Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by Kiwi
(stvarno, mama je navijala da se rodim u subotu, a ja zapeo da se rodim u petak)
A kako si to tacno zapeo ?
:sesir:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by abcd
Originally posted by Kiwi
(stvarno, mama je navijala da se rodim u subotu, a ja zapeo da se rodim u petak)
A kako si to tacno zapeo ?
:sesir:
Lepo ... čuo sam kako govori "bilo bi fino da se ovaj mali rodi u subotu, pa da do ponedeljka namolim dežurnog doktora da nas pusti kući. Ovako, ako me gleda načelnik u petak, zadržaće me bar nedelju dana" ... a ja se baš zainatio (šta ćeš, bilo je dosta društva u porodilištu, pa mi se nije išlo kući). Inače, rođen sam u petak, a od Aprila do Novembra nema Ferbuara (dakle fiksni broj dana), pa je te godine slučajno mojoj sestri rođendan pao baš u petak ... i tako svake godine slavimo rođendane istog dana u nedelji ...
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
Originally posted by Zibro
stvarno nemam pojma kog dana u nedelji sam rodjen

pazi kad ispadne da si stvarno ...u subotu

**elem, to mi pade na pamet jer ja sanjam stvari koje se kasnije dese. Matori su mi objasnili da je to zato jer sam rodjen u subotu. Ne znam sta je bilo jezivije.... te "koincidencije" kada se desi nesto a ja skontam da sam to od-sanjao ili to da moji time nisu ni malo bili iznenadjeni, vec su to i ocekivali !!!

kad se vec ispovedam.....

najupecatljiviji san mi je bila voznja taksijem po Bgd-u, ja zurim na faks a taksista ne zna put i svaki put stignemo na neke nebulozne lokacije, kao npr. Toplana na N Bgd, Generalstab, CK i dosta nepoznatih zgrada u kojima niko ne zivi i gde su stakla na prozorima polomljena.... i san se zavrsava iznenadnim bombardovanjem (!)..... prodje 2 god .... zaboravim ja taj san.... i dodje 1999god ...... i ja se ponovo setim sna kada sam na TV-u video sve te iste lokacije ..... e to je bilo jezivo .... a posebno jer sam se setio da na kraju tog sna i ja sam ginem .... jedino to se nije ostvarilo ...
....valjda :kesa:
Korisnikov avatar
By mmiki
@blenta
Ne nosim sljastece stvari ni u snu. :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by blenta
a treeci put sam sanjao da idem u neki ultra mega giga klub gde je kao zhiva muzika neka super snoby moderna grupa
i dolazim tamo kad grupa ustvari mmiki beli dechak i colonia boy frontmen i svi imaju zlatne shljashtetje majice
i smestim se ja u neki separe sa nekom nepoznatom zhenskom osobom tek pocheshe da pevaju

ja mislim da sam se ja od smeha probudio
pevashe od vogue- dont let go

ceo dan dakle prisetim se sluchajno colonasha kako se uvija u zlatnoj majici i peva ... u have a right to loose control, doooont let go... i pokidam se od smeha

:panker:
:smeh: :smeh:

kako mi je ovo promaklo :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
hahahahaah
sad se podsetih

ot: ahahahahahahahahahahaha :roflmao:
Korisnikov avatar
By blenta
evo ga novi

dakle u snu ja i jelena bliss

idemo oboje obucheni skroz u crno i to u kapute

shto ne bi bilo neobichno da napolju nema minimum 40 stepeni dakle jako toplo

ja imam preko kaputa oko vrata neshto tamno zeleno shto lichi na shal jako al je mnogo teshko, a blisserka mi posle otkriva da to nije shal neg rekvizit za neki obred koji moramo kasnije da odradimo

elem poshto mu nije vreme josh- obredu odluchimo otitji u bioskop koji se nalazi u metrou u koji se spushtamo

kupimo karte za bioskop ali smo poranili i na projekciju pa tjemo u kafitju pored da popijemo pitje

ulazimo u kafitj koji je ustvari vc jer ima i pisoare i kabine samo shto ima i prozorche gde se prodaju pitja

blenta:"ovo je javni vc blissana"
bliss:"to je kafitj"
blenta:"to je javni vc sa shankom"
bliss:"ti si konzerva!"
prekide nas glas shankera jer smo stigli na red
bliss:"za njega mleko, a za mene duplu vodu, extra jaku" (da vodu!! ne vodku)

stanemo negde u sred javnog vc sa shankom jel kad..
bliss:"blentice idi reci dj-u da mi pusti lolipop"

u tom trenutku neko me povuche za taj moj okovratnik blisserka ispushta svoju chashu i vikne ne to nam treba i tu se ja probudim

a ustvari se probudio jer me je brat cimao za kragnu od trenerke u kojoj sam zaspao potrbushke u dnevnoj sobi da me probudi da klopam

