Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Dirrty19g
Ljudi umesto da diskutujemo sta ce biti tamo negde za 100 godina, sto sumnjam da ce iko od nas doziveti... bolje da se jebemo sad! :smeh:
That sounds like a good idea :sudija:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Naravno da zvuci!

Hoces da ja i ti prvi probijemo led? ;)
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Probijte Andju za pocetak, vidite da je zapela...
Korisnikov avatar
By Dirrty
:lol:

Ja zelim musko da mene probije!

Neka ona trazi za sebe! :durenje:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@Dirrty ja sam led vec odavno probio i uveliko radim na podsticanju sexualne revolucije.
Ali sam trenutno u vezi tako da ne mogu trenutno da te probijam :lol:
Evo AFKA ce umesto mene.
Jel da da hoces AKFKA? :vijaca:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Trenutno si u vezi...

Cim se tako izrazavas, nesto mi to klimavo...

Potrudi se da sacuvas to sto imas dete ludo!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Pa trudim se ali je tesko posto si mi ti neodoljiv :D

Ahhhh sto me bog prokleo i nacinio me vernim ljubavnikom :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne kenjaj sada... ne moras da mi se ulizujes da bih ti oprostio sto neces da me probijes! :durenje:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Dirrty19g
Ne kenjaj sada... ne moras da mi se ulizujes da bih ti oprostio sto neces da me probijes! :durenje:
Jednog dana dirrty....jednog lepog dana :D

:mazi: :kiss:

Izvinjavam se pokretacu teme na ovom ne primerenom offtopiku ali ova plavusa me prosto izazvala :D

Prestajem momentalno :murkan:
Korisnikov avatar
By Dirrty
:smeh:

Samo ti uzivaj u toj vezi... a ako nam je sudjeno... onda nam je sudjeno :D
By J...
Za javno ispoljavanje biseksualnosti ili homoseksualnosti potreban je izvestan stepen slobode u drustvu, sto bi podrazumevalo i povecanje samosvesti pojedinaca i njihovu samospoznaju. A to se moze desiti samo u drustvenim krugovima koji su oslobodjeni patrijarhalnog pogleda na svet. Tako da mislim da ce i u buducnosti postojati zatvorene, patrijathalne, politicki i religiozno konzervativne heteroseksualne grupe gde o tamo nekoj biseksualnosti nece biti ni govora. Deci ce se u odgajanju mnogo strozije nametati njihova rodna uloga nego sto bi to bio slucaj u liberalnijim grupama gde patrijarhat nema uticaja i gde su moralne norme bitno drugacije. A kada kazem grupa, mislim i na drzavu ali i na socijalne grupe unutar same drzave. Da rezimiram - biseksualnost ce i dalje biti privilegija liberalnih grupa sve dok ne bude dosla potpuna sloboda, kada budu ukinute granice, religija i politika. E onda se nece znati ko koga jebe.:)
Korisnikov avatar
By Kruela_de_Vil
Originally posted by bilobilepo
Moram samo da dodam i da vas podsetim da je u antickom periodu (posebno u Grckoj) sasvim mnormalna bila ta pojava. Taj period ljudske istorije se smatra jednim od najnaprednijih...
Ne idem u krajnost ali je to cinjenica!!!
Da, to su samo cinjenice. Fabule prenosive s` kolena na koleno. Nema zabelezenih dokumenata. Ne opovrgavam da nisu moguce, premda, mogucnost ne poziva uvek istinu. Nikada necemo znati! Tako da nagadjanje, po meni, nema smisla.

Covek jeste, po prirodi stvari, rodjen biseksualan. U pre-adolescenskom periodu dete pocinje da se druzi sa osobama istog pola i ostvaruje neku neslogu sa suprotnim. Onda u adolescenskom dobu dete (ne)dobija paznju roditelja, te pocinje da eksperimentise sa sopstvenom seksualnoscu i pocinje da se interesuje za suprotni pol. Permanentna pojava. ----> druzenje je razonoda, a pozuda je nesto drugo. Bez straha od istog pola.
Medjutim, devijacija se javlja kod nekih ljudi, zbog "ovog-ili-onog" dogadjaja iz detinjstva (budite iskreni- niko nije nastran rodjen) i dete se opredeljuje za drugi recentniji poziv, tj. postaje peder/lezbejka. Nema sredine. Ili si gay ili st8.

