Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Daliborka
Pa to je tvoj problem, maco...
Ja imam i gledam i smatram se zbog toga privilegovanom...
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Trenutno sam u Novom Sadu, u poseti kod moje nove ribe, pa cu bas pogledati o cemu je rec....
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja juce slucajno shaltam kanale na Tv oko 7 kad ono Deni Brunclik vodi vesti na kanalu 9 sve u odelu sa kravatom i sav ozbiljan :lol:

Bilo je interesantno, uzbudljivo, skandalozno kao sto se od Denija moglo ocekivati.

By the way Deni-vidim da ste se modernizovali i unapredili na kanalu 9.Imate novog vlasnika ili sta?
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Lakiboy_ns
Ja juce slucajno shaltam kanale na Tv oko 7 kad ono Deni Brunclik vodi vesti na kanalu 9 sve u odelu sa kravatom i sav ozbiljan :lol:

Bilo je interesantno, uzbudljivo, skandalozno kao sto se od Denija moglo ocekivati.

By the way Deni-vidim da ste se modernizovali i unapredili na kanalu 9.Imate novog vlasnika ili sta?
Da li ce neko konacno da mi objasni da li je u pitanju Deni ili ne ?
Neko kaze da jeste, neko da nije. Hocu da znam istinu.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Daliborka

Deni Brunclik je glavom i bradom :D
Moram priznati da mi prija da gledam vesti dok ih on vodi-nekako je elokventan :hail:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Daliborka

Deni Brunclik je glavom i bradom :D
Moram priznati da mi prija da gledam vesti dok ih on vodi-nekako je elokventan :hail:
Istina ziva !
Ne znam da li cita sa onog idiota, ili sve govori iz glave, ali svakako parla bez greske i sve u 16.
Sve ga tetka Daca razume, svaka rec i svaki slog se cuju, nista ne guta, sto je danas na nasim tv stanicama prava retkost.
BRAVO !!!!
:klap:
Korisnikov avatar
By Marvin
Teta Daco vidi se da ste lezbejka.
Ja se moram složiti sa *deni*jem.
I nije nešto.

:lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Marvin
Teta Daco vidi se da ste lezbejka.
Ja se moram složiti sa *deni*jem.
I nije nešto.

:lol:
Sa mnom je veoma lako sloziti se , s obzirom da uvek rezonujem veoma realno i objektivno, bez i namanje doze subjektivnosti.
:yes:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
A ko je onaj slatkish sa crnom duzom frizurom sto isto vodi vesti na K9?
To je Deni sigurno vec maznuo i obrlatio :lol:
Korisnikov avatar
By Daliborka
A ko je onaj slatkish sa crnom duzom frizurom sto isto vodi vesti na K9?
To je Deni sigurno vec maznuo i obrlatio :lol:
Molim vas, bez seksualnih aluzija.
Ovu temu sam otvorila pre svega da bi se diskutovalo o nezi i ocuvanju izgovarane reci, pogotovo javno izgovorene rechi.
Medijski poslenici koji nam se obracaju preko TV i radio prijemnika moraju biti svesni da snose odgovornost za naciju, odnosno za ocuvanje srpskog jezika te nacije i intelektualne svesti. Toga su izgleda svesni na Kanalu 9, cim gaje takve vrsne kadrove kao sto je spiker Danijel koji besprekorno besedi, s pravilnom akcentologijom i dikcijom.
Zato sam pre svega otvorila ovu temu, da negujemo srpski jezik, a ne da bi se ovde nagadjalo ko se s kim po redakcijama kreshe i lizhe, da izvinete na izrazu.
By Sixto
Deni...ovaj...Daco, ajte molim vas dajte da neko drugi da svoj sud! Cini se da samo vi postujete u ovoj temi!
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Sixto
Deni...ovaj...Daco, ajte molim vas dajte da neko drugi da svoj sud! Cini se da samo vi postujete u ovoj temi!
Cini ti se ?
By Sixto
Da, da! Moja pogreska! Ipak samo vi postujete u ovoj temi!

Nazovimo je Daca playground!
Korisnikov avatar
By Daliborka
Da, da! Moja pogreska! Ipak samo vi postujete u ovoj temi!

Nazovimo je Daca playground!
Zovi me i loncem, samo me nemoj razbiti, da te ja ne bih nazvala i zakazala ti susret, prilikom kojeg ces dobiti jedan SHAMAR !
:shamar:
Korisnikov avatar
By Daliborka
:dvaprsta:
2 shamara
:shamar: :shamar:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Ja gledala dok sam bila u NS-u.
Korektno i profesionalno.
To je sve.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!