Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by horus.Ja isto na glupe i neistinite konstatacije dajem slicne odgovoreOriginally posted by Lakiboy_nsne, vec komsinica iz maxi-ja...Originally posted by horus.A ko ti je to rekao?
off: madonna je rekla da ne bi dosla u bgd ni za 10 miliona dolara...
Komsinica iz trafike
(na glupa pitanja dajem glupe odgovore)...
Originally posted by Lakiboy_nsE, o tome se radi.. Tu se kur*imo dovodjenjem bendova od 5 miliona eura a ja prva, i mnogi drugi zbog toga nece imat struju 3 dana. I vodu cijelo ljeto cijedit na kashichicu. I dovodjenje Deep Purple - a bi pomoglo promociji CG, ali ne.. Shto skuplje to bolje. A nemamo osnovne uslove za zhivot. Ne znam jeste li svjesni vi da mi nijednu Novu godinu ne mozhemo sa strujom da dochekamo. Jer sva struja ode u stari grad, i na diskoteku koja troshi vishe nego cijeli grad ukupno. Nego fino u mraku... I Bozhic smo ove godine proveli u mraku. Pa pfuj.
U sustini bi dovedjenje Madonne u Budvu pomoglo promociji CG kao turisticke destinacije.
Ali opet sa druge strane znajuci koliko CG primorje ima problema sa vodosnabdevanjem u sezoni verovatno bi bilo bolje da taj novac uloze u infrastrukturu
Originally posted by MeaCulpaOMGOriginally posted by Lakiboy_nsE, o tome se radi.. Tu se kur*imo dovodjenjem bendova od 5 miliona eura a ja prva, i mnogi drugi zbog toga nece imat struju 3 dana. I vodu cijelo ljeto cijedit na kashichicu. I dovodjenje Deep Purple - a bi pomoglo promociji CG, ali ne.. Shto skuplje to bolje. A nemamo osnovne uslove za zhivot. Ne znam jeste li svjesni vi da mi nijednu Novu godinu ne mozhemo sa strujom da dochekamo. Jer sva struja ode u stari grad, i na diskoteku koja troshi vishe nego cijeli grad ukupno. Nego fino u mraku... I Bozhic smo ove godine proveli u mraku. Pa pfuj.
U sustini bi dovedjenje Madonne u Budvu pomoglo promociji CG kao turisticke destinacije.
Ali opet sa druge strane znajuci koliko CG primorje ima problema sa vodosnabdevanjem u sezoni verovatno bi bilo bolje da taj novac uloze u infrastrukturu
Originally posted by MeaCulpaeh polako, bit ce ovo ljeto i jos jedan onako... opaki projekt koji ce potrositi struje
E, o tome se radi.. Tu se kur*imo dovodjenjem bendova od 5 miliona eura a ja prva, i mnogi drugi zbog toga nece imat struju 3 dana.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!