Tekst datog doktora mi je mizeran. Biseksualizam, po meni, ne postoji. To su plitke osobe, krajnje nezadovoljne sobom koji "umisle" da su hedonisti i koje vole da eksperimentisu samo da bi bili u trendu. Pogresan brend masavni mediji seju.

U potpunosti se slazem sa govorom J. . Odlicno objasnjeno sa psiholoskog aspekta...
Korisnikov avatar
By Hys.
-To su plitke osobe, krajnje nezadovoljne sobom koji "umisle" da su hedonisti i koje vole da eksperimentisu samo da bi bili u trendu. Pogresan brend masavni mediji seju. -

Ja sam plitka osoba krajnje nezadovoljna sobom koja je "umislila" da je hedonista i volim da eksperimentisem da bih bila u trendu.
:wow:
Apsolutno svako ima pravo na svoje misljenje, ali ukoliko ga vec dajes na gay serbia forumu, iz cistog respekta prema gorepomenutim devijantnim oblicima ponasanja, biseksualiZAM mogla bi nazvati biseksualnoscu.
Pa pravo nastavi kako zelis.
Udri kako ti volja:)
Korisnikov avatar
By Kruela_de_Vil
Ako svako ima pravo na sopstveno misljenje (ponekad krajnje subjektivno)zasto se onda uvek javlja neka svadja? Svako treba da kaze sta misli, i to u bilo kom momentu. Postovanje imam za ljude na ovoj planeti, znaci i za biseksualce, pa cak i za trandze, samo smatram da nam pojavu biseksualnosti sire masovni mediji. Samo sam to navela.
Hvala na ispravci! :-*
Korisnikov avatar
By Hys.
ovako kruela,
ocigledno nisi kruela:) I iskreno se nadam da moj ton nisi protumacila kao svadjalacki-moj ton u virtuelnom svetu je retko takav (mislim da to mogu mnogi forumasi da potvrde)
pa cu ti reci jos nesto:
"cak i za trandze" je jos jedna od stvarcica koja bode oci.
Nadam se da ti je jasno zasto.
Mediji uticu na populaciju svakako, ali sustinska seksualnost ne moze da bude iz korena promenjena uticajem medija.
Da ne bih duzila, tema je kompleksna...licno sam shvatila da sam biseksualna kada nije postojao treci kanal RTV-a, a rec hedonizam nisam tada ni znala.
Pazljivo sa generalizacijama, bilo koje vrste, a posebno onih koje se ticu sustinskog identiteta individue.
Korisnikov avatar
By Kruela_de_Vil
Ma jok. Nisam shvatila tvoj ton kao svadjalacki, pricala sam to uopsteno! Sve je ok. :alexis:

Docarala si da gresim. :andjelak: Potrudicu se da u buducnosti pazim sta pricam! Stvarno je malo neprimereno. No, novajlija sam. Sorry ako sam nekoga uvredila!
Samo me iskreno zanima kako to da te privlace i momci i devojke? Ta pojava je za mene oduvek bila misticna. Nepojmljiva. Neobjasljiva. POMAGAJ!
Korisnikov avatar
By Hys.
Nepojmljivo, neobjasnjivo me privlace muskarci i zene.
Pretpostavljam kao sto kada strejt osoba pita gay osobu kako ga/je privlace osobe istog pola :iskolacen: .
Nepojmljivo i neobjasnjivo.
:namig2:
NoU ofenS tejken :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Aj em not shr wot det ment bat aj fil lajk aj did majnor lgbt aktivizm insajd d komjuniti.....
:maca:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by J.
Za javno ispoljavanje biseksualnosti ili homoseksualnosti potreban je izvestan stepen slobode u drustvu, sto bi podrazumevalo i povecanje samosvesti pojedinaca i njihovu samospoznaju. A to se moze desiti samo u drustvenim krugovima koji su oslobodjeni patrijarhalnog pogleda na svet. Tako da mislim da ce i u buducnosti postojati zatvorene, patrijathalne, politicki i religiozno konzervativne heteroseksualne grupe gde o tamo nekoj biseksualnosti nece biti ni govora. Deci ce se u odgajanju mnogo strozije nametati njihova rodna uloga nego sto bi to bio slucaj u liberalnijim grupama gde patrijarhat nema uticaja i gde su moralne norme bitno drugacije. A kada kazem grupa, mislim i na drzavu ali i na socijalne grupe unutar same drzave. Da rezimiram - biseksualnost ce i dalje biti privilegija liberalnih grupa sve dok ne bude dosla potpuna sloboda, kada budu ukinute granice, religija i politika. E onda se nece znati ko koga jebe. :)
Potpuno se slazem J :sudija:
By жњ
Buducnost coveka je cyberseksualnost. Ljubav ce biti prevazidjena (ili bar izmenjenog znacenja), a jebat cemo se sa robotima i bice nam bolje nego sa drugim (nesavrsenim) ljudskim bicima. Bicemo svemir za sebe, otudjeni jedni od drugih... ali i zadovoljni. :cyborg:
Korisnikov avatar
By EYA
otudjeniji nego sto smo, tesko da mozemo biti... buducnost lezi u oslobadjanju od svih predrasuda, pa i onih sexualnih.
prvo cemo se svi jebati medjusobno, a zatim vereovatno pokusati dostici savrsenstvo nekim robotickim sexualnim sistemima, a na kraju cemo prestati to zelimo, jer ljubav je ono sto nas uvodi u raj :sunce:
Korisnikov avatar
By Rada Ivanovic
Originally posted by EYA
otudjeniji nego sto smo, tesko da mozemo biti... buducnost lezi u oslobadjanju od svih predrasuda, pa i onih sexualnih.
prvo cemo se svi jebati medjusobno, a zatim vereovatno pokusati dostici savrsenstvo nekim robotickim sexualnim sistemima, a na kraju cemo prestati to zelimo, jer ljubav je ono sto nas uvodi u raj :sunce:
Potpisujem.
:up:
By J...
Originally posted by Kruela_de_Vil
Originally posted by bilobilepo
Moram samo da dodam i da vas podsetim da je u antickom periodu (posebno u Grckoj) sasvim mnormalna bila ta pojava. Taj period ljudske istorije se smatra jednim od najnaprednijih...
Ne idem u krajnost ali je to cinjenica!!!
Da, to su samo cinjenice. Fabule prenosive s` kolena na koleno. Nema zabelezenih dokumenata. Ne opovrgavam da nisu moguce, premda, mogucnost ne poziva uvek istinu. Nikada necemo znati! Tako da nagadjanje, po meni, nema smisla.

Covek jeste, po prirodi stvari, rodjen biseksualan. U pre-adolescenskom periodu dete pocinje da se druzi sa osobama istog pola i ostvaruje neku neslogu sa suprotnim. Onda u adolescenskom dobu dete (ne)dobija paznju roditelja, te pocinje da eksperimentise sa sopstvenom seksualnoscu i pocinje da se interesuje za suprotni pol. Permanentna pojava. ----> druzenje je razonoda, a pozuda je nesto drugo. Bez straha od istog pola.
Medjutim, devijacija se javlja kod nekih ljudi, zbog "ovog-ili-onog" dogadjaja iz detinjstva (budite iskreni- niko nije nastran rodjen) i dete se opredeljuje za drugi recentniji poziv, tj. postaje peder/lezbejka. Nema sredine. Ili si gay ili st8.

Tekst datog doktora mi je mizeran. Biseksualizam, po meni, ne postoji. To su plitke osobe, krajnje nezadovoljne sobom koji "umisle" da su hedonisti i koje vole da eksperimentisu samo da bi bili u trendu. Pogresan brend masavni mediji seju.

U potpunosti se slazem sa govorom J. . Odlicno objasnjeno sa psiholoskog aspekta...

Moram da primetim da ovde ima dosta homofobije. Homoseksualnost se ne moze nazivati devijacijom jer je ni psiholozi odavno tako ne definisu a rec "nastran" mislim da ne moram ni da komentarisem.

BISEKSUALNOST POSTOJI! Postoji kao sto nista na svetu nije apsolutno crno ili belo nego sivo, tako su i hetero i homo seksualni impulsi u coveku isprepletani i stvaraju mix-biseksualnost. E sada, kod nekog prevlada jedna strana a druge gotovo da nije svestan pa onda za sebe tvrdi da je homo ili hetero. I uglavnom su u pitanju faze u zivotu u kojima je covek vise hetero ili vise homo, u zavistnosti od okolnosti, od osobe s kojom se zblizi i sto je po meni veoma bitno-od navike, od prethodnog dobrog ili loseg iskustva. Kada svi ljudi postanu apsolutno svesni sebe, shvatice koliko je biseksualnost prirodno data. Do tada, nema svrhe ubedjivati ih.
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by devokICA
-To su plitke osobe, krajnje nezadovoljne sobom koji "umisle" da su hedonisti i koje vole da eksperimentisu samo da bi bili u trendu. Pogresan brend masavni mediji seju. -

