Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da li je *STATUS*...

HOT :carica:
18
22%
NOT HOT :bljak:
63
78%
Korisnikov avatar
By KiWi
Emice, pa niko te nije pitao da li ćeš da ga ženiš, nego da li bi mu prišao na žurci ... to je dobar frajer ... Dobar materijal za ženidbu je nešto sasvim drugo ...

Status uopšte nije loš dečko, i jako sladak i simpatičan, ne znam zašto ga pola foruma hejtuje ... kao da ste se dogovorili pa ajd na jadnog statusa ... čibe bre!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by A.F.K.A.OB
Drti, kako ja tebe volim... :smeh:
:zvezda:

Ali ni u jednom postu nisam tebe pominjao... ti si mi nekako van svake klasike i oprosteno ti je ovo neslaganje u misljenju :)
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Kiwi
Emice, pa niko te nije pitao da li ćeš da ga ženiš, nego da li bi mu prišao na žurci ... to je dobar frajer ... Dobar materijal za ženidbu je nešto sasvim drugo ...
Ne, ne bih mu prisao...Ne bih mu ni rekao ono sto mu je neko vece rekao onaj tip u Alijansi. Nasao bih sofisticiraniji nacin da mu saopstim to isto.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Kiwi

Status uopšte nije loš dečko, i jako sladak i simpatičan, ne znam zašto ga pola foruma hejtuje ... kao da ste se dogovorili pa ajd na jadnog statusa ... čibe bre!
Pitaj postavljaca ove teme...

Bas sam bio pre koje vece u Alijansi zbog jednog prijatelja... uglavnom mi je pokazao doticnog forumasa i rekao po koju rec o istom...

Tako da to, sto je on otvorio temu sa tako niskim uvredama pod parolom da je to ucinio kao odgovor na STATUSOVU temu, to je njegov problem...

Duso leci svoju sujetu na drugi nacin...
A i zasto si mislio da je Status mislio na tebe?
Da li si potpuno siguran pa sebi toliko laskas?

Lthr_yu po mom misljenju STATUS je 10 puta bolji frajer od tebe ali to je samo moje misljenje koje sam prinudjen da iznesem.
Ali nikada ne bih spao tako nisko i lecio neki svoji komplex na ovaj nacin!
Korisnikov avatar
By M M and I
Well...srecom svako definise "sexy" za sebe...Po mojoj definiciji bas nesto i nije...
Korisnikov avatar
By Dirrty
To si rekao vec dovoljno puta...
I ne vidim razloga da nalazis sebe odgovornim za komentarisanje svacijeg odgovora ovde...

Sem ako ti je lthr_yu decko ili sex buddy sto bi imalo odredjene logike sudeci po svemu...
Korisnikov avatar
By M M and I
nope...to sto mi status nije sexy ni po cemu ne upucuje na to da bi mi lthr_yu morao biti sexy...to ima jedno veze sa drugim kao ti sa dobrim dupetom... :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ax tu misao si morao da ubacis...
Tvoju sliku nijednu video nisam, te stoga ne mogu te ni komentarisati.
Opet to govori da bas i nisi siguran u svoj izgled...
Ja makar jesam siguran pa makar me dosta njih i pljuvali zbog toga.

Pa ne znam cini mi se da obojica imate neke probleme u glavici...
To je vec dovoljna slicnost koja ukazuje na to da biste se slagali u nekom odnosu dubljim od povrsnog poznanstva...
Korisnikov avatar
By Zoe
I meni bi bio totalni turn-off da udjem u sobu devojke koja mi se dopada a na zidovima svuda posteri Cece :zid: :doh: :ubise: :lood:
Ja bih pobegla glavom bez obzira, cini mi se.... :lol:

Ako je neko mentalnog sklopa toliko dijametralno razlicitog od mog, o`ladila bi me samo tako :vruce:

Ne radi se tu samo o necijem muzickom ukusu - tu se radi o citavom sistemu vrednovanja, o nacinu razmisljanja i stilu zivota.
Za mene, to su veoma vazne kategorije, osim necijeg fizickog izgleda. :nokti:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Dirrty19g
Ax tu misao si morao da ubacis...
Tvoju sliku nijednu video nisam, te stoga ne mogu te ni komentarisati.
Opet to govori da bas i nisi siguran u svoj izgled...
Ja makar jesam siguran pa makar me dosta njih i pljuvali zbog toga.

Pa ne znam cini mi se da obojica imate neke probleme u glavici...
To je vec dovoljna slicnost koja ukazuje na to da biste se slagali u nekom odnosu dubljim od povrsnog poznanstva...

