Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa ti sad baš dramatično. BG-Pariz, pa autobusom. za to, curo, služi avijon. :deda:

anyhow, wc ima i u busu, često i kafa, a kad često putuješ itekako znači tih sat-dva gubljenja vremena. retko kad sam putovao u ZG da je bus bio pun i da nije bilo mesta da se opružiš. s druge strane, vozom sam putovao 11 jebenih sati do ZG. i to je bilo tad i više nikada.
Korisnikov avatar
By Marvin
Ali kako da se pružiš u busu?
Nemoguće čak i da mi daju 10 mesta.
Usko, neudobno, koso... :zid:

Autobuse treba zabraniti :protest:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nemaju svi po dva metra kad se pruže. ;) sećam se da sam se par puta vozio sa još ne više od 10 ljudi, ceo zadnji deo je bio prazan i tu si mogao i da prilegneš. a na kraju krajeva to je svega 5 sati sa sve još i pauzom, nije baš toliko dramatično.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by 2Q2Bstr8
pa ti sad baš dramatično. BG-Pariz, pa autobusom. za to, curo, služi avijon. :deda:

anyhow, wc ima i u busu, često i kafa, a kad često putuješ itekako znači tih sat-dva gubljenja vremena. retko kad sam putovao u ZG da je bus bio pun i da nije bilo mesta da se opružiš. s druge strane, vozom sam putovao 11 jebenih sati do ZG. i to je bilo tad i više nikada.
kod mene obratna situacija. u zg sam isao vozom i jako brzo stigao, nisam se ni najmanje umorio. bus necu da komentarisem, nikad necu zaboraviti jedno 12-ocasovno putovanje do banjaluke... :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja 25osatno do Praga :zid:
A da ponovim da mi je sve preko sat vremena puno.
:grom:
Korisnikov avatar
By byk
Originally posted by 2kune
:zvezdice:
pa uporedi samo vozove,prugu a na kraju staff koji radi tamo...:kosa:
Korisnikov avatar
By Pipin
jeste li vi sigurni da kod nas daju popust na 2 putnika? ja mislim da popust ide od 2 do 8 komada mucenika koji putuju vozom. i da popust bas i nije neki. mislim da bi putovanje vozom bilo daleko udobnije od busa da nisu ovoliko spori i prljavi. bus je prednost ako neces da ti se celo vreme puta motaju nepoznati ljudi pored. bus je nekako za solo, eventualno duo putovanja, vozom pak grupnjaci. zauzmete ceo onaj kupe i zajebancija dok ne sidjete.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!