i nisam saznao kakav obred moramo ja i blissana da radimo
pih:zavera:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
hahahahahaha. od tvojih snova mozes bestseler da napises. :)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Blenta, tvoje price (ne samo u ovoj temi) su toliko senzacionalne da covjek prosto ima problema da ti povjeruje:cigareta:
Korisnikov avatar
By blenta
pa reshavajte ljudi svoje probleme
farmaceutska industrija ima reshenje za sve
ili se pomirite da sam senzacionalan
:friends:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
kul, drago mi je zbog tebe.
Nisam rekao da imam problem kojemu treba rjesavanje, sasvim sjajno zivim i sa/bez tvoje senzacionalnosti.
Samo ponekad pretjeras, pa se zabrinem - nije sto si senzacionalan, nego sto se tripujes da ti ljudi vjeruju:shrug:
Korisnikov avatar
By blenta
onda nastavi, sa il bez brige
pricham kako jeste i ne razmishljam o tome(ni iz dzepa mi, ni u dzep)
kako neko reche ovde "ne zhivim da bih drugima ugodio"
imponuje mi shto ti razmishljash toliko o tome
fala
Korisnikov avatar
By blenta
:lol: jest bio sam tvoj rob i morao sam zhelje ispunjavati
nije ti dosta bilo shto si mi na vrat natovarila onaj obredni ular ko zhdrebetu

:eevil:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
ma bolje shto nisi sanjao obred;)
shta mislish da je to trebalo da bude neshto kao ja ti bodem igle po glavi pa da mi lichish na tog sa avatara:smeh:
Korisnikov avatar
By blenta
nem pojma
znajutji tebe obred bi bio da odem da navatam neku cicu
i vezhem je tim teshkim shalom da se ne opire
ili da osedlam dj-a dok ne pusti lolipop
:giggle:
Korisnikov avatar
By blenta
dodjoh samo da ispricham vam novi
:nope: :nope: :nope:
dakle u nekom novom klubu smo
koji je u strvari napushtena polurazrushena vila i nema nimalo svetla al svi su u fazonu to je tako kemp :lood:

prvi deo najvetji je kao neka arena i ima tribine u jednom tjoshku
drugi deo je tavan na koji se penje merdevinama, a tretji deo je kao neki restoran u koji se dolazi kroz hodnik koji je pun besnih vukova koji iz tog hodnika ne izlaze

elem penjem se na tavan sretjem swanheart i jednog batu
bata je moj imenjak i sladak je do imbecilnosti i nazad
on inache nema jedno stopalo no ipak ceo san normalno hoda i u jednoj ruci ima velik shrafciger kojim pokushava da odvali sebi ruku iz ramena tako shto tje naprvaiti dovoljan broj uboda i otkinuti je

dok sam ja stigao lon je vetj pochinjao tretji ubod, izgledalo je bizarno
tad me swan primetjuje:"eeee de si blento(odmeri me i vidi sve na broju i nastavi) vidim prvi put si ovde, kako ti se svidja??"
ja:"shta radi on!?!?"
tu nas swan upozna isto se zovemo iskra je sevnula itd
kasnije iz priche saznajem da bi ruku secnuo da ima shta da baci vukovima te da bi on i swanimir preshli u drugi krj kluba jer je u ovom smor :lood:

odemo mi napolje da klopamo ipak a imenjak zadrzhi ruku ili ono shto od nje ostade rastanemo se i ja ga odevdem kutji i odma zaspemo

probudim se ruke me bole, od toga shto sam onako u grchu stisnuo jastuk u naruchju misletji da je neko drugi :nope:

i realnost dodje i ujede me za guzicu
nema imenjaka-man of my dreams :lol:
i u sred sam ispitnog roka a umesto knjige davim jastuk
to mi ide u zadnje vreme

eh zhivote zheno bez morala

:nope: :nope: :nope:
Korisnikov avatar
By blenta
disclaimer: tip koji se seche jer je swanelli dosadno i ide joj se u drugi deo kluba nije, ponavljam nije ra!!!
:bundeva:
By Swanheart
:smeh:
a vec sam ga zamislila kako kuka i secka se :lol: i kako mu je dosadno i vice..."zeno ja cu ovu ruku da otfikarim ako mi ne nadjes nesto" :lol:
Korisnikov avatar
By tea92
...jao, jao, sinoc sam sanjala da sam bila u bg-u i pustim ja sms pakiju da javim da sam tu...a on mi posla' swan, i tako u sred nekog katastrofalnog neveremena, upoznah swan.... :shake: .. :tornado: ....i onda me tu neko vreme vucarala za njom, bla, bla....i na kraju :shake: ....i to je to!:roflmao:
Korisnikov avatar
By blenta
mozhda je predskazanje
swan i ulazi na vrata kao tajfun u naseljeno podruchje
:hail2:
By Paris
Ja sam sanjala nedavno kako mi jedna forumasica kaze da me voli :radosnice:
By Paris
:lol:

Sta, i tebi rekla? :lol:

Znam da me zaljubljena voli :love: , ali nije ona :sweet:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!