Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by AllkeyE bas to...
Ja to nikad nisam radio.
I nisu mi jasni ljudi koji čuvaju po milion smsova u telefonu.
A onda brišu jednu svaki put kada im stigne novi sms, da bi taj novi mogao da uđe. xD
Originally posted by KgCS3Sledeca:
Imam dve sacuvane poruke u telefonu koje tu stoje od 17.09.2008. ... Jedna specificna rodjendanska cestitka
Sve ostalo brisem .... ne zapisujem
Originally posted by Allkey
Ja to nikad nisam radio.
I nisu mi jasni ljudi koji čuvaju po milion smsova u telefonu.
A onda brišu jednu svaki put kada im stigne novi sms, da bi taj novi mogao da uđe. xD
Originally posted by jennyAli cemu?
Čitanje istih i dan danas ume da me pomeri..
Originally posted by ... AINSI SOIT - JE ...same after 2 years
ne cuvam sms-ove dugo...
nikad nemam u inboxu vise od 5
a u outboxu ih uvek brisem odmah
a tek da ih zapisujem - bilo bi apsurdno
Originally posted by ... AINSI SOIT - JE ...ah...
Ne...
u inboxu i outboxu uvek imam 0 poruka
eventualno 3,4 koje me podsecaju da treba da odgovorim na njihako nisam vec
mada, jednu poruku koju sam bio poslao pri mom odlasku iz New Yorka i putu ka aerodromu La Guardia i dalje Detroitu, i to korisniku ns.happyju znam od reci do reci,iako je bio januar 2007
poruka je u stvari o najsladjem decku koga upoznao u Kanadi - MArku
glasi ovako:
Evo idem ka aerodromu.New York je bio predivan,ali nesto jos divnije me ceka u Kanadi,Windsoru.Jedva cekam da ga vidim opet i odemo na nas 1st date
secam se i sms-a koji mi je poslao bio Marko bokser ( # 11) tacno u 9.49h sutra ujutru posle nase prve noci u krevetu
Nadam se da je se crvenilo povuklo iznad gornje usne....
Vas Dr. Marko
Danas radim na terenu
elem...ne moram da cuvam bilo gde osim u secanju poruke koje su mi bile drage
et toq!
Originally posted by SunceBolid sam bio. Jebale me poruke. Sledece godine ce biti 10 godina od kada sam njega upoznao.
Prepisivao sam poruke jednog decka koga sam voleo i sa kojim sa bio u vezi, ali tako da to izgleda kao prava pravcata drama: njegov citat (poruka), pa moj. Cela mala ukoricena sveska se ispisala iako nisam prepisivao bas svaku poruku. Kada listam taj dnevnik, pomesana osecanja se sarene: susret sa detetom, bol, patetika, blaga svetlost, fantastika i savrsenost, neprolaznost. Meni je jako drago sto imam te poruke, iako danas vise to ne radim i ne verujem da cu raditi.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!