Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by abcdLepo ... čuo sam kako govori "bilo bi fino da se ovaj mali rodi u subotu, pa da do ponedeljka namolim dežurnog doktora da nas pusti kući. Ovako, ako me gleda načelnik u petak, zadržaće me bar nedelju dana" ... a ja se baš zainatio (šta ćeš, bilo je dosta društva u porodilištu, pa mi se nije išlo kući). Inače, rođen sam u petak, a od Aprila do Novembra nema Ferbuara (dakle fiksni broj dana), pa je te godine slučajno mojoj sestri rođendan pao baš u petak ... i tako svake godine slavimo rođendane istog dana u nedelji ...Originally posted by KiwiA kako si to tacno zapeo ?
(stvarno, mama je navijala da se rodim u subotu, a ja zapeo da se rodim u petak)
Originally posted by Zibro
stvarno nemam pojma kog dana u nedelji sam rodjen
Originally posted by blenta
a treeci put sam sanjao da idem u neki ultra mega giga klub gde je kao zhiva muzika neka super snoby moderna grupa
i dolazim tamo kad grupa ustvari mmiki beli dechak i colonia boy frontmen i svi imaju zlatne shljashtetje majice
i smestim se ja u neki separe sa nekom nepoznatom zhenskom osobom tek pocheshe da pevaju
ja mislim da sam se ja od smeha probudio
pevashe od vogue- dont let go
ceo dan dakle prisetim se sluchajno colonasha kako se uvija u zlatnoj majici i peva ... u have a right to loose control, doooont let go... i pokidam se od smeha
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!