Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by bigirl
Originally posted by decko
Uf...ne volim ni ja to ali kad osetim da prijateljstva postaju takva onda i ne ocekujem odgovore i ne postavljam takva pitanja ili na takav odgovor samo klimnem glavom i to je to.

Jbg. Nista ne moze na silu. Na kraju i ti izgubis zelju da s tim nekim delis svoje pvt stvari iz zivota i govoris isto i na tome ostaje.
Bio si u pravu. Na kraju sam izgubila želju da pitam, jer evo već godinu dana nema odgovora... Da bih eventually bila optužena kako mi nije stalo i kako se nisam trudila da saznam.

Sve u svemu, kraj jednog prijateljstva.
Jbg. I te stvari se desavaju... :sigh:

:mazi:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
mislim da je ta mistifikacija bila izraz potrebe za nekom slobodom, to se desava kad ljudi postanu previse bliski

ta preganjanja na kraju cesto nemaju tezinu jer je vaznije to sto se 10 godina intenzivno druzile nego ta sitna prebacivanja na kraju

ne znaci da si je izgubila nego eto, udaljile ste se, i cucete se mozda 2-3put godisnje

a, i jako vazno: nisi nam rekla da li je str8? jer ako jeste, onda je i to bitno, iz raznih razloga

ma dodju drugi ljudi a na one prve ostanu lepe uspomene, treba nekad osveziti socijalni okolish :yes: :friends:
By pipinveliki
Originally posted by Marvin
(da su bigril i leobg u vezi... to bi petominutni izveštaji šibali ovuda...)
:roflmao:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!