Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Daliborka
Više sam raspoložena da primim neke konkretnije stvari za uspomenu.
Korisnikov avatar
By Allkey
Ja to nikad nisam radio.
I nisu mi jasni ljudi koji čuvaju po milion smsova u telefonu.
A onda brišu jednu svaki put kada im stigne novi sms, da bi taj novi mogao da uđe. xD
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Allkey
A onda brišu jednu svaki put kada im stigne novi sms, da bi taj novi mogao da uđe. xD
To je neki oblik neuroze.
Korisnikov avatar
By SabotagE
Imam pune 4 sveske prepisanih poruka koje mi je slala jedna meni jako draga osoba.Tada sam imala telefon koji je mogao da zapamti 10 poruka,a ja sam ne znam iz kog razloga morala sve poruke od doticne da sacuvam.Kad se udala,prestala sam da zapisujem poruke.
Sada u telefonu cuvam neke meni drage poruke od raznih ljudi,ali nista preterano...
Korisnikov avatar
By Draco
Jock, brisem sve poruke. Kad se setim, kad mi je dosadno (tipa u busu sam za nedodjiju) itd. Ne razumem potrebu cuvanja poruka - ako imas real ljude pored sebe, sta ce ti takva zamena? A ako vise nisu u tvom zivotu, sta ti vredi ta poruka.. Tako nekako :)

Ali zato ima par poruka koje pamtim od reci do reci, iako su bile od nebitnih ljudi i/ili potpuno nebitne.

Tipa (2000) 'Laka ti noc bila, tebi bila noc! Nemoj se ljutiti na mene ti jer ja te volim vise od celog uneverzumata a ja me volim kao i ostali.' (ortakinja, mrtva pijana)

ili (2003) 'Bas si mala picka, k'o Micun - ja sam htela da se ljubim sa tobom, pun je Mesec...' (ortakova devojka posle zajednickog izlaska)
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ja to nikad nisam radio.
E bas to...
By Kragi
Originally posted by KgCS3
Imam dve sacuvane poruke u telefonu koje tu stoje od 17.09.2008. ... Jedna specificna rodjendanska cestitka :)

Sve ostalo brisem .... ne zapisujem :mobilni:
Sledeca:

"Hey Anastacia babe, just wanted to wish u a HAPPY B.DAY!!!
xoxoxoxoxoxoxo hope u.re having great time, this is ONE DAY IN YOUR LIFE, where u can be asure that u won.t be LEFT OUTSIDE ALONE, and u won.t be asking urself WHY.D U LIE 2 ME, remember U.LL NEVER BE ALONE! lots of luv ...

Ups! Pogresan broj! Sorry, stigla ti je Anastaciina poruka, slucajno je poslah tebi odmah si ispod nje ( A pa G pitaces se kako je to moguce u imeniku). seti se da imam samo pet osoba u fonu... Tebe, anu, FF, Jebac23 i mamu lol :P :P :P
SRECAN RODJENDAN GORANE!
Sve najbolje, najlepse and all that other clishe crap... u know what i mean :) :* "

:paki:
By ~ Le Saint X ~
Ne...
u inboxu i outboxu uvek imam 0 poruka
eventualno 3,4 koje me podsecaju da treba da odgovorim na njihako nisam vec

mada, jednu poruku koju sam bio poslao pri mom odlasku iz New Yorka i putu ka aerodromu La Guardia i dalje Detroitu, i to korisniku ns.happyju znam od reci do reci,iako je bio januar 2007

poruka je u stvari o najsladjem decku koga upoznao u Kanadi - MArku

glasi ovako:

Evo idem ka aerodromu.New York je bio predivan,ali nesto jos divnije me ceka u Kanadi,Windsoru.Jedva cekam da ga vidim opet i odemo na nas 1st date

secam se i sms-a koji mi je poslao bio Marko bokser ( # 11) tacno u 9.49h sutra ujutru posle nase prve noci u krevetu

Nadam se da je se crvenilo povuklo iznad gornje usne....
Vas Dr. Marko
:)
Danas radim na terenu

:love:

elem...ne moram da cuvam bilo gde osim u secanju poruke koje su mi bile drage
et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ne, brisem poruke, premda mi je poslednjih nekoliko dana u memoriji jedna bas onako opominjuca:

,,Jelena, da li je tebi dobro?"
Korisnikov avatar
By jenny
Ja to nikad nisam radio.

To ja radim :lol:

Inače, nekad sam prepisivala pojedine poruke od jedne osobe. Čitanje istih i dan danas ume da me pomeri..:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by jenny
Čitanje istih i dan danas ume da me pomeri.. :ozbiljan:
Ali cemu?
Osim toga, vremenom ih iscitavajuci i pamtis, a to je jos jedan razlog za brisanje.
Korisnikov avatar
By jenny
Ne pamtim :lol:

Ma ne čitam tendenciozno, nego ako naletim negde..ja sam to prepisivala na više mesta i ponekad se stvarno iznenadim gde ih sve nađem:)
Korisnikov avatar
By emo_haos_
cak neke poruke cuvam kao dokaz ukoliko bi neko krenuo da sere zbog tamo neceg, a ja lepo samo pokazem poruku gde sve pise crno na belo

et kok

:D
Korisnikov avatar
By jenny
e da i to. ali ne da bih pokazivala drugom, nego sebi kao podsetnik ako je u pitanju nešto što bi rado skrajnula sa uma :)
Korisnikov avatar
By m..
imala sam par sacuvanih u 'saved messages', doduse sve je to otislo u k kad mi je crkao telefon. sad tek mogu da bekapujem sve iz telefona, po prvi put sam bila pametna i kupila telefon koji ima bluetooth.
Korisnikov avatar
By Dina
Cuvam uvek dve - jednu Lonijevu i jednu Mazinu poruku.

Lonijeva je napisana u jednom posebno srecnom periodu... Cuvam je za srecu da bude jos takvih perioda :fige: Skoro kad sam brisala poruke izbezumila sam se jer sam mislila da sam je obrisala, to bi mi bio tako los znak... ali ne ipak nisam, tu je :) Necu da vam kazem kako glasi poruka ali mogu da napisem Mazinu jer je ona vise dosetka, koja se meni svidela, smejala sam se kad sam je primila a glasi ovako:

1. Vazno je naci muskarca koji ce biti pomoc, sigurnost, oslonac u zivotu.
2. Vazno je da bude pametan, obrazovan, duhovit.
3. Vazno je da te ne laze i da ti veruje.
4. Vazno je da uzivas u seksu sa njim.
5. NAJVAZNIJE JE DA SE OVA CETVORICA NE POZNAJU!!!

:lol:
Korisnikov avatar
By foolish
cuvao sam svakakve sms-ove sve dok jednog dana nisam skontao da imam 2500 poruka u inboxu, onda sam pokusao da ih malo redukujem, ali to nije bilo bas uspesno tako da sam na kraju popizdeo i sve obrisao...
By relaxBG83
".... I sam znaš da ćemo jednog dana biti zajedno,
samo to vreme još uvek nije došlo"

čuvam skoro već godinu dana ;)
By mangas
"...moja vrata ce ti zauvek biti otvorena, iako nisam vredan nichega"
:zid: :zid: :zid: :doh:

jedna od najvecih gluposti u mom inbox-u. uvek me nasmeje. ;)
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Zapisem one koje su mi posebo vazne, sa datumom i vremenom, a u telefonu ih cuvam sto duze mogu. Ima tu svacega, od malih literarnih remek dela do onih koje me podsete na neke posebno divne zivotne momente. Procitam o Ute Lemper u atinskoj Palati muzike i odjednom je februar pun sunca, a vazduh mirise na borove i maslinu.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by ... AINSI SOIT - JE ...

Ne...
u inboxu i outboxu uvek imam 0 poruka
eventualno 3,4 koje me podsecaju da treba da odgovorim na njihako nisam vec

mada, jednu poruku koju sam bio poslao pri mom odlasku iz New Yorka i putu ka aerodromu La Guardia i dalje Detroitu, i to korisniku ns.happyju znam od reci do reci,iako je bio januar 2007

poruka je u stvari o najsladjem decku koga upoznao u Kanadi - MArku

glasi ovako:

Evo idem ka aerodromu.New York je bio predivan,ali nesto jos divnije me ceka u Kanadi,Windsoru.Jedva cekam da ga vidim opet i odemo na nas 1st date

secam se i sms-a koji mi je poslao bio Marko bokser ( # 11) tacno u 9.49h sutra ujutru posle nase prve noci u krevetu

Nadam se da je se crvenilo povuklo iznad gornje usne....
Vas Dr. Marko
:)
Danas radim na terenu

:love:

elem...ne moram da cuvam bilo gde osim u secanju poruke koje su mi bile drage
et toq!
:snob:
ah...
:drama:

znam i sve svoje sms-ove napamet iz Pariza ovog leta...
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pocnem da prepisujem poruke drage mi osobe i kad raskinemo ja sve to prvo iscitam, pa spalim, kao demonstrativno da sam zavrsila sa tom osobom

I ide pesma : "dodji da te zapalim, ja sam piroman" :peva:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
u ovom momentu dve:

"There is no greater story than ours that is of a man and a woman."

"Tako je, a trudim se da zivim s tim."
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Sunce

Prepisivao sam poruke jednog decka koga sam voleo i sa kojim sa bio u vezi, ali tako da to izgleda kao prava pravcata drama: njegov citat (poruka), pa moj. Cela mala ukoricena sveska se ispisala iako nisam prepisivao bas svaku poruku. Kada listam taj dnevnik, pomesana osecanja se sarene: susret sa detetom, bol, patetika, blaga svetlost, fantastika i savrsenost, neprolaznost. Meni je jako drago sto imam te poruke, iako danas vise to ne radim i ne verujem da cu raditi.
Bolid sam bio. Jebale me poruke. Sledece godine ce biti 10 godina od kada sam njega upoznao. :deda:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!