Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By helios
@swan: nismo kolege jer zivimo u 2 razlicita grada, ali ucimo slicne stvari, cini mi se
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Swanheart
a opravdanje :smeh:
Nije mi potrebno za NK, ta predavanja sam redovno pohadjala, osim kada bih se redovno uspavala sredom.
Elem, profesorka nije bila tu kada smo je trazile, i od tada nisam otisla. Sutra posle kolokvijuma idem u Krunsku kod doktorke koja provereno daje opravdanja, da se ne bih sasvim oslanjala na Draco (respect!) i kaligrafske vestine malog Monstruma (respect!- takodje).
:hvala:
Korisnikov avatar
By Herald
Originally posted by XanaX
ah, vrijeme rokova... podsjetila nas je asistenitica iz molekularne biofizike i ....

Hehe, molekularna biofizika :smeh: Dovoljno je biofizika. Sta ti to studiras? Nesto na biologiji, sa 90% matematike, fizike, hemije?
By XanaX
otprilike tako, student (ehm... apsolvent sam) biologije, smjer: molekularna biologija, tako da (ne pretjerujmo) oko 50% otpada na sve moguće kemije, malo basic fizike, matematike i puno softvera (proteomika i sl.)... molekularna biofizika, fizikalna biokemija, genetičko inježenerstvo i neuroendokrinologija su kao najjači / najteži kolegiji...

(a kao pravi molekularac, nemam pojma više o nekakvim bilo-pa-prošlo kolegijaima s prvih godina, tipa, botanika :odbij: ili vertebrata II i sl.)
Korisnikov avatar
By Herald
Imam ja takve predmete, slicne kao ti i postaju sve tezi i tezi, tako da u junskom roku samo tri ispita...mozda:)
By XanaX
ma ja uopce necu ni izlaziti u ovom roku, bole me ledja, jucer mi je crk'o auto, selim se, treba odabrati zavjese...

slicne kolegije? in belgrade? mislim da postoji slicni smjer na pmf-u u bg, samo se malo drugacije zove mol. fiziologija ili tako nesto... uglavnom, ja bolje pamtim svoje gradivo iz npr. fizikalne kemije (ucio iz Atkinsa) nego mikrobiologiju iz neke male knjizice na hrv... inace, spremam se, ali ne znam kad cu, raspitati se kod profke iz fizikalne biokemije i profke iz mol. biofizike, da mi tocno objasne koji je tu k... razlike tj. kome koja crnu vunu prede...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ja dala sve sto se moglo polagati u januarsko/februarskom, i sve sto je moglo u predroku, tako da mi nije neka preterana frka za junski. Mada, skoro sve su mi ocene 9, retko kad nabodem 10. :piggy:
Korisnikov avatar
By Dina
Meni je dobar raspored :peva:

(Ovo sad pevam dok je daleko ispit, kao imam vremena za koje sam mislila da mozda necu imati. Kad se priblizi bice opet :uplasen: )
By Swanheart
jao raspored ispita mi je uzaaaaaas...
6 (marketing),14 (matematika),22 (racunovodstvo),
26 (menadzment),29 (informacione tehnologije u biznisu) :lol: jos malo pa i kombinaciju za Loto imam
Korisnikov avatar
By Marvin
5 ispita prijavljenih za jun?!?!?! :shok:
By Swanheart
pa jbg 4 dala u januaru,u aprilu nisam imala pravo da prijavljujem ono sto nisam odslusala i sada bar 3 da polozim
Korisnikov avatar
By Zonche!
I ja imam 5 za jun...Ali dva su laganica... :lizalica:
Korisnikov avatar
By Marvin
I to (sad kad si dodala) marketing, matematika, racunovodstvo,
menadzment, informacione tehnologije u biznisu?

Ti si genije?
Ili nije državni fax u pitanju?
By Swanheart
drzavni fax :lol:
a u januaru polozila sociologiju,poslovnu ekonomiju,ekonomiku i organizaciju preduzeca i engleski
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Marvin
Predrasude :isus: :domino:
Korisnikov avatar
By Marvin
:krstise:

Onda je do Bolonje i tih milion nekih testova? :misli:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ja danas dobio rezultate iz Putnickih Agencija.

polozio.

I sad za jun imam jos Informacione Sisteme i Njemacki.
Sve lakse od lakseg:njanja:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Zonche
Originally posted by Marvin
Predrasude :isus: :domino:
Ma zbilja?
Hajde budi dokon pa mi objasni šta ja mislim i zašto sam ja to rekao :noob:
By Swanheart
ae da vidimo...sociologija imali samo 2 predavanja pre ispita...ekonomija ...na predavanju pricao o cokoladi,kravama,dijamantima i vodi...ekonomika zakazivala predavanja za 2 grupoe i pola nas je uvek stajalo na predavanjima a falilo mi pola boda da polozim kolokvijum zbog kog sam posle morala ceo ispit da polazem,engleski na predavanjima smor...to i ne racunam za ispit...
By Swanheart
a da vidimo sta me ceka u junu:
marketing...za pola sata moram da uradim 25 pitanja
matematika...koju ne podnosim ( citaj graficki dizajn srednja ni m od matematike ucili nismo )
racunovodstvo...isti slucaj kao matematika
menadzment...bila na svim predavanjima i vezbama a opet znam samo kako mi se profesor zove...a pri tom o menadzmentu ni reci nije bilo na predavanjima
informacione tehnologije...za ispit:
1 pitanje:sve sto smo radili na vezbama
2 pitanje:seminarski rad od 25 strana ( povecano sa 20 na 25 )
3 pitanje:kritika knjige

:lol: kako je moj zivot zanimljiv tek sad shvatam
Korisnikov avatar
By DarkAngel
Originally posted by Swanheart
a da vidimo sta me ceka u junu:
marketing...za pola sata moram da uradim 25 pitanja
matematika...koju ne podnosim ( citaj graficki dizajn srednja ni m od matematike ucili nismo )
racunovodstvