Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by deželašOriginally posted by EYAonda aj daj meni nepoznatom da ti malo doputujem u stan, kad je tako. mislim..
ja smatram da je cela Planeta nasa.... moja.... nama data na koriscenje! i da ja (treba) da mogu da putujem kuda god hocu, ako zelim. gde cu ja spavati, to se nikog ne tice. da li sam na netu nasla nekog frienda, imam rodjake u nekoj drugoj zemlji, ili cu spavati na plazi, klupi, ulici... i da treba da se uvede socijalna kategorija putovanja sirom planete.
.....
ako vec ne mogu preko granice, bar mogu da putujem gradom u kom zivim, ili neko ima nesto protiv toga?
a niko ti ne ograničava kretanje već naplaćuje benzin, struju, popravke krševa i nekoliko stotina radnika koji u sva doba dana opslužuju grad. možeš i peške, ne?
drugo je pitanje da li su cene previsoke.
inače uvek kupujem markicu, ali se poslednjih meseci stalno švercam zbog manjka para..
Originally posted by EYAigijev brzdej je bio raspad... dva pandura a nas 50tak... i ti koja se busas, ''vodite me, vodite me!'' za moj se ne secam da je bilo 2 puta... e, jel imas ti ikakav zapis sa toga? ili igijevog? znam da si presnimila nesto bilaOriginally posted by ns.happypa, hun, 54 je puta dolazila policija na gajbu.... samo 2 puta za tvoj, 3 za igorov rodjendan
hehehe, nije valjda da imas NEKOLIKO kazni za muziku? jao boze, kad se setim...
Originally posted by vanillapuffJa sam preračunavao, i isplati mi se, jer kad god krenem da razmišljam da bi možda bilo jeftinije da samo kad idem negde nosim i kucam kartu (obično posle nekih mećava, potopa ili toplotnih udara kada danima ne izlazim iz kuće) upravo tada odjednom treba nekoliko puta da presedam u toku nekoliko dana i onda se u ukupnom zbiru opet isplati.
...Ja mesecima odlucujem da "preracunavam" koliko puta zaista idem gradskim prevozom, pa razmisljam onda da li mi se isplati mesecna markica ili ne....
Originally posted by Momoupravo. umesto da konsekventno KRADU i UNIŠTAVAJU po prodavnicama tipa Zare ili Benetona, i drugim (malo većim) korporacijama, oni će uredno primati i plaćati sve "važnije" račune a pritom krasti od jedne od najpotrebniih komunalnih institucija. koja pritom stagnira i koja se i dalje obnavlja od donacija.
Kupujem markicu i nikad mi nece biti jasni ti anarhisticki stavovi a la: "sve treba da je besplatno".... znam gomilu ljudi koji se drze toga a pritom ne rade nista kako bi doprineli drustvu...
mislim sve je to lepo al me zanima ko bi ustajao u 3 ujutru i vozio te autobuse za mufte.....
a i kad se ovi neradnici anarhisti zaposle i dalje ce imati taj stav : "boli me tuki ne placam racune" ali ce pretpostavljam uredno uzimati svoju platu u firmi...
Originally posted by m..Ako si prijavljena na birou ("tržište rada") onda imaš pravo na povlasticu, samo se zove za nezaposlene a ne za studente; markica košta isto ali i na njoj piše za nezaposlene. Ja dobijam neke honorare; za biro je važno da ti ne ide staž. Oni imaju u kompjuteru sve prijavljene i kad god te poslodavac prijavi za staž njima se to direktno pojavljuje na kompjuteru. Mene su tako jednom zeznuli u kadrovskoj službi (prijavili me pre reda) pa sam morao sam da plaćam lekarsko uverenje grrr... (imaš pravo na besplatno to pregledanje i uverenje ako se vodiš kao nezaposlena i imaš pisamce da neko hoće da te zaposli posle pregleda)
markicu nemam jer me mrzi da drezdim na salteru, mada kontam da vise nemam pravo na nju jer imam 27 godina i vodim se kao nezaposlena, tj trenutno radim na crno.
Originally posted by deželašOriginally posted by Momoupravo. umesto da konsekventno KRADU i UNIŠTAVAJU po prodavnicama tipa Zare ili Benetona, i drugim (malo većim) korporacijama, oni će uredno primati i plaćati sve "važnije" račune a pritom krasti od jedne od najpotrebniih komunalnih institucija. koja pritom stagnira i koja se i dalje obnavlja od donacija.
Kupujem markicu i nikad mi nece biti jasni ti anarhisticki stavovi a la: "sve treba da je besplatno".... znam gomilu ljudi koji se drze toga a pritom ne rade nista kako bi doprineli drustvu...
mislim sve je to lepo al me zanima ko bi ustajao u 3 ujutru i vozio te autobuse za mufte.....
a i kad se ovi neradnici anarhisti zaposle i dalje ce imati taj stav : "boli me tuki ne placam racune" ali ce pretpostavljam uredno uzimati svoju platu u firmi...
to je tako lepo - spojiš malo antikapitalističkog šika, malo selektivne brige za sopstvenu guzicu i dobiješ - gole tranzicione parazite, koji će posle pljuvati na loše stanje vozila gsp-a, bolnica, socijalnog, obrazovanja, evrovizije, televizije, i tako u krug..
da se razumemo - nemam problem sa samim švercovanjem u autobusu, već sa opravdavanjem takve navike nekakvim "moralnim" ubeđenjima i koječime..
Originally posted by ns.happypa svi mi jedni drugima placamo "usluge" time sto postojimo i radimo NESTO. ionako uvek treba raditi za druge.
on: postujem tvoju potrebu da se slobodno kreces, ali isto tako smatram da kao korisnik necije usluge, tu uslugu treba i da platis.
Originally posted by jukiema problem je u tome sto ja jos uvek studiram, tako da ne zelim na biro. radim trenutno na crno, jer bi porez bio 70 posto, a ne 20 koliko ide za studente starosti do 26 ili 27 godina (glupi zakon iz 2004.), do NG sam bila uredno prijavljena preko omladiske. Ne zelim da rizikujem da se prijavim na biro sa zavrsenom gimnazijom i onda 3x odbijam neke glupave poslove primerene sredjoj strucnoj spremi kad za koji mesec dobijam master. besmisleno mi je. i nisam sigurna sta se desava kad 3x odbijes posao pa te marshiraju s biroa. malo sam u vakuumu sad, razmisljam kako da izbalansiram posao (treba mi novac) i skolu (koju moram da zavrsim, pa da me prime za stalno negde), nekako u tom lavirintu markica pa i zdravstveno i staz imaju drugorazredni znacaj. sama sebi pravim problem.Originally posted by m..Ako si prijavljena na birou ("tržište rada") onda imaš pravo na povlasticu, samo se zove za nezaposlene a ne za studente; markica košta isto ali i na njoj piše za nezaposlene. Ja dobijam neke honorare; za biro je važno da ti ne ide staž. Oni imaju u kompjuteru sve prijavljene i kad god te poslodavac prijavi za staž njima se to direktno pojavljuje na kompjuteru. Mene su tako jednom zeznuli u kadrovskoj službi (prijavili me pre reda) pa sam morao sam da plaćam lekarsko uverenje grrr... (imaš pravo na besplatno to pregledanje i uverenje ako se vodiš kao nezaposlena i imaš pisamce da neko hoće da te zaposli posle pregleda)
markicu nemam jer me mrzi da drezdim na salteru, mada kontam da vise nemam pravo na nju jer imam 27 godina i vodim se kao nezaposlena, tj trenutno radim na crno.
btw Povlastica se vadi odmah i na šalteru u GSB nema čekanja. Treba ti jedna sličica, uverenje sa biroa da si nezaposlena, fotokopija lične karte, popunjen obrazac (koji kupiš kod njih) i pare koje im daš za izradu povlastice (i mislim ništa više). Ja markicu inače kupujem prvog dana kada je prodaju, pa onda ne čekam u redu ni za to.
Naravno postoji mali kartončić za overu povlastice koji se na svaka tri meseca overava na birou. On je veliki kao markica i stoji u istoj pregradi, samo okrenut na suprotnu stranu. Red na birou se izbegava tako što se ode na sabajle, posle se nakupe trudnice i majke sa bebama pa moraš da ih propuštaš preko reda.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!