Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By жњ
Au, bolesna sam definitivno na prstenje... i ostali nakit!

Dugo ga sakupljam, imam ih od svih plemenitih i neplemenitih metala, iz svih razdoblja, oblika, stilova, itd itd... nikad dosta djindjuva!!

a sad sta me najvise boli...

Jednom sam poklonila svoj omiljeni i najgotivniji prsten koji se moze zamisliti, svojoj tadasnjoj devojci, a za dva meseca sam ga videla na njenoj narednoj devojci. :zid:

lezbo lekcija za sva vremena... :vatroslava:

zatim, jednom sam pozajmila vrlo gotivan srebrni masivni prsten sa delfinom jednom decku koji me zamolio da mu pozajmim na jedan dan jer mu se jako svideo, a onda mi je i ispricao kako je njegova devojka luda za delfinima i da ima kuci kolekciju nakita sa tim motivom i kako mu ne da ni da ih takne. odmah mi je tu nesto smrdelo. za dva dana kad smo se videli, zatrazila sam mu nazad svoj prsten, a on mi je ispricao pricu kako je bio sa drustvom na adi u nekom zezanju i kako ga je izgubio, kako ga je trazio ceo dan, kako ce ici da ga trazi i detektorom metala :drama: itd itd... u svakom slucaju, vise ga nikad nisam videla, a prsten je verovatno zavrsio na prstima njegove pohlepne devojke. QCHKA!! :pljuje:

da vam ne pricam kakvu sam narukvicu izgubila na kalemegdanu, na beer festu 2003. nadam se da nije propala u zemlju jer bi neko od nje lepo ziveo dva-tri meseca, ali da ne duzim. mozda ce je iskopati arheolozi za koju hiljadu godina :zid: :zid: :zid: :zid:

od tada pazim kako, sta, gde i u kojim stanjima nosim :lol:

...i ne poklanjam simpatijama sve sto pogledaju :giggle:

Sto se tice diskova i knjiga, ne tangiram se toliko jer sam procitala sve sto imam na polici, iako zna da me iznervira cinjenica sto su mi sva tri dela gospodara prstenova kod tri razlicite osobe :alikako:
By Sixto
Originally posted by жњ

Jednom sam poklonila svoj omiljeni i najgotivniji prsten koji se moze zamisliti, svojoj tadasnjoj devojci, a za dva meseca sam ga videla na njenoj narednoj devojci. :zid:
Znaci nisam jedini ciji 'naslednik' nosi ostavljene gace!? :doh:
De si sve ove godine da se jadamo jedno drugom!
By Sixto
Originally posted by Zonche
Ja ne dam Sixta! I TACKA.
:siriruke:
By Sixto
:vacarizaguzuuzagrljaju:
By жњ
Originally posted by Sixto
Originally posted by жњ

Znaci nisam jedini ciji 'naslednik' nosi ostavljene gace!? :doh:
De si sve ove godine da se jadamo jedno drugom!

ereci sto je bedno. ne kaze se dzabe da se poklon ne poklanja. kad sam ga videla na "njoj" ko da mi se neko posro na glavu!! :posrani:

der der :potapsava:
By Sixto
Originally posted by Zonche
:shamar:
:D

@ Znj, znaci smako sam se kad sam dobio informaciju, a on se danas ne seca imena vec u prici kaze 'onaj mali iz Novog Sad'! Ma da ti jebem mater moje gace skidas kad se jebete, zemlja te izbacila dabogda! :oklagija:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Diskove i knjige pozajmljujem, drugo mi nisu tražili.
Stvari bih isto pozajmio baš dobrim drugovima, ali da mi se vrati oprano i opeglano :)
Ukoliko je u pitanju baš važan disk, onda tražim da mi donesu prazan, pa narežem, ali to je relativno retko.
By жњ
Originally posted by Sixto

@ Znj, znaci smako sam se kad sam dobio informaciju, a on se danas ne seca imena vec u prici kaze 'onaj mali iz Novog Sad'! Ma da ti jebem mater moje gace skidas kad se jebete, zemlja te izbacila dabogda! :oklagija:

i ajde nekako i prsten... ali gacje!! :obesen:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by mili86
Originally posted by Lakiboy_ns
Ne dam dechka nikome na zajam i popizdim kada neko to pokusa :D :sladoled:
a jel mogu da pozajmim tebe ???
Ne znam.Moras pitati moga dechka :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
coloradu pozajmljujem bilo sta.....

....drugi ce verovatno dobiti kisobran kad pada kisa, duks kad je hladno, pare ako im treba a ja imam....take stvari...knjige jako mali broj ljudi moze da dobije, cd narezujem, ako treba do besvesti! ali ne dam!
Korisnikov avatar
By KiWi

kada smo već kod gaća ... meni se desila jednako loša stvar ... par dana posle raskida sa jednim tipom otišli smo prijateljski na kafu, a ja budala gajio nade da ćemo se pomiriti ... ni 5 ni 6, čovek izvadi rozle kesu sa nekim belim pijačarskim boksericama i kaže "ovo si zaboravio prošle nedelje kod mene" ... a ja bele bokserice ne nosim ...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by hlaefdige
coloradu pozajmljujem bilo sta.....

