Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by Lepa Krepa
e baš vam fala. upravo razmatram useljenje u jedan stan koji se, jel, nalazi u prizemlju. silno ste me osokolili... :zid:

jesi li primetila da mahom prizemlja, suterene i potkrovlja izdaju/prodaju? mislim da je za takve stanove manja cena, plus veća verovatnoća da ih vlasnik izda/proda no da u njima živi..

osim jednog, do sada sam uvek živeo u stanu - br. 1.! :neznam:
Korisnikov avatar
By decko
Ja bih ziveo u prizemlju samo ako imaju neke metalne resetke na prozorima.. :lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by decko
Ja bih ziveo u prizemlju samo ako imaju neke metalne resetke na prozorima.. :lol:
Mani, nemaš pojma kako to jezivo izgleda.
Video ja jednom u toku potrage za stanom... em ima manje svetla pošto je jako nisko- em reške debele, a kao zbog tog svetla su stavili velike prozore i vrata a time su samo došli do toga da su morali još više rešetki da stave. Užas.
Korisnikov avatar
By Dina
Nadam se da necu jos vise uplasiti Krepac :D ali ja sam jednom cula da je silovatelj usao kroz prozor prizemlja i silovao zenu... Inace ja, kad sam kod roditelja, onda sam u prizemlju i stalno sam oprezna... Nikada ne ostavljam otvorene prozore u toku noci, tj ostavim ih ali sa spustenim roletnama. Mi smo inace visoko prizemlje ali meni ni to nije dovoljno visoko :uplasen: Posto je zgrada na kosom zemljistu to je jedan prozor bas u prizemlju, na njemu ima resetki. Ne deluje bas super, ono kad pogledam kroz taj prozor osecam se kao u zatvorskoj celiji... ali je sigurnije, ne znam da li bih njega smela i u toku dana da otvorim da nema resetki.
Korisnikov avatar
By bigirl
Btw... Ovaj junkie što je upao kod moje babe... Ona nije u prizemlju... Već na prvom spratu. Iskoristio je rešetke s prizemlja kao merdevine...
Korisnikov avatar
By decko
Ne znam...opet, zajebano sto kaze Marvin, imati te resetke na prozorima. Ma najbolje je ziveti na 3 spratu :) Nije ni suvise visoko a nije ni lako doci do terase :P

A u kuci tek nikad ne bih ziveo :)

:ccn:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Rekoh ja samo od 2 sprata pa navise.
Em sto moze neko da ti udje kroz prozor, em sto moze neko da te vidi dok se ljubis sa deckom :D em sto moze neko da ti drpi garderobu dok se susi na terasi-to sve naravno ako si u prizemlju ili prvom spratu.

Znaci prizemlje i 1 sprat...to uopste NEVOLEM :)
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by deželaš
e baš vam fala. upravo razmatram useljenje u jedan stan koji se, jel, nalazi u prizemlju. silno ste me osokolili... :zid:

jesi li primetila da mahom prizemlja, suterene i potkrovlja izdaju/prodaju? mislim da je za takve stanove manja cena, plus veća verovatnoća da ih vlasnik izda/proda no da u njima živi..

osim jednog, do sada sam uvek živeo u stanu - br. 1.! :neznam:
nijesam, sad se prvi put bavim traženjem stana, nisam nikad imala potrebe da razmišljam o tome. inače ovo je neka slična priča - vlasnica živi u istom gradu, ali ne u tom (svom) stanu. :lol: :zid:
doduše, možda je zbog lokacije, prilično je skrajnut (zbog toga se najviše i predomišljam)...

njnjnjnnjnj

a kako je tebi bilo u stanovima broj 1? :D
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Dina
Nadam se da necu jos vise uplasiti Krepac :D ali ja sam jednom cula da je silovatelj usao kroz prozor prizemlja i silovao zenu...
:doh:

bjutiful. dajte još, hit me with your best shots!

