cuvanja sopstvenog zivota, ali znam da bih bio pragmatican u pokusaju da spasem osobu koju vuce medved, covece..

Ili bi mu skrenuo paznju, ili bih ga gadjao necim, ili ubadao, ili bi me pojeo ili sve to..
..

PO dosadasnjem iskustvu, naucio sam da sam iz nekih fucked up razloga najpribraniji kada se desava neko sranje.. ..i da ne mogu samo da kuliram sranje, tad mi mozak funkcionise samo u smeru resavanja problema.

Doduse, nikad nisam sreo grizija, bas.

..

Samo sto Morgan kaze, tesko me je probuditi ;)
Korisnikov avatar
By Blady
Nekako bih sigurno odreagovala.. ne bih sigurno spavala.... uzas...
Korisnikov avatar
By Dzi
... ali to je medved.. a s' druge strane to su ljudska bica.. garant bih nekako odreagovala :nunchake: .. spavala ne..
Korisnikov avatar
By sweety
...ja bih skocila da je branim..i bila bih pojedena zajedno sa njom:crkla:
By J...
Ja sigurno ne bih isla na kampovanje tamo gde ima medveda a i ako bih isla onda bih celu noc verovatno provela lozeci logorsku vatru i drzeci pripremljenu pusku pored sebe :avalon: :D
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by J...
Ja sigurno ne bih isla na kampovanje tamo gde ima medveda a i ako bih isla onda bih celu noc verovatno provela lozeci logorsku vatru i drzeci pripremljenu pusku pored sebe :avalon: :D
Da li je neko čitao knjigu "Džinovski lav"? Tamo ima jedan divan opis kako su se dva preistorijska muškarca cele noći logorskom vatrom branili od horde najraznovrsnijih mesoždera. Životinje su se držale u grupama sa svojom vrstom ali na distanci od ostalih, i što je koja bila hrabrija, to je stajala bliže vatri. Kada bi vuci zaurlikali, šakali su se sklanjali u polumrak, ali su crveni psi hrabro istezali vratove. Svi su ustupali prvo mesto hijenama, ali one nisu želele da priđu previše blizu vatri, pa su legle i čekale da neko drugi načini prvi korak. Dve cibetke su mjaukale iz pomrčine. Najzad pristiže i jedan leopard. Zver čučnu ispred crvenih pasa.

:nokti: Tu sad ide deo kada oni mudro spavaju na smenu i periodično junački mašu kopljem na najbliže životinje (leopard je dobio kamenom u glavu pa je pobegao).
Tenzija se ustvari završila tako što je naišao jedan nosorog koji je rasterao čopore i malo je falilo da proleti kroz vatru na ovu dvojicu, ali ga je onda pred samom vatrom ubio sabljozubi tigar i ostale životinje su prestale da vrebaju ovu dvojicu i usredotočile se na čekanje da se S.t. zasiti.
Korisnikov avatar
By Dirrty
GOSPODE!

Najezio sam se!

Kao prvo i najvaznije, ne bih ni bio u shatoru, na nekom kampovanju jer sam pobornik komfora sto takva vrsta "zabave" nikako ne moze da mi pruzi!

Ali da tvrdimo da se nekim cudom nadjem u slicnoj situaciji...
Sto znaci da bih na kampovanje isao samo sa najblizim prijateljima...
Sto znaci da bih sigurno postojala neka palica ili neko cudo u shatoru ili blizini... nozh... macheta!
Sto znaci da bih itekako reagovao pa makar crko!
U suprotnom bih se ubio sutradan znajuci sta se dogodilo, a da nista nisam ni pokusao da uradim!