....drugi ce verovatno dobiti kisobran kad pada kisa, duks kad je hladno, pare ako im treba a ja imam....take stvari...knjige jako mali broj ljudi moze da dobije, cd narezujem, ako treba do besvesti! ali ne dam!

a lizalice? više ne deliš lizalice? :) ?
By жњ
Originally posted by Kiwi

kada smo već kod gaća ... meni se desila jednako loša stvar ... par dana posle raskida sa jednim tipom otišli smo prijateljski na kafu, a ja budala gajio nade da ćemo se pomiriti ... ni 5 ni 6, čovek izvadi rozle kesu sa nekim belim pijačarskim boksericama i kaže "ovo si zaboravio prošle nedelje kod mene" ... a ja bele bokserice ne nosim ...

jaooo dnooo :smeh: :smeh: :smeh:

obozavam ovu temu :radosnice:
Korisnikov avatar
By Galateja
Ova tema me pogodi u sred srede. :D
STRAŠNO se vezujem za tako neke sitnice.
Krvi bi dala, ALI:
Recimo da bih neke stvarčice pozajmila samo svojoj devojci kao npr: šolja za nes (velika i lepa, dobila je od nje), šolja za čaj (ručna izrada, malena, takođe Freyin dar), krigla od 0,33 iz koje pijem vodu (stara 20-ak godina, tatina zaostavština).
Odeću mogu da pozajmim, obuću ređe.
Sa knjigama sam imala loše iskustvo pa ih sad pozajmljujem samo proverenim ljudima.
Filmove režem, ali ne pozajmljujem.
To bi bilo to - ostalo dajem. :D
Korisnikov avatar
By KiWi

Samo mi nikada neće biti jasno kako ženske mogu da razmenjuju obuću (ajde odeću i da razumem).

Ja imam teoriju da se posle nekog vremena obuća deformiše tako da pristaje nozi što bolje (patike naročito), pa kada probam tuđe patike (a par puta sam skoro nove tuđe probao) kao da sam stavio nogu u kalup neke druge noge, tačno osetim da to nije to ...

Ja odeću, ako je nekom baš baš jako hitno, poklanjam ... Za maturu sam drugu koji je baš bio siromah tada (sada više nije), pozajmio košulju ... u njoj se oznojio ko svinja, polio je pivom a i neka dugmad su poispadala jer se sa nekom droljom vaćario u WCu ... i kako posle ja da obučem tu košulju?? Bolje njemu da ostane nego u kanti da završi ...

A u 5. osnovne sam drugu za rođendan njegove simpatije pozajmio crnu rolku ... to je tada bio hit u školi, a ja imao dve ... stavio je onaj masni antiperspirant i od tada ta rolka ima bele fleke ispod miške ...

Da zaključim, odeću poklanjam, obuću ne delim ...

Korisnikov avatar
By hlaefdige
e da...to sa obucom i meni nije jasno....to baaas ne volim!
Korisnikov avatar
By Allkey
Mobitel... Mrzim kad mi ljudi kojima ne verujem diraju mobitel... Ma mrzim kad mi bilo ko dira mobitel...

Uvek strepim da ne nadju neshto shto ne treba, iako u telefonu ne drzhim bilo shta osetljivo...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
uuuuuuuuuuuuu.......jeste!!! ne strepim, nego mi je zadiranje u intimu! tu su ljudi sa kojima se druzim, podsetnici sta treba da uradim, fotografije...poruke, manje ili vise licne....ma....ne moze!!!
Korisnikov avatar
By Pauceti
Hmmm, pa kod mene sve ide na "sto je moje, tvoje je". U sustini mogu da dam bilo sta posto se ne vezujem preterano za materijalne stvari. Prstenje uvek razdelim :D Cd's also :) Nemam neku preteranu biblioteku ali svakako posto procitam knjigu mogu da je pozajmim ili dam... Jedino mislim da ne bih mogao da nekom dam stvari koje sam ja licno dobio na poklon jer mi one ipak najvise znace, ali da pozajmim sto da ne.
E da, jedino sto ne dam je zadnja maslina na tanjiru. To nikako :lol:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by hlaefdige

duks kad je hladno
jednom sam drugarici iz srednje skole pozajmila majicu i duks (i to OMILJENI MAJICU...verovatno su druge bile prljave, ne secam se) jer je pokisla...ubrzo posle toga se ispisala iz skole....videle smo se jos par puta posle toga...i svaki put mi je pricala 'zaboravila sam, donecu ti sledeci put'..... ... yeah right! od tada ne dajem stvari.... a i par diskova mi nije vraceno....

a sada, pazim kome i sta dajem...

e da, nije mi jasno nesto... kao svi pricaju 'ja tudje stvari pazim k'o oci u glavi' ... aha.. yeah right! gde su onda svi ti ljudi koji unistavaju tudje stvari???
jednom sam koleginici sa posla pozajmila par filmova i vratila mi ih je izgrebane....a bas me cudi... jer je kada sam joj ja pre toga trazila da meni pozajmi neke, rekla je 'jooooj ja ne volim da pozajmljujem jer mi uvek vrate izgrebane' ... ali mi je ipak pozajmila i ja sam joj SUTRA vratila takve kakve mi ih je dala..... dok je ona meni 'kasnila' i jos + unistila....

