Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ns.happyKako ste Loni i ti fini... Ja izgleda imam neki nedostatak osecanja za siri krug ljudi Desilo mi se telefon kvari pa mi prilikom popravke poznanik nesto resetuje i obrise pola brojeva jer sam ih belezila samo u telefon ali ne i na karticu. I sad mi se mobilni pokvario i svaki dan odlazem kupovinu telefona... Malo uzivam u podsecanju na vremena kad ga i nisam imala i kad niko nije imao uvid u moje kretanje. Sloboda... I sigurno cu opet izgubiti pola brojeva. Ne kazem da mi nije vazno, ali opet se nesto ni nerviram bas previse. Sve blize osobe ce me naci ili ja njih, a oni koji nece verovatno su bili u telefonu vise uspomena radi...
ovo je jedna od onih fobicnih situacija kojih se najvise bojim, pa zato se brojeve imam zapisane i na kompu, i na drugom mobu i na svih 5 kartica... malo sam freak, ali sta cu... jace je od mene...
Originally posted by hlaefdigeslažem se. neprocenjivo. Neke uspomene vrede više od telefona ili fotoaparata. ja sam se iskreno nadao da ćeš za koji dan da otvoriš temu "pošteni nalazač vratio aparat" ili "pronašla ga spremačica drugog januara" ... kad ono, ništa ...
ali ljuuuuuudi....fotoaparat sa svim slikama iz alijanse za ng! ne merem prezalit'
Originally posted by REITo i ja neshto kontam...
Uf, izvini ako ce ovo da zvuchi kao da dolivam ulje na vatru, ali telefon star 6 godina, ko bi tako neshto ukrao? Sve i da je super ochuvan, ne ide mi u glavu. Josh samo da kazhesh da ekran nije u boji...
Originally posted by coloradojer je isao za bronx i kad smo mu ponudili da dodjemo u bronx ili bilo gde po telefon spustio nam je slusalicu i vise nije digao kad smo posle zvali
Meni je ispao telefon u taksiju u Njujorku. Kad smo zvali posle taksistu rekao je da nikako ne moze da se nadje sa mnom da mi da telefon iz ne znam kog razloga... ne secam se vise price.
Originally posted by trampOvde su izgleda taxisti odgovorniji bar oni u udruzenjima... Ja sam bila u taksiju kada je zena sa centrale objavila da je neki putnik u taksiju zaboravio cd i da se vrati i odnese mu. Taksista pocne da se buni kao gde sad da se vraca, verovatno mu se cd nije cinio kao neka vrednost. A zena sa centrale mu odgovori - vraticete se ako i dalje hocete da vozite u ovom udruzenju. Naravno, odmah je pristao...Originally posted by coloradojer je isao za bronx i kad smo mu ponudili da dodjemo u bronx ili bilo gde po telefon spustio nam je slusalicu i vise nije digao kad smo posle zvali
Meni je ispao telefon u taksiju u Njujorku. Kad smo zvali posle taksistu rekao je da nikako ne moze da se nadje sa mnom da mi da telefon iz ne znam kog razloga... ne secam se vise price.
Originally posted by Dinae da. sa ovim se mogu skroz sloziti. uzivaj dok traje - nekako uvek ispadne da prekratko traju ti blagosloveni periodi...
Malo uzivam u podsecanju na vremena kad ga i nisam imala i kad niko nije imao uvid u moje kretanje. Sloboda...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!