Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Christiano
Prijatelji su najveca glupost na svijetu...Kad tad te razocaraju...Prijatelje treba imati,ali ne i ocekivati puno od njih...:alikako:
By RACABG
prijatelj jel to ono sto pozove u pola noci i kaze trebash mi ? onda ti tog trenutka sednes u kola i prepicish od beograda do kotora, cak i ne pitajuci sta se dogodilo?
da li je prijatelj, onaj koji te pozove 10 minuta kako je izashao iz sale za porodjaje da ti saopshti da se porodila i dobila devojciu tesku toliko dugacku toliko ...... ?
da li je prijatelj onaj koji bi sve ovo isto uradio za tebe ???
ako jeste onda ja imam jednu prijateljicu vec 35 godina
Korisnikov avatar
By Tomas
Право пријатељство постоји једино у књигама. У реалном животу, егзистира само интерес. Поготово данас, када нам стиже англо-амерички вид капитализма који форсира саможивост код људи. ,,Важно да је мени лепо, баш ме брига за све друго/друге". Пријатељство је категорија која се не може градити на апсолутним основама интереса, јер подразумева извесно жртвовање, посвећеност потребама особе која ти је пријатељ. Право пријатељство је, у суштини, слично вези, само што у њој нема секса...

Да ли имам праве пријатеље? Не. Мислио сам пар пута у животу да сам их имао, али се увек испоставило да су ,,заказали" када су ми били заиста потребни. Зато имам много финих људи које могу назвати другарима. Ето, лепо нам је када нам се интереси поклопе, али ништа не очекујемо једни од других. То је бит модерног времена...:jazzva:
Korisnikov avatar
By hush
Imam malo prijatelja.
Moj najdrazi prijatelj me je hilljadu puta spasao i izvukao na sigurno, i dalje je tu, ponosna sam sto ga imam u svom zivotu. On mi je vazan i bez njega moj zivot nikad ne bi bio isti. :friends:

Skoro sam izgubila prijatelja, tj. mislila sam da mi je prijatelj, ali avaj ne moze svako da podnese kritiku na svoj racun. :spliff:
By earl of mar
prijateljstvo se zasniva na koristoljublju,uzivanju i moralnom dobru.
tim redom...
nemam prijatelje
tek dve osobe,sa kojima se sretnem ponekad
uvek sam tragao za nekim,jos uvek to radim
moja zelja da okrenem redosled osobina u definiciji prijateljstva me odvede nikuda
ipak,verujem u prijateljstvo-u moc davanja.
Korisnikov avatar
By LeaJovana
Imam jednu najbolju drugaricu koja je zapravo i moja jedina drugarica. Druzimo se od detinjstva i prosto nije normalno koliko smo nenormalne kada smo zajedno :D Nikad nam nije dosta ni pet sati zajedno, ne stignemo da se dovoljno ispricamo i ismejemo. Ali eto - ona je ipak jedina zena u mom zivotu haha. Nije da mrzim da se druzim sa devojkama, pre bi se reklo da ne volim. Ne podnosim ta splektarenja, ljubomoru, ogovaranje i slicno, a nazalost samo takva srecem. Odavno mastam o tome da nadjem bar jos jednu devojku koja je slicna meni ali dosad nisam uspela (ipak gajim nade da ce se i to desiti). Sto se drugova tice imala sam ih milion ali je vecina htela da me kad-tad .... da.... ;) Zato ja hocu gay druga heheh! Najduze se druzim sa bivsim deckom kog sam uvek i gledala samo kao druga ali to je specificna vrsta druzenja, ni sama ne znam da opisem nas odnos i verovatno nikad necu uspeti. Vidjam se sa jos par osoba, ali ne znam koliko mogu da ih uvrstim u prijatelje. Definiitivno i zauvek moj najbolji prijatelj bice jedan Darkic!
Korisnikov avatar
By Dzi
U svetu postoji jedno carstvo,
u njemu caruje drugarstvo.
U njemu je sve lepo u njemu je sve nezno,
U njemu se sve raduje!

U njemu je sve lepo u njemu je sve nezno,
U njemu se sve raduje!

Tamo su kuce od cokolade,
Prozori su od marmelade
Tamo svako radi ono sta hoce
Tamo raste svako voce.

U svetu postoji jedno carstvo
U njemu caruje drugarstvo
U njemu caruje drugarstvo ...
By Çâðê_DUP
Postoje dve osobe (str8) koje ne vidjam cesto, ali znam da mogu da ih pozovem bilo da mi je neka frka, bilo da podelim srecu. Te dve osobe saznaju za sve moje srecne dogadjaje, odmah nakon sto obavestim deo porodice.
Korisnikov avatar
By VANGEL
Prijatelja malo ali i to malo razocaravajuce:nazalost:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!