Moju sliku nisi video jer me ne zanima sta ti mislis o mom izgledu...Oni cije me je misljenje zanimalo su moje slike i videli...toliko o mojoj nesigurnosti.
A ti svoje kacis i gde treba i gde ne treba...pa zato nemoj da te cudi kad ih neko i prokomentarise :balon:

To sto mi status nije sexy (kako to on sam tvrdi da jeste) i sto ne smatram da ti imas dobro dupe (kako ti to sam tvrdis da imas) ne znaci da ja imam probelm u glavici...vec znaci da ti nemas kontakta sa realnoscu :psiholog:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Zoe
I meni bi bio totalni turn-off da udjem u sobu devojke koja mi se dopada a na zidovima svuda posteri Cece :zid: :doh: :ubise: :lood:
Ja bih pobegla glavom bez obzira, cini mi se.... :lol:

Ako je neko mentalnog sklopa toliko dijametralno razlicitog od mog, o`ladila bi me samo tako :vruce:

Ne radi se tu samo o necijem muzickom ukusu - tu se radi o citavom sistemu vrednovanja, o nacinu razmisljanja i stilu zivota.
Za mene, to su veoma vazne kategorije, osim necijeg fizickog izgleda. :nokti:
Svakako :up:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ako se realnost zasniva samo na tvom misljenju i komentaru onda da se odmah ubijem i izbegnem tu nepodnosljivu realnost!

A ja bas i nisam kacio slike vise nego drugi... niti negde gde im nije bilo mesto...

To sto ti imas neki problem sa mnom, koji potice iz tvoje glave, to zaista nije moj problem.

A nigde neces videti moj komentar gde ja licno kazem "imam dobro dupe", to su drugi komentarisali... ja sam samo pominjao da ga ni ja ne bih menjao kao odgovor na komentare tih ljudi.
Izgleda da mnogi zive u nekoj drugoj realnosti od tebe...
By Pending-For-A-Bending
M M and I, nisi skontao. Ovo je sad kao prozivanje mene od strane Dirrty19-a? Zato sto mislim da niji dobar frajer i sto sam to par puta rekao? I zato sto je prepotentan bez osnova. I zato sto voli X-tinu?
Kao suptilno mi govori da sam los frajer?
U jaka stvar.
Ne slazem se sa Pakijem u vezi mnogo cega, pa ipak mislim da je cool lik.
SIXTOa bih najradije ubio posle 12 sati pa ipak mislim da je extra sexy frajer.
Ne slazem se sa *STATUS*ovim stavom, niti mislim da je hot, ali uopste ne mislim da je on kreten.
Za FireGOXa ne mislim da je sexy, ali ga zato jednostavno obozavam i najradije bih ga svugde poneo sa sobom u nekoj maloj tasni. I verovatno bih poneo lepljivu traku da mu zacepim usta kad postane glasan:))
Korisnikov avatar
By M M and I

A nigde neces videti moj komentar gde ja licno kazem "imam dobro dupe", to su drugi komentarisali...
Ma hajde! Kazes ti?
Pa bilo je tu tema...vise komada gde si isticao da ti je "tvoje dobro dupe najveci adut" itd...Mrzi me sad da kopam po temama...ali naslo bi se tu stosta sto govori sasvim suprotno...No, koga uopse briga... :zev2:
Korisnikov avatar
By Zoe
Meni se isto nikad, ali nikad nije svidjalo Dirttyjevo dupe :neto:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Bilo je tema koje su drugi postavili...

Ax duso to sto nisi popularan poput mene da drugi postavljaju pohvalne teme u vezi tebe, meni je zaista zao... ali nemas cime da ih intrigiras izgleda.

A komentari zenskog pola ovog foruma retko kada su me doticali iako je bilo pohvala i sa njihove strane...

Ali eto, drugarica deli isto misljenje sa tobom i izgleda da nisi jedini u toj realnosti...
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by lthr_yu
M M and I, nisi skontao. Ovo je sad kao prozivanje mene od strane Dirrty19-a? Zato sto mislim da niji dobar frajer i sto sam to par puta rekao? I zato sto je prepotentan bez osnova. I zato sto voli X-tinu?
Kao suptilno mi govori da sam los frajer?
U jaka stvar.
Ne slazem se sa Pakijem u vezi mnogo cega, pa ipak mislim da je cool lik.
SIXTOa bih najradije ubio posle 12 sati pa ipak mislim da je extra sexy frajer.
Ne slazem se sa *STATUS*ovim stavom, niti mislim da je hot, ali uopste ne mislim da je on kreten.
Za FireGOXa ne mislim da je sexy, ali ga zato jednostavno obozavam i najradije bih ga svugde poneo sa sobom u nekoj maloj tasni. I verovatno bih poneo lepljivu traku da mu zacepim usta kad postane glasan:))
Ha ha...pa naravno. Samo sto njemu suptilnost bas i nije jaca strana. Prekomplikovano je to za njega.
Najprepotentniji su najcesce upravo oni koji nemaju osnova za to. Ne mislim ni ja da je on, ne samo dobar frajer, nego ne mislim uopste da je ikakav frajer, sto nisam nikad krio, pa je zato malo zapenio.

P.S. A ja recimo za Firegox-a mislim da ima sexy telo...iako ima baby-face ha ha :trampolina:
By Pending-For-A-Bending
E da... i samo da kazem da ne mislim da je *STATUS* mislio na mene. Ne znam iz cega si to skontao. Ali verovatno tako tvoj mali macji mozak rezonuje.