P.S. Tema me je duboko uznemirila! :shtap: :muva:
Korisnikov avatar
By m..
Jao ne znam, kad bih bila u satoru sa 3 zene, a medved dosao da jede, verovatno bih mu se ja ucinila kao najsladji i najlaksi plen, pa bi odlucio da o mene omasti brke. Inace ideju nemam, prvo sto cisto sumnjam da bih kuntala u shatoru pod jedan, kuntala u shatoru negde gde ima medveda pod dva, kutnala u satoru tamo gde ima medveda bez barem signalne rakete kao 'oruzja'. Jbg, kontam da kad bi me medved tako prenuo iz sna, prvo ne bih bila u stanju da reagujem zbog shocka, drugo sto mi je pritisak toliko nizak da bi mi trebalo bar 10 minuta da se osvestim kako treba. Pitaj boga, mozda bih i umrla od straha. Drugo bi bilo kad bi medved naleteo negde oko rucka, onda bih ga verovatno gadjala tiganjem ili sta mi vec padne pod ruku, nisam ja bas svoja kad me opere adrenalin, ono u krajnjem slucaju bih se drala ko nezdrava, a derem se poprilicno glasno, i mlatarala rukama i pokusavala da oteram mrcinu nekako.
U zivotu kad god mi je neko mlatio prijatelje, pa makoliko veliki i brojni bili, ja bih uletela (tako me je neki mamlaz sutirao u glavu krajem januara kad su njih 4 napali mog ortaka na sred ulice), znaci tu nema teorije da ne uletim, ono makar da razdvajam ili psujem. Medved je vec nesto drugo, ne obitavam medju njima pa ne mogu da predvidim njihove reakcije. Ali kontam, kad bi vec doslo do toga da medved hoce nekog meni bliskog da klopa, pa u krajnjem slucaju bih pokusala na bilo koji nacin da mu odvratim paznju s nesudjene vecere. nije iskljuceno da bih ga ganjala okolo shipkom od satora.
Onomad kad me je napao chopor kucica, i jedan od njih ujeo za nogu na malom Tashu, ja sam ih posle predano jurila okolo dobrih 5 minuta da ih podavim i gadno sam ih psovala dok se nisu razbezali.
Korisnikov avatar
By ganjarolla
pa vjerojatno bi poludio išo se tuč :indijanac:

zamisli ti to :radosnice:
Korisnikov avatar
By 2kune
jab se pojebala s međedom i spasla kolegice, hi hi hi... :merlinka:
brate otpao bi mi obraz da ne zadovoljim međeda što mi je u krevet ušao, hi hi hi... Slika
Korisnikov avatar
By ganjarolla
[quote]Originally posted by jukie

3) od grizli medveda ne možeš da se braniš udaranjem; to pali samo kod američkih crnih medveda, koje treba da tučeš što više možeš (i kod puma, koje se zapanje što se uopšte braniš pa se zbune i pobegnu; i kod vukova, koji po difoltu napadaju onog ko beži a beže od onog ko napada). Kod grizli medveda jedino možeš mirno da ležiš i da se praviš da si neživi predmet, pa da izgubi interesovanje i da ode, što su njih tri i uradile.[quote]

da al gle, mrtav se pravit
da ih je bilo još 5 isto svi mrtvi?

za koliko ljudskih 'duša' je to pravilo pravi se mrtav?

više od jedne?
:ribica: :nerd: :(
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by m..
Jao ne znam, kad bih bila u satoru sa 3 zene, a medved dosao da jede, verovatno bih mu se ja ucinila kao najsladji i najlaksi plen, pa bi odlucio da o mene omasti brke. Inace ideju nemam, prvo sto cisto sumnjam da bih kuntala u shatoru pod jedan, kuntala u shatoru negde gde ima medveda pod dva, kutnala u satoru tamo gde ima medveda bez barem signalne rakete kao 'oruzja'. Jbg, kontam da kad bi me medved tako prenuo iz sna, prvo ne bih bila u stanju da reagujem zbog shocka, drugo sto mi je pritisak toliko nizak da bi mi trebalo bar 10 minuta da se osvestim kako treba. Pitaj boga, mozda bih i umrla od straha. Drugo bi bilo kad bi medved naleteo negde oko rucka, onda bih ga verovatno gadjala tiganjem ili sta mi vec padne pod ruku, nisam ja bas svoja kad me opere adrenalin, ono u krajnjem slucaju bih se drala ko nezdrava, a derem se poprilicno glasno, i mlatarala rukama i pokusavala da oteram mrcinu nekako.
U zivotu kad god mi je neko mlatio prijatelje, pa makoliko veliki i brojni bili, ja bih uletela (tako me je neki mamlaz sutirao u glavu krajem januara kad su njih 4 napali mog ortaka na sred ulice), znaci tu nema teorije da ne uletim, ono makar da razdvajam ili psujem. Medved je vec nesto drugo, ne obitavam medju njima pa ne mogu da predvidim njihove reakcije. Ali kontam, kad bi vec doslo do toga da medved hoce nekog meni bliskog da klopa, pa u krajnjem slucaju bih pokusala na bilo koji nacin da mu odvratim paznju s nesudjene vecere. nije iskljuceno da bih ga ganjala okolo shipkom od satora.
Onomad kad me je napao chopor kucica, i jedan od njih ujeo za nogu na malom Tashu, ja sam ih posle predano jurila okolo dobrih 5 minuta da ih podavim i gadno sam ih psovala dok se nisu razbezali.

:naklon:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!