Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Meni su jako gadni oni metalni držači za ruke od kojih ti posle ruke metalno mirišu, i uvek gledam da se ne uhvatim za njih

Snimio sam jednu vrlo prljavu babu (pijanu ili samo nije celu noć spavala?) kako se obeznanjuje po trolejbusu gubeći papuče i neke čudne kese... Na kraju su se svi koji su sedeli okolo sklonili i ona je stavila glavu na gornje sedište da spava (to je onaj trolejbus što ima napred po tri uzdignuta sedišta koja gledaju prema sredini, pa je ona sela na malo sedište pored dole i legla glavom na sedište gore...) Nego ne znam kako da skinem to sa mobilnog a mrzi me da se petljam sa bilo čim iole komplikovanim.
(najzabavnije je što sam izašao iz tog trolejbusa (jer je bilo vruće, nisu mogli da isključe grejanje) i išao drugim, pregledajući taj snimak i smejuljeći se, kad ista ta baba ulazi...)
Korisnikov avatar
By soki
Fuj, Fuj.
Znam kako se osecas meni se slicna stvar desila u banci. Sve vreme me je nesto golicalo po nozi i mislila sam da je klima uredjaj koji je direktno bio uperen u mene, kad sam na kraju pogledala dole po nozi mi je milela ogromna bubarusa u zivotu nisam videla toliku bubarusu. bila je velicine prsta. Toliko sam vrisnula i zaplakala u isto vreme da obezbedjenje je isto bilo u soku i nisu kapirali sta se desava. :drama:
By fazza
Originally posted by REI
a pojedini ljudi u previozu nisu fuj? :)
Hehe, jednom sam sedeo iza nekog chiche koji je pored sebe imao ogromnu torbu (krmachu), a u njoj ko zna shta... LM, samo shto je seo, pocheo je da kopa neshto po torbi, a ponashao se vrlo chudno, i u takvim situacijama skoro uvek pomislim - ako nas ovaj ne raznese nekom kashikarom, niko nece. LM2, iz torbe je izvukao neke breskve ili kajsije, i dok su mu se ljudi nabijali buljom u vugla, njemu to nije smetalo, nego je pocheo da ih njupa, a onda je izvadio litarsku flashu sa vodom, i na sred autobusa pocheo da ih poliva. :muva:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!