Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Ne. Imam brata. :D Mislim s njim sam uvek mogla da se igram, a tu je bio i komsija sa sprata, tako da se nekako nije javila potreba, a i nije da nisam drustvena.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
da...
...dragan, dragana, brenac (?!?!)....tako su se zvali...
Korisnikov avatar
By decko
U jbt...ja sam mislio da meni nesto fali :giggle:

Salim se... :)

Mada ja se ne secam da su to bili neki prijatelji, vise mislim da su bila neka strasila kojima nisam davao imena... :uplasen:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Shirley Valentine u 50-oj godini prica sa zidom :D

aaaaaaaa, taj film moram da skinem :zid:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
u toku prve godine srednje skole, kad sam mislio da cu da odlepim u studenjaku, i kad nisam imao apsolutno nikog s kim bih podijelio svoje probleme, svjesno sam izgradio sebi imaginarnog prijatelja.
zivio je nekih par mjeseci, dok se nisam izvukao iz bede:)
Korisnikov avatar
By ellena
I ja sam imala slichne periode u kasnom pubertetu.To je bila devojka kojoj sam pricala sve ono sto nisam smela nikom drugom.Uvek posle toga osecala sam se rasterecenom!
Korisnikov avatar
By uninvited
.... ja nikad nisam imala takwe prijatelje... ko zna .. mozda mi se pojawe u owoj fiju-fif glawi..:giggle:
Korisnikov avatar
By ellena
Nikada nije kasno,ali uvek je bolje kada popricas sa stvarnom osobom...To se obicno desava u ranijoj mladosti.Od toga kakav je imaginarni drug,kog je pola, o cemu pricate moze mnogo uticati na dalji razvoj deteta(Tako sam procitala)
Korisnikov avatar
By Egon
... kasnije sam nabavio sebi psihijatra ...

dodushe imaginarni priajtelj nista ne kosta ...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Imam jos uvek.

Ustvari, to nije imaginarni prijatelj sa kojim ostvarujem neki imaginarni odnos, to je zapravo jedna tacka na zidu kojoj ja pojasnjavam stvari koje treba da naucim. Glupo mi je da zveram u plafon, jos gluplje u korice knjige iz koje ucim ili u samu knjigu, pa sam se lepo snasla tako sto zamislim da nekome treba da, svojim recima, najbolje i najprostije moguce, ispricam ono sto ucim. Pri tome porazmislim o mogucim pitanjima o tome sto sam rekla ili sta bi tu moglo da bude nejasno. Yebo te, imam imaginarnog ucenika.... javicu kad krenem da dajem ocene... :uplasen:
Nema neki opis, pol isl... jednostavno je...tacka...

Mladja sam zamisljala da imam stariju sestru.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam u zurbi, pa da ne gledam onu staru temu o imaginarnim prijateljima, ali mislim da sam pisala samo o Kapoku (prijatelju iz detinjstva) i (buducoj) cerki Ani... premalo :smeh: Kao tinejdzerku me je uhvatila religiozna faza ali mi se postojeca religija nije svidjala jer mi je nesto trazila da budem mnogo pokorna :lol: A ja kao tinejdzerka bila sva ziva i nemirna pa bih bila stalno u grehu ;) Tako sam bila smislila jednu "moju" Boginju, koja je bila mlada, imala je dugu crvenu kosu, sva zivotna i davala mi je podrsku za moje postupke, razumevanje itd.

:vestica:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by colonia_boy
Da ne otvaram novu temu, ko na forumu nije odlepio? :lol:
Nisam odlepila. Samo se moja realnost razlikuje od tvoje.

A moj imaginarni ucenik me podseca da treba da mu drzim predavanje iz metodike.
Korisnikov avatar
By decko
:giggle:

Prljav ves izlazi na videlo.... :giggle:
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by decko
:giggle:

Prljav ves izlazi na videlo.... :giggle:
:lol:

vala baš :lol:

on topic: a imaginarne veze? :okret:
Korisnikov avatar
By ellena
Pa imaginarnih veza do sada nisam imala,ako se ne rachunajiu mastarije,prljavi snovi,pokvarene misli tokom masturbacije.
Korisnikov avatar
By jukie
Doduše mislim da se Hobs ne računa kao imaginarni prijatelj pošto on fizički postoji
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
prljavi snovi i mastarije.... pa, Keanu Reeves i ja smo cak bili u braku jedno vreme :smeh:
By Sixto
Nemam drustvo u glavi, mada kad popizdim odlucim da se ispricam s pametnim sagovornikom pa pocnem sebi u bradu! :smeh:
Korisnikov avatar
By ellena
Originally posted by deželaš
računaju se :yes:
Znachi,izvacharilo me je pola Holliwodda pa i shire...
Korisnikov avatar
By ellena
Originally posted by colonia_boy
prljavi snovi i mastarije.... pa, Keanu Reeves i ja smo cak bili u braku jedno vreme :smeh:
Ja i pamela smo zivele svojevremeno u vanbrachnoj zajednici u vili od 1ooo kvadrata,i imali ljubimca kome smo dali ime Madonna.
Korisnikov avatar
By jukie
Deks Dekster i ja smo živeli zajedno u aseksualnoj* pedofilskoj** zajednici i za ljubimca smo imali crnog patuljastog leoparda***

*tada nisam ni znao šta je seks (prezaštićeno dete)... samo smo kao živeli zajedno i niko nije smeo da nas grdi jer se nikog nismo plašili
**mislim da sam imao 12-13 godina (kada je već išla Dinastija)
***što inače ne postoji... mali genije je gledao neku emisiju u kojoj su u studio doneli mladunce leoparda i utripovao da su to patuljasti leopardi kao posebna vrsta
Korisnikov avatar
By Dina
Ja ponekad kad ne mogu bas da skapiram neku materiju zamisljam onog ko je pisao, kao nas dvoje razgovaramo i on mi objasnjava. Pokusavam da zamislim celu situaciju, recimo vreme koje je bilo, stvari koje su ga okruzivale, zivotne (ne)prilike (posto ih obicno znam). Primetila sam da je to mnogo dobar metod ucenja i da mi stvari koje mi nisu bile jasne ubrzo postanu.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Kada sam isla u zabaviste imala sam druga patuljka,ne secam se kako se zvao:D Bio je "visok"nekih 20cm...:drama:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja ne znam sta je moj izmisljeni prijatelj bio. :( U stvari i njega se secam samo po prici majke ali se ona nije potrudila da sazna je li decak, zivotinja, patuljak. Pretpostavljam da je muskog roda jer se zvao Kapok. Moja majka samo pamti da sam kad dodju gosti njoj pravila scene vicuci da je gosca sela na Kapoka, gosca gleda u cudu a majka kobojagi izvuce Kapoka ispod nje i pruzi mi ga i ja odlazim zadovoljna drzeci ga u narucju i pricajuci (po tome zakljucujem da je ipak bio manji cim sam mogla da ga nosim).
Korisnikov avatar
By Azdaja
Moguce da je onda i tvoj prijatelj bio patuljak:)
Ja se svog patuljka jasno secam,skakao je visoko(nije leteo samo skakao visokooo hehe)i da me je zasmejavao stalno...od zabavista ga nisam videla:(

:faijnfaseoprastasamozgom: :bye:
Korisnikov avatar
By Dina
Fajinfa,
Mozda. :)

Ne znam kako mojoj majci nije palo na pamet da me ispita kako izgleda i sl. Cak je i ime zaboravila i godinama ga nije znala, pa se skoro iznenada setila. Ja sam mogla imati oko 3 godine.

Citala sam da izmisljene prijatelje imaju usamljena deca (ne mora da znaci bukvalno usamljena, mogu imati realne prijatelje ali se osecati neshvaceno). Ima i jedan film koji govori o toj temi - kao tinejdzerki koja ima probleme dolazi njen imaginarni prijatelj i pomaze joj u resavanju problema. Ispostavlja se da postoji neko mesto gde odlaze napusteni imaginarni prijatelji. Tuzni su jer su napustili to dete, tj. ono je napustilo njih. Ali kasnije nadju neko novo. Ako bi bilo po tom filmu mozda imamo i neke zajednicke imaginarne prijatelje ;)
Korisnikov avatar
By Azdaja
hmmm...ne slazem se:P
izmisljene prijatelje nemaju samo usamljena deca,moja kuca je uvek bila puna dece iz komsiluka,a i u zabavistu sam se igrala sa svima,ALI patuljak mi je bio omiljeni friend:D
Sestra i ja smo se nedavno setile nekog starog filma sa patuljcima,mozda je tad to pocelo...hehhe
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!