Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Çâðê_DUP
ps azil za zhivotinje vec postoji, a ja bih osnovala bar jos nekoliko, kao i prihvatiliste (azil) za ljude koji nemaju kud, za maltretirane zene i sl

i ambasada, i aerodrom....
Korisnikov avatar
By Draco
Sredila und prosirila onu mucenu Zvecansku, donirala centru u Drincicevoj dovoljno para za petogodisnji projekat..

Otvorila pravo skloniste za zivotinje, a ne ovo sto Orka misli da ima <ok, znam, nemaju enough kesha>, otkupila hipodrom i pretvorila ga u ranch, no more jahanja za te jadne konje, samo uzivanje. Kupila bih i zemlju van grada gde bih prebacila zoo vrt, da se ne cimaju na prometnom i zagusljivom Dorcolu i obezbedila zivotinjama pristojne uslove jer je ono sada sto imaju cisto mucenje i prezivljavanje.

Ostalo bih razdelila svetskim organizacijama za zastitu prirodne sredine, zivotinja i pomoc ljudima u Africi. Naravno, platila bih i manju vojsku da cuva slonove u Chadu na teritoriji izvan parka.

Sebi bih zadrzala kesh za eventualno neki stancic, kola <tu bi najvise na mene otislo> i small business.

Eh, dream on, Draco..
By Ахасвер
Обновио бих зграду старе Учитељске школе, изборио се да јој дају какву сврху и тиме бих стао на пут њеној скорој и коначној пропасти.
Исто бих учинио и са Клефиша вилом. Умирање ове градске лепотице траје деценијама, споро и достојанствено, како већ умиру господске куће. Нажалост, једног јутра ње више бити неће, а на њеном месту ће нићи каква безлична новотарија.
Палати негдашњег Дома трговачке омладине бих вратио првобитну Коруновићеву фасаду, новце не бих жалио.
Старом градском гробљу бих вратио изглед какво је имало до Другог рата, са све цигленим степеништима, цветним перивојима, хладовитим крошњама и капелама које неће бити свакојаком олошу свратишта.
Напосе, дао бих да се сасвим изради фрескопис Петропавловске цркве, пристојно поплоча порта и обнови њена очерупана, а тако лепа, ограда.
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Botanički vrt, arboretum, tvornicu sapuna i mirodija a la Lush, neke ulice bi imale zelene lampice, neke crvene, neke plave, više biljaka i drveća, aleje do negdje van grada, ceste pod zemljom za automobile, ponudio bi svakoj zgradi da ostaklim krov da mogu sadit i tropsko drveće za sebe i te spikice, automobile na pedale za iznajmljivanje, muzej, manjim teatrima prostorije - zgradu, drugim umjetnicima ateliere, vegeterijanske restorane, veliku knjižnicu, veliki natkriveni trg, tvornicu za recikliranje, zemlju i staklenike za dućane u gradu, tvornicu manju za izradu odjeće, obuće od svih materijala sem kože, uspinjaču na jedno od brda, par manjih ašrama i njima zemlju za potrebe, fakultet alternativne medicine, delegalizaciju marihuane, srednju i osnovnu školu tipa summerhilla,
i tako :obraz:
By Kragi
zoo vrt naravno i neku lepu veliku botanicku bastu :D a mozda i jedan muzej :D
Korisnikov avatar
By jukie
Pa ne bih POKLANJAO SVIMA, više bih dao da se naprave neke stvari koje će pružati kvalitetne usluge, a ko bude dobar dobijao bi pravo da ih koristi povoljno ili za dž.
Npr. napravio bih osnovnu školu (viši razredi) gde bi išla samo dobra deca. Ako treba sam bih radio screening dece po školama. Mislim da u Beogradu ima bar 128 dobre dece (četiri razreda po četiri odeljenja po osmoro dece). Toliko bi ih moglo da stane u Veliku Salu škole koja bi se koristila kao biblioteka/čitaonica i za izradu kontrolnih zadataka.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Srbiji bih poklonila veliki nacionalni park, rezervat za zivotinje, kao u Africi, pa da moze kolima da idu i da se gledaju.. To je super, a zivele bi u prirodi i imale svu slobodu i uzivanje...

Jako strog zakon protiv mucenja i zlostavljanja zivotinja bih donela...

Veeeeeeeliko prihvatiliste za lutalice, organizovano kao zoo vrtic, da mogu ljudi da dolaze da se igraju sa njima, posecuju ih, donose hranu, poklone i usrece ih i naravno usvoje.. :love:

Asvaltirala bih ulice i uradila kanalizaciju (posto, iako zivim u glavnom gradu ti problemi u pojedinim naseljima nisu regulisani)...

Metro, obavezno, da ide po celoj Srbiji, brzi vozovi jeeeeeeeeeeeej.. :sigh:

Obnovila zeleznicku stanicu i kupila nove vozove, posto je ovo stanje zalosno i katastrofalno...

Povecala plate lekarima, sudijama, policajcima, da ne bi bili toliko podlozni mitu..

Jos par botanickih bashti sagradila...
Korisnikov avatar
By castor
Zatvoren bazen jer :teletabisi: iz opstine pokusavaju da ga sagrade vec 15 god.

I zicaru za moju ulicu :highlander:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Kada bih sve to ispoklanjala, sebi bih kupila veeeeeeliki plac negde u prirodi, sa puno zelenila, slatkom kucicom od drveta i konjima, psima... :sigh:
Korisnikov avatar
By Delete
Pozoriste i jos jednu biblioteku, sa ogrooomnim citaonicama.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Sixto
Da ste vulgarno bogati kao Bil Gejts npr, sta bi ste poklonili omiljenom vam gradu u kom ste se rodili, studirali, ziveli ili koji vec vam je prirastao za srce! Sportski centar, operu, hipodrom, stadion, akva centar, zoo vrt, muzej, ulicu crvenih fenjera, most....

Ja bi Novom Sadu poklonio koncertnu dvoranu!
Vi svom?
bioskop, jebo ih ja vise u usta blesava. kako su skrnavi! otvorice deseti trzni centar, a niko da odvoji neku crkavicu za kino. :avalon:
Korisnikov avatar
By fica
Definitivno bih u Beogradu napravio još puuuno biciklističkih staza, na prvom mestu onu do Avale :bicikl:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!