Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Lakiboy_nsDa li ce neko konacno da mi objasni da li je u pitanju Deni ili ne ?
Ja juce slucajno shaltam kanale na Tv oko 7 kad ono Deni Brunclik vodi vesti na kanalu 9 sve u odelu sa kravatom i sav ozbiljan
Bilo je interesantno, uzbudljivo, skandalozno kao sto se od Denija moglo ocekivati.
By the way Deni-vidim da ste se modernizovali i unapredili na kanalu 9.Imate novog vlasnika ili sta?
Originally posted by DaliborkaDeni Brunclik je glavom i bradomOriginally posted by Lakiboy_nsDa li ce neko konacno da mi objasni da li je u pitanju Deni ili ne ?
Ja juce slucajno shaltam kanale na Tv oko 7 kad ono Deni Brunclik vodi vesti na kanalu 9 sve u odelu sa kravatom i sav ozbiljan
Bilo je interesantno, uzbudljivo, skandalozno kao sto se od Denija moglo ocekivati.
By the way Deni-vidim da ste se modernizovali i unapredili na kanalu 9.Imate novog vlasnika ili sta?
Neko kaze da jeste, neko da nije. Hocu da znam istinu.
Originally posted by Lakiboy_nsIstina ziva !Originally posted by DaliborkaDeni Brunclik je glavom i bradomOriginally posted by Lakiboy_nsDa li ce neko konacno da mi objasni da li je u pitanju Deni ili ne ?
Neko kaze da jeste, neko da nije. Hocu da znam istinu.
Moram priznati da mi prija da gledam vesti dok ih on vodi-nekako je elokventan
Originally posted by Lakiboy_nsMolim vas, bez seksualnih aluzija.
A ko je onaj slatkish sa crnom duzom frizurom sto isto vodi vesti na K9?
To je Deni sigurno vec maznuo i obrlatio
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!