Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by Popeye
hoce li ikada doci taj dan kada ce se autohomofobi prestati baviti feminiziranima? :roll:
Ne napadaj dečka (ako na postavljača teme misliš).
Lepo je objasnio da se time bavi fenomenološki, a ne osuđivački.

Elem stvar je prosta.
Žene i muškarci (tipični predstavnici) imaju različita tela, razlite hormone i samim tim različite pokrete.

Žena mož' d' izvede lakše trbušni ples, da napravi špagu i brže mlatara zadnjicom.
Umetničko plivanje je kategorija, koja postoji samo za žene.
Žena može bez problema da prekrsti noge maksimalno. Muškarac samo delimično.

On sedi raskrečenih nogu da bi muda mogla da dišu.
Hoda uglavnom ispravljenije jer nema grudi koje bi ga povlačile napred.

Testosteron deluje da se telo podjednako goji u trbuhu i dupetu,
dok estrogen sve prevlači u dupe.
To takođe reguliše kretanje.

Glasovi su takođe različiti zbog hormona.
I to je neko opšte stanje.

I jedino to priznajem kao muževno ili kao femino...

Boje? Ne priznajem. I roze može biti muško, kao i plava ofarbana kosa. To su već naučeni obrasci.
Ne priznajem ni garderobu, razmaženost, prenemaganje, agresivnost, kukavičluk...
Ništa od tog nije osobina pola već obična konstrukcija.

Kad se u jednoj srpskoj porodici bata i seka uplaše od neke bube, dešava se da roditelji sinčića opomenu i kažu da on kao dečak ne sme toga da se plaši. Izgrde ga kao kukavicu, dok kćerkicu uteše u krilu. Tako se od malih nogu insistira na različitom ponašanju.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Loni

Elem stvar je prosta.
Žene i muškarci (tipični predstavnici) imaju različita tela, razlite hormone i samim tim različite pokrete.

Žena mož' d' izvede lakše trbušni ples, da napravi špagu i brže mlatara zadnjicom.
Umetničko plivanje je kategorija, koja postoji samo za žene.
Žena može bez problema da prekrsti noge maksimalno. Muškarac samo delimično.

On sedi raskrečenih nogu da bi muda mogla da dišu.
Hoda uglavnom ispravljenije jer nema grudi koje bi ga povlačile napred.

Testosteron deluje da se telo podjednako goji u trbuhu i dupetu,
dok estrogen sve prevlači u dupe.
To takođe reguliše kretanje.

Kad se u jednoj srpskoj porodici bata i seka uplaše od neke bube, dešava se da roditelji sinčića opomenu i kažu da on kao dečak ne sme toga da se plaši. Izgrde ga kao kukavicu, dok kćerkicu uteše u krilu. Tako se od malih nogu insistira na različitom ponašanju.
i to sve zavisi, poprilichno jako zavisi......

ono shto bih ja josh samo rekao na ovu redudantnu temu je da sve shto je prekomerno i preterano, usiljeno i tako, meni ne odgovara, bilo feminiziranost bilo josh vishe i cheshce machizam u mushkaraca. e, sad, chinjenica jeste da se machizam podstiche dok se feminiziranost gushi shto automatski zapravo predstavlja feminiziranost kao hrabriju i smeliju, jer ako se u ovim heteronormativistichkim drushtvima feminiziranost kod mushkaraca uopshte i ispoljava onda su ti feminizirani mushkarci zaista hrabri.

inache, ja lichno se trudim da transcendiram sve te stereotipne binarnosti izdizuci se iznad tih prizemnih pa i podzemnih stereotipa, shto me nekad chini gender changeling-om :giggle: koji se moze prilagoditi situaciji.
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by kal zakath
Originally posted by Mage
po meni granica se prelazi kada počne da mlatara ručicama, diže mali prst u vis, sedi prekrštenih nogu sa podignutim nosom, napućenih usana i izrazom lica: "ja sam opasna tetka". :alexis:

nešto u ovom stilu?

''
ma to je ništa kakvih sam se sve tetki nagledao. Ovi su još i muževni... :lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
takodjer, vrijedi spomenuti da postoji razlika izmedju feminiziranosti i performativnosti. ona se, nazalost, zna cesto ignorirati od strane homoseksualaca koji svoje heteroseljačko ponašanje smatraju vrhuncem egzistencije. basically, to su oni kojima na celu pise da su poremeceni. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!