Ja sam plitka osoba krajnje nezadovoljna sobom koja je "umislila" da je hedonista i volim da eksperimentisem da bih bila u trendu.
:wow:
devokICE, opet smo u istom klubu ..... ;)

vidish ... ko god bio autor tog posta, zaboravih vec ... da bi se pojavila sexualnost (prefiks je nebitan) mora da postoji ljubav kao prethodnica ...

a ljubav bash i ne zna za polove ... ja se zaljubljujem u ljude a ne u polove, a pogotovo ne u njhovu seksualnost ....
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by J.

BISEKSUALNOST POSTOJI! Postoji kao sto nista na svetu nije apsolutno crno ili belo nego sivo, tako su i hetero i homo seksualni impulsi u coveku isprepletani i stvaraju mix-biseksualnost. E sada, kod nekog prevlada jedna strana a druge gotovo da nije svestan pa onda za sebe tvrdi da je homo ili hetero. I uglavnom su u pitanju faze u zivotu u kojima je covek vise hetero ili vise homo, u zavistnosti od okolnosti, od osobe s kojom se zblizi i sto je po meni veoma bitno-od navike, od prethodnog dobrog ili loseg iskustva. Kada svi ljudi postanu apsolutno svesni sebe, shvatice koliko je biseksualnost prirodno data. Do tada, nema svrhe ubedjivati ih.

ne znam zashto ... ali kad god sam "prelamao" i "prelazio" iz jedne u drugu stranu nikad mi nije bilo prijatno u svojoj kozhi .... nije mi bilo prijatno kao str8 osobi ni kao gay osobi .... saznanje da postoji nesto kao biseksualnost za mene je bila fascinantna i tako oslobadjajucja ...

sda se osecjam prijatno, spokojan i svoj!
Korisnikov avatar
By Egon
i duplira mi shansu da imam date subotom uveche ....
Korisnikov avatar
By Egon
mislim .... (opet ja) .... ljudi su prosto seksualni ... prefiks je nebitan

poznajem neke ljude koji se nikad nisu zaljubili u zhivotu ... NIKAD ....

to je najtuzhnije od svega ... prozhiveti zhivot, a ne nacji nikog ko te zaista iskreno voli ....

mislim da je dakako to mozhda mnogo vecji problem nego da li se neko ljubio sa batama, sekama ili sa i jednima i drugima ....
Korisnikov avatar
By Kruela_de_Vil
Originally posted by J.

Moram da primetim da ovde ima dosta homofobije. Homoseksualnost se ne moze nazivati devijacijom jer je ni psiholozi odavno tako ne definisu a rec "nastran" mislim da ne moram ni da komentarisem.

Mozda sam bila (malo) rigidna te sam preterala u izlaganju sopstvenog misljenja o datoj tematici. Ipak, cenim takodje i tvoje/svacije misljenje. Trivijalno je uopste polemisati o ovoj temi jer, cini mi se, odgovori su krajnje subjektivni. Irelevantni. Ja cvrsto stojim iza svog stava, a ti iza svog, neko drugi je neodredjen, psiholog ima nesto drugo za reci, i tako da su misljenja podeljena. Previse je komplikovana tema. Mnogo tema povlaci za sobom...

Priznajem, str8 jesam. Mozda ce me neko popljuvati i pitati otkud onda ja ovde? Odgovoricu unapred, forum je informativan, a i prepun je inteligentnih ljudi... A i moj najbolji drug je forumas, i on mi je predlozio da se ulogujem. Nadam se da me niko nece zamrzeti zbog ovog posta. MOLIM VAS! :cekam:

Dodacu, utopija nam je jos uvek strana rec u drustvu, zar ne? Represija je uvek preovlada. Tako da, dokle god meni prija druzenje sa nekim i dok mene ne "zlostavlja" :D ja apsolutno nemam nista protiv homo orjentacije. Ja definitivno ne pripadam toj izlizanoj vrsti homofobije ...

Meni je svet zelen. Ni crn, a ni beo. :evilgiggle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!