Usput,
ja za sebe mislim da sam super frajer. i obozavam sebe. Ja sam merilo po kojem cu druge ocenjivati. Znam da vecina osoba na ovom forumu ne misli da sam super frajer-jer verovatno nisam po njihovim standardima. I sta je tu tesko progutati? To je sasvim OK. To sto ti mislis da nisam dobar frajer mi dodje kao extra kompliment jer znam da ne privlacim osobe poput tebe,...
Uf kakvo olaksanje. Zamislite da moram Dirrtya da skidam sa sebe

Eeeeeew!
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
tisina, da vas sve ne zaspem talasima vrele krvi iz svoje sluznice!
:opatica:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da me skidas sa sebe... sacuvaj Boze...

Video sam kakakv si... i suvisan je svaki komentar.

Da li sam ostao bez reci zato sto si super frajer kao sto tvrdis ili pak suprotno, mislim da je ocigledno.

Posle ja mislim za sebe da sam ovo ili ono a mislim da sam jedan od onih koji je najmkanje hvalio sebe...

Kada vidim ovaj gore hvalospev "Usta moja hvalite me" zaista smatram da bi bilo smesno da bilo sta prokomentarisem, ali ipak ne mogu ni ja svaki put da se suzdrzim...
Korisnikov avatar
By M M and I

Ax duso to sto nisi popularan poput mene ...
Ha ha :smeh:
Ali eto, drugarica deli isto misljenje sa tobom i izgleda da nisi jedini u toj realnosti...
Bice da je nas u toj realnosti pozamasan broj... :balon:
By Sixto
Sve je pitanje ukusa! Mene neko da uvede u sobu sa predizbornim posterima Cede i onim GOTOV JE od pre 7god, ne da ne bi mogao da mi bude opcija, vec ni medikamentima ne bi mogao kurac da dignem!

Al ko odredjuje frajera po muzickom ukusu onda mu definitivno nesto fali!
By Pending-For-A-Bending
Bilo je tema koje su drugi postavili...

Ax duso to sto nisi popularan poput mene da drugi postavljaju pohvalne teme u vezi tebe, meni je zaista zao... ali nemas cime da ih intrigiras izgleda.

A komentari zenskog pola ovog foruma retko kada su me doticali iako je bilo pohvala i sa njihove strane...

Pa? Pa sta onda. Nek te hvale. Ja uopste nemam problem s tim. Ja jednostavno mislim da ti nisi ni frajer, niti riba. To ti misli slobodno. A inace, svi znamo da se uvek sam hvalis (nazalost, nikakvih argumenata tu nema. Sacekaj koju godinu kad neces moci da koristis tvoj JEDINI adut- godine...)
Korisnikov avatar
By Zoe

Ja ga ne poznajem, a vasa prepucavanja nisam ni procitala, pa ako si u tom kontekstu stavio "drugarica", pogresio si....

Ako si, pak mislio na ono, kao drugarica sa Foruma (gde smo svi nekakvi drugari), onda da....

Tvoje dupe, a pre svega, tvoje drzanje mi se nikad nije dopadalo (bar sa slika), ali ja sam zensko, pa te ne zanima, naravno....

Statusove raskrebecene fotke, fotke odozgo stopala i fotke Cece svuda u pozadini su katastrofa.

Imam misljenje i o fotkama drugih, ali nisu na tapetu :vudu:

No, nema to sve neke velike veze ako je covek dobar i fini, ali kao sto neko rece, sada komentarisemo izgled.....
By Pending-For-A-Bending
Da me skidas sa sebe... sacuvaj Boze...

Video sam kakakv si... i suvisan je svaki komentar.

Da li sam ostao bez reci zato sto si super frajer kao sto tvrdis ili pak suprotno, mislim da je ocigledno.

Posle ja mislim za sebe da sam ovo ili ono a mislim da sam jedan od onih koji je najmkanje hvalio sebe...

Kada vidim ovaj gore hvalospev "Usta moja hvalite me" zaista smatram da bi bilo smesno da bilo sta prokomentarisem, ali ipak ne mogu ni ja svaki put da se suzdrzim...
Jel ti znas da citas? Probaj jos jednom da procitas taj moj post... po-la-ko... da sve udje u tvoj mali mozak
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ovu diskusiju cu zavrsiti u svom prepoznatljivom stilu... ili makar stilu koji mi vi namecete...

Mozda necu imati najbolji adut kao sto su godine, ali dupe uvek ostaje... odnosno sve u sta se ulaze... ali neka ostane za sada pomenuto samo dupe... da ne tupim vise, zamaraju me vase gluposti.
By Sixto
A kako to ulazes u dupe matere ti!? :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
:smeh:

Nisam jos smislio kako to da formulisem, ali spomenucu jednu moju odvalu novijeg datuma...

Ja dupe mazem kremom za lice... odnosno istom kremom kojom mazem i lice :smeh:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!