:neto:
Korisnikov avatar
By IriS
mobilni telefon. alergična sam kad mi neko čačka mobilni :mad: (to je omogućeno samo mojoj ženi da radi, mada i ona ga koristi samo kad treba da pošalje nekom poruku, a nema krede)

odeću i obuću, pogotovo obuću. inače, uspela sam da prevalim preko svog cicijaštva da delim odeću sa ženom mi... i samo sa njom.

verovali ili ne, kompjuter :neznam: mada se vežbam da to preživim lakše :lol:

CDove dajem, ali samo bliskim prijateljima, za koje znam da im uvek mogu ući u trag :lukavi: (njima, samo zato što znaju da je sve složeno i popisano :lol: )

knjige dajem, i redovno mi ih ne vraćaju... eb ga :shrug:

ali zato nesebično dajem svoju pažnju i drugarstvo, onima koji se pokažu interesantnim, bez da očekujem nešto zauvrat. :sweet: (doduše na kašičicu, i to poprilično bušnu :lol: )
nekad sam bila mlada i naivna i mislila da ću dobiti od drugih to što dajem, ali su se svi pokazali nesposobnim za tako nešto, pa sam sad kao i oni, površna :radosnice: i srećnija :yay: i mizantropnija :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
1. Hranu koju sam već sipao u tanjir. Ništa me ne izbaci iz takta toliko kao kad mi neko uzima hranu iz tanjira.

2. Kada mi neko uzme mobilni da bi igrao igrice (bem ti predefined items, sve bi ja to pobrisao!).

3. Ne baš toliko kao prethodna dva navedena, ali ne volim kada neko (ko nisam ja) čačka po mom računaru.
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by tinkerbell

jednom sam drugarici iz srednje skole pozajmila majicu i duks (i to OMILJENI MAJICU...verovatno su druge bile prljave, ne secam se) jer je pokisla...ubrzo posle toga se ispisala iz skole....videle smo se jos par puta posle toga...i svaki put mi je pricala 'zaboravila sam, donecu ti sledeci put'..... ... yeah right!
:lol: :lol:

..smejem se jer mi se na zalost slicne stvari desavaju ali jbg. :right:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ja sve mogu da pozajmim nekome. Doduse, mogao bih da povedem malo racuna o tome, jer mi fali jedno 6 - 7 knjiga, i nesto ne verujem da cu ih ikada vise videti.

Ali zato mi najbolji drug vise ne pozajmljuje CD-ove i USB. :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
jeste, jeste..vidis..komp!

najezim se kad mi neko sedne za komp!....imam jednu pariticju gde je samo muzika, pa ljudi mogu tu da brljaju, pregledaju i rezu...da bas ne bih skakala kao idiot i vristala svaki put kad se neko priblizi..
By Swanheart
:gmm:
1.telefon...ide mi na zivce kad neko uzme telefon i vrslja po imeniku i porukama...
2.svoje radove nikaaaaaaaad nikom ne dajem ( jednom sam dala drugu da pogleda jedan rad i da ga skenira i nikad ga nije vratio :mad: )
3.Naocare...e pre mi ruku osecite nego da mi uzmete naocare
4.motor...ni rodjenom bratu ne dajem da ga vozi :lol:
5.kola...misiiiim da se razumemo ta kola moze samo cale da vozi osim mene i nikooo vishe
6.Martinke i patike da ne spominjem...kao sto rekoh motor i obucu ne dajem ni bratu...zastoo..zato sto obozavam patike i ne znam ni koliko ih imam i jednostavno mi se digne kosa na glavi kada vidim da neko cak i proba iste... :drama: :sekirica:
Knjige i CD-ove...sta kome treba narezem... a knjige...pa malo njih ce da cita ono sto imam na policama od knjiga tako da ne brinem zbog toga :lol: ...mali off...jednu knjigu sam jednom dala tadasnjoj devojci ( sada vec bivsoj) i koliko mi je poznato ta knjiga je zavrsila kod njene sadasnje...zemljoooooo otvori se :drama:

Originally posted by kiss addict

nekad sam bila mlada i naivna i mislila da ću dobiti od drugih to što dajem, ali su se svi pokazali nesposobnim za tako nešto, pa sam sad kao i oni, površna :radosnice: i srećnija :yay: i mizantropnija :evilgiggle:

:pucaodsmeha:
tako tacno :lol: zato i jeste smesno
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!