Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Çâðê_DUP
Originally posted by boriss
Angelina777 , legalnost nas je dovela do ove situacije .. Ne zelim da sa vama, sapatnicima , dolazim u sukob. Ja sam i rekao, odgovorno tvrdim sa materijalnom i krivicnom odgovornoscu da su svi detalji posta istiniti ...

Kakav sukob? O tome nema ni govora. Potkrepi ti to bolje dokazima i argumentima. Jer, ovakvu priču bi svako mogao da iskuca za 20 minuta i da je poturi sa sve emocijama i "dobrim namerama" i upozorenjem na dotičnu osobu. Hoću reći, može da bude istina, a ne mora. Nijedan sud ne priznaje i neće priznati negiranje legalnosti i sapatništvo kao jedini argument, pa ni sapatnički sud, a naročito Sud Zdravog razuma. Prosto, neko će ti verovati na reč i na lepe oči, neko neće ili ne zna, nije siguran i neće učestvovati u tvom bolu (ja sam ovaj treći slučaj), sve dok ne izneseš konkretnije, opipljivije dokaze. Jer ja tebe ne poznajem, niti dotičnog. Ja se nadam, u slučaju da je sve ovo istina, da ćeš rešiti svoj problem i u tom slučaju duboko saosećam s tobom i nadam se da će krivac biti kažnjen. Ako nije, ponovo pročitaj moj prethodni post.

I da, to što sam gej, ne čini me ičijom sapatnicom. :sesir:
By boriss
Ne zelim da reagujem na ovakve komentare... Svakako sam bio u policiji, prijave postoje ...
Korisnikov avatar
By unic0rn
Obrisane su slike, linkovi ka profilima jer prvi princip na kome pociva ovaj sajt je da outovanje nije dozvoljeno.

Verbalno ga mozes opisati, mozes okaciti slike raznih delova tela koje koristi po profilima (i to da ti progledamo kroz prste ;) ) ali face, imena i prezimena ne.

p.s. ako se objavi poternica ili bilo sta zvanicno, slobodno mozes okaciti ovde.
By boriss
Ok, razumem moderatora,.. delove tela koji su na ostalim fotkama nisu za javnost, mogu prekriti ochi ili slicno,...(mogu li ?)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by *STATUS*
....
ponovi ga i 4. put ako smes.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by boriss
Ukupno, po mojim saznanjima je ukrao oko 20000 eura
iju! koliko para...:kesa:
Korisnikov avatar
By jukie
btw nisam znao da vas privlače ljudi od 43 godine
ju, pa to je još malo pa čika
Korisnikov avatar
By .L O S T
ok, pogresio si, upao si u ruke vrhunskog manipulanta, razumem da si zeleo da dozivis nesto lepo sa nekim a da je ispalo drugacije...ali sad - sta je bilo bilo je, sad idi dalje, sredi se i vremenom ces zaboraviti na sve... mislim da je to jedini a i pametan savet.... nemoj vise da kvaris sebi zivot.... i napravi u glavi spisak stvari koje si pogresio, cisto da znas za ubuduce :)
samo nisam razumeo da li je on svom tom narodu ukrao pare ili su mu date?!

p.s.treba upozoriti ljude na njega:posrani:
Korisnikov avatar
By *deni*
Odakle ti uopste ideja da otkrivas covekovo ime i prezime u skopu price koju si ispisao u prvom postu ?
U redu je posle nekog negativnog zivotnog iskustva olaksati svoju muku i ispricati svoju pricu, koja usput moze na opsti nacin da posluzi i drugima da se na njoj uce i slicnu gresku ne naprave, ali napisati necije ime i prezime i proizvoljno ga oznaciti kao ozloglasenog koga se treba cuvati je nedopustivo.
Nit` ja iz tvoje price vidim da je doticni izvrsio neko krivicno delo ( a ako ga je i izvrsio, to treba prvo dokazati ), niti ti nudis bilo sta osim sopstvene verzije dogadjaja, koja, uz duzno postovanje, ne mora biti ni istinita, ili ne mora biti 100 posto istinita.
Mozes ti na u2u zainteresovanim licima da otkrijes identitet osobe koja te je, kako kazes, prevarila, ali opet mi ne mozemo biti sigurni da je ta osoba uopste odgovorna za to sto je teretis, a ako je i odgovorna, pitanje je da li bi istu stvar ponovila u drugacijim okolnostima, a pogotovo je veliko pitanje kolika je sansa da cemo u zivotu naleteti bas na tu osobu i posle 10 dana poznanstva je pozvati da zivi na nas racun.
I kakve su to uoste kombinacije da se daje novac nepoznatoj, odnosno 10 dana poznatoj osobi i da joj se veruje na rec kada kaze da joj "pare samo sto nisu legle " i sl. Budalastine.
U se i u svoje kljuse.
By Swanheart
Originally posted by spliff
ovce su za shishanje
:up:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Savrsheno_nesavrshen
splif sto si surov:nesiguran:
uopshte nisam suroov. to je chinjenica....

i mene su shishali (vishe puta)
By boriss
Nazalost, osisao me,... zasto da sisa i dalje !? Ja sam se oprostio od novca ... Ovo je upozorenje da svi moramo da se cuvamo, i ne budemo naivni ... Sta drugo reci ...
Korisnikov avatar
By *deni*
Da ne budem naivan pa da se toliko polakomim na nečija 22 centimetra, kao da su mi svrake mozak popile ?
Mogu ja, da se ne lažemo, da se polakomim na centimetre, ali može da ima i 32 centimetra, pare od mene da izvuče neće.
Zub mi izbij, pare nećeš !
:nono:
Korisnikov avatar
By .L O S T
Originally posted by *deni*
Zub mi izbij, pare nećeš !
Deni Keba Kraba:rotflmao:
Korisnikov avatar
By Rei
Prevare nisu naivna stvar.

@forumashi koji su ravnodushni i sa stavom da su ovce a shishanje, nadam se da necete na svojoj kozhi spoznati da svako mozhe ispasti ovca u rukama inteligentnog manipulatora.

Uopshte nije moralo da se desi da pochnu da zhive zajedno posle 10 dana da bi doshlo do neke prevare, to je krajnje nebitan podatak za celu prichu. Postoje razni nachini da se prevara izvede.

Pre par godina jedan forumash je prevario nekoliko drugih forumasha. Mozhe da se desi svakome.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by REI
...Pre par godina jedan forumash je prevario nekoliko drugih forumasha. Mozhe da se desi svakome.
A ko je taj forumash ?
Ko ? Ko ? Ko ?
Slika
Slika
Slika
Slika

Moze na u2u.
By Çâðê_DUP
Originally posted by REI
Prevare nisu naivna stvar.
@forumashi koji su ravnodushni i sa stavom da su ovce a shishanje, nadam se da necete na svojoj kozhi spoznati da svako mozhe ispasti ovca u rukama inteligentnog manipulatora.
Evo, otvorih sličnu temu..No, meni nije jasno zašto se manipulacija vezuje sa neku haj inteligenciju? Ponekad je dovoljan samo bezobrazluk.
By Çâðê_DUP
Originally posted by REI
...Pre par godina jedan forumash je prevario nekoliko drugih forumasha. Mozhe da se desi svakome.
A ko je taj forumash ?
Ko ? Ko ? Ko ?
Moze na u2u.
Pogađate srž moje novootvorene teme :giggle:
I šta? Ti ćeš Deni poverovati u tu informaciju, na primer? Šta ćeš uraditi s njom?
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa ništa, iščudjavaću se u neverici...
Ovako:

" Ju, ju, ju, ju, ju.... Pa k`o bi rekao... A deluje kao fina osoba....tztztztztztz... "

:tetka:

:lol:

A možda ću, recimo Armandu, kad budemo išli u kafanu, prepričati priču, ( jos ću je malo i naduvati i nakititi :lol: ) uz napomenu da sam baš takvu verziju čuo od REI - ja.
" Ako laže REI, lažem i ja " , obavezno ću i to reći.
:smeh:
Korisnikov avatar
By Rei
Pa ništa, iscudjavacu se u neverici...
Ovako:

" Ju, ju, ju, ju, ju.... Pa k`o bi rekao... A deluje kao fina osoba....tztztztztztz... "

ehh deni

zaista deluje kao fina osoba.
to je sve shto cu reci.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by REI
...
Uopshte nije moralo da se desi da pochnu da zhive zajedno posle 10 dana da bi doshlo do neke prevare, to je krajnje nebitan podatak za celu prichu. Postoje razni nachini da se prevara izvede.
...
Ali bitan je... Svakako da se moze desiti da nas prevari u necemu i neko koga poznajemo deset godina ali je mnogo veca verovatnoca da ce to uciniti neko koga znamo deset dana. Ne samo zato sto se ljudi vezu pa je pretpostavljam i varalici teze da prevari nekog koga dugo zna, nego sto kad vidimo osobu u najrazlicitijim situacijama onda donosimo neke zakljucke. A to posle kratkog vremena nije moguce.

Meni licno se nije desilo da me neko prevari ili osteti na taj nacin. Ali rekla bih da spadam u opreznije osobe i jako tesko pozajmljujem nesto i to samo onda kada znam dugo osobu.

Ali desilo mi se u roditeljskoj kuci da nam nesto ukradu. Policija odradila svoj posao pa je pocinilac otkriven i vraceno sve, mada zaista nije prijatno naci se u delu Agate Kristi uzivo. Dok sam citala knjige drugacije je delovalo nego u stvarnosti...
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Angelina777
No, meni nije jasno zašto se manipulacija vezuje sa neku haj inteligenciju? Ponekad je dovoljan samo bezobrazluk.
Zato shto manipulacija zahteva odredjeno znanje ljudske psihe, dobru percepciju i 'forward thinking', kako god se to kazhe na nashem. Chak i kada deluju glupo, to je najverovartnije maska.
By Çâðê_DUP
Pa ništa, iščudjavaću se u neverici...
Ovako:

:roflmao:
A mozda ću, recimo Armandu, kad budemo isli u kafanu, prepricati pricu, uz napomenu da sam je cuo od REI - ja.
( Ako laze REI, lazem i ja )
:smeh:
I kad krene lanac, posle dvadesetog učesnika, svi zaborave i na tebe i na REI-a, a ostaje samo SF priča ..Eh, selo moje.. (Deni, dodaj neke prigodne stihove, znaš da ne umem da pevam narodnjake) :hekla:
By Çâðê_DUP
Originally posted by REI
No, meni nije jasno zašto se manipulacija vezuje sa neku haj inteligenciju? Ponekad je dovoljan samo bezobrazluk.
Zato shto manipulacija zahteva odredjeno znanje ljudske psihe, dobru percepciju i 'forward thinking', kako god se to kazhe na nashem. Chak i kada deluju glupo, to je najverovartnije maska.
Pa ok..onda je svaki seljak koji te ovajdi na pijaci za pare u fazonu forward thinking. Veruj mi, znam barem dva tri fantastična manipulatora sasvim prosečne inteligencije, ali s natprosečnom dozom bezobrazluka i beskarakternosti.
Korisnikov avatar
By *deni*
(Deni, dodaj neke prigodne stihove, znaš da ne umem da pevam narodnjake) :hekla:
''
By Çâðê_DUP
:roflmao:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!