Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Sama, ja sam oduvek kad sam gledala filmove u kojima zene zive same mastala da mogu tako da zivim i to mi se ispunilo. Mada sam cesto kod roditelja. Ipak cu uskoro da menjam dosadasnji zivot s obzirom da planiram dete. Nekad mi se to cini sjajna promena a nekad i ne bas, ali buducnost ce pokazati... Moje prijateljice koje imaju decu tvrde da se nikad ne bi vratile nazad, pa se nadam da cu i ja tako razmisljati...
Korisnikov avatar
By Dina
Hvala Bananice :) :kiss:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Zivim sama, i tesko je reci da li bih to u ovom momentu promenila... Shvatam da ziveti sam/a ima dosta svojih prednosti, kao i to da je za zivot u dvoje potrebna velika zrelost, smirenost i puno, puno ljubavi... :setnja:

Ipak, sve cesce se osecam kao da bih bila spremna na takav korak... To sto nisam u vezi, to je vec druga prica i faktor koji ometa realizaciju prethodno navedenog.... :sigh:

Zapravo, zivot u dvoje bio bi jednostavno... lep. :love:
:cekamdamedemantujenekokovecziviudvojeinenalazitonimalojednostavnim: :psiholog:
Korisnikov avatar
By Seaman
Zivim sa cimerom, po prvi put.Prije toga sam zivio sam u svom stanu, a sad mi se zivot okrenuo za 360 st.

Zadovoljan sam jer mi je preseljenje u Bg tesko palo, tako da bih se vjerovatno odavno vratio u Cg da nije bilo njegove podrske.Naravno tu je bila i Dina (na prvom mjestu).

Da li bih mijenjao? Hmm , ne znam, mozda, ako bih bio siguran da je to ono pravo jer ne bih volio da izgubim mog cimera. :D Iako sam nekad bijesan jer uglavnom ja cistim kucu, ali ok, niko nije savrsen. :jump:
Korisnikov avatar
By Dina
Hvala Mazo :kiss:

I ja potvrdjujem da su Maza i njegov cimer idealna kombinacija. Ja sam se malo plasila kad su poceli da zive zajedno, jer je Maza prethodno ziveo sam. Covek se na bolje lako navikne ali na gore... Ali kad Maza pocne da kuka da je usamljen ako cimer ode na put vise dana ond vidim da je ovo i bolje. Jedino kad bi razresili to sredjivanje kuce :mete:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by .L O S T
Sam, ne menjam:yay:
and I like it
Korisnikov avatar
By foolish
zvanicno samo sa cimerom, ali najcesce nam se jos neko uvali u stan
Korisnikov avatar
By Daliborka
Zivim sama u skromnom, ali lepo uredjenom stanu, ali sad preko zime imam ekonomsku cimerku.
Jedna intimna prijateljica i ja smo u januaru, kad je bila ona neprijatnost sa obustavom gasa iz Rusije, odlucile da zimu prezimimo u jednom stanu, iz finansijskih razloga. Receno - ucinjeno !
Ona je zapecatila svoj stan i preselila se kod mene, pa se sad grejemo i delimo troskove.
Dogovorile smo se da cemo tako ekonomisati svake zime. :)
Isplativo je vrlo, a i zanimljivo nam je.
Vec se proculo po naselju da u jednom stanu zive dve slobodne, drzece zene, pa nam poziva i posetiteljki nikad ne manjka.
:giggle:
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Daliborka

Jedna intimna prijateljica i ja smo u januaru, kad je bila ona neprijatnost sa obustavom gasa iz Rusije, odlucile da zimu prezimimo u jednom stanu, iz finansijskih razloga. Receno - ucinjeno !
Ona je zapecatila svoj stan i preselila se kod mene, pa se sad grejemo i delimo troskove.
Vec se proculo po naselju da u jednom stanu zive dve slobodne, drzece zene, pa nam poziva i posetiteljki nikad ne manjka.
Tetka Daco, učinite vas dve intimnim i te posetiteljke. Mislim kada se vi sve tako intimno skupite ne treba vam gas uopšte.

Pretpostavljam da imaš šporet smederevac a ti stralno kuvaš svoja divna jela i to je dovoljno da se zgrejete i još prozore da otvarate koliko je toplo!

:snob:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Tot
Originally posted by Daliborka

Tetka Daco, učinite vas dve intimnim i te posetiteljke. Mislim kada se vi sve tako intimno skupite ne treba vam gas uopšte.

Pretpostavljam da imaš šporet smederevac a ti stralno kuvaš svoja divna jela i to je dovoljno da se zgrejete i još prozore da otvarate koliko je toplo!

:snob:
Kako si pogodio da imam sporet smederevac ?
:shok:
Zaista ga imam, ne koristim ga, ali sam sentimentalno vezana za njega, pa ga cuvam - ako svetska kriza metastazira, dobro ce da dodje.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Sa mamom i sestrama, a tako rado bih zivela sama, ne mogu da dochekam to, volim samocu i slobodu ! :astral2:
Korisnikov avatar
By mili86
Sa deckom

ali, ako mi ne kupi ves masinu za sudove, menjam status :)

salim se... lepo nam je u paru i vise od godinu dana zivimo zajedno... :)

da nije bilo moje cimerke Renoira, svega ovog ne bi bilo :P
By Hans
Još uvek sam, ali voleo bih da promenim to uskoro. S obzirom na to da smo sve češće zajedno i deluje kao da živimo zusammen, ne vidim neku razliku...Mada, voleo bih jednog dana, ali čovek mora dobro da se pripremi za to...
Korisnikov avatar
By Val
Sama. Mada, shto sam starija sve vishe "sanjarim" o zhivotu utroje... :beba: :tea:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by mili86
Sa deckom

:mazi:

pa, onda i meni jedna masina za pranje sudja
:)

ili
zadovoljicu se onom ogrlicom koju imash i koju stalno pozajmljivao
Korisnikov avatar
By m..
Kod keve sam, sobu sam super sredila i ok mi je, nemam nikavih vecih problema sa njom. Osim sto mi nije ok, jer bih radije zivela sa zenom, kao sto sam zivela do pre 2 meseca :(
Korisnikov avatar
By scout_finch
zivim sama.fino mi je tako,kad mi fale mama,tata i brat odem kuci na par dana,da se podsetim zasto volim da zivim sama:D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Zivim sa cimerkom i ne menja mi se vlastiti status. Nikako nisam spremna na tyo da zivim sa devojkom. Uz to, sa svakom cimerkom ioanko razvijem odnos koji imaju stariji bracni parovi. :)
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by B.U.
Originally posted by mili86
Sa deckom

:mazi:

pa, onda i meni jedna masina za pranje sudja

ili
zadovoljicu se onom ogrlicom koju imash i koju stalno pozajmljivao
jao, ne pamtim gde je ta krunica,,, a bila je tako gay....:carica:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!