:drama:
Korisnikov avatar
By deželaš
obično su bili sutereni ili "visoki parteri" (nešto podignutije prizemlje) tako da problema sa silovateljima i sličnima nije bilo :blush: doduše, ex-cimerka je par dana mislila da neko "noću pomera cigle i ulazi u baštu" ali nikad nismo saznali šta je bilo u pitanju.

najčešći problem je blizina i pristup gamadi (mravi, bube, miševi.. proveri kvalitet instalacija!), zapušenje vodovodnih cevi (zbog nižeg pritiska), to što ti malo-malo neka bakica zvoni na interfon da joj otvoriš vrata jer je zaboravila ključ od ulaznih (kao i majstori, čistači i ostali..). prednost je što si izolovana od ostatka zgrade i obično možeš praviti nešto jaču i dockaniju buku te dovoditi probisvet bez da iko konstatuje :domino:
Korisnikov avatar
By Sunce
Nadam se da necu jos vise uplasiti Krepac :D ali ja sam jednom cula da je silovatelj usao kroz prozor prizemlja i silovao zenu...

Ima jos nesto, najvece alapace u zgradi zive u prizemlju! :njanja:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
meni gamad ne smeta (osim onih vijugavih ljigavih koje se pojavljuju u kupatilima, jedino od njih me frka hvata), dapače volim da ih jurim s foto-aparatom u ruci i slikam... verovatno ja smetam njima :lol:

a to oko alapača - eto kako okolnosti utiču na formiranje karaktera... ko zna, možda i ja počnem da merkam ko dolazi i odlazi ako se uselim u ovu gajbu :spijun:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Sunce
Nego Krepo, hajde lepo izracunaj QI broj (Feng Shui), pa pogledaj koja si grupa - strana sveta, pa po tome kupi stan :giggle:

http://www.net.hr/webcafe/horoskop/kineski/feng-shui/
okle mi para da ga kupim, sunce moje! o rentanju se ođe radi...

(Kua broj = 9, smjer = ISTOK - dalje mi ništa nije jasno :lol: )
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
a šta treba da okrenem na tu stranu? prozore oli vrata?
btw, u roditeljskom domu mi je prozor gledao na istok, pa sam studirala sto godina, a tamo veli "intelligent for education" :giggle:
Korisnikov avatar
By Sunce
Nemam pojma, i kod mene je onda prava konfuzija. Vazan je polozaj vrata, kao i sektor u stanu. Meni su vrata stana okrenuta ka jugoistoku, a prozori ka severozapadu. A istocna sam grupa. Nemam pojma.

Vazno je da si vatra! :vatroslava:
Korisnikov avatar
By deželaš
btw, u roditeljskom domu mi je prozor gledao na istok, pa sam studirala sto godina, a tamo veli "intelligent for education" :giggle:
ja vidim da si sasvim lepo obrazovana :mazi:
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by blabla-baby
Ajde bre kupi ovo, nemoj da te pljunem! :lol:

pljunulo tako ciganche na moju drugaricu, ona mu uzvratila istom merom.
ja sam se sklonila par metara dalje.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by deželaš
ja vidim da si sasvim lepo obrazovana :mazi:
pa mor'o je valjda taj istok nešto i da doprinese... ;)

:kiss:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Sunce

Ima jos nesto, najvece alapace u zgradi zive u prizemlju! :njanja:
Ja sam se preselila od mojih na treci sprat :D

Inace prednosti prizemlja su sto ne sreces komsije :D Ja dok dodjem do treceg sprata par puta moram da kazem "dobar dan" a u stan u prizemlju samo uletim. Dalje prednosti su za invalide, stare osobe a i za ostale kad se vrate umorni posto nema pentranja uz stepenice. Takodje leti je prijatnije nego na visim spratovima, mada to moze da znaci i da je zimi hladnije... Ne znam da li ima jos neka prednost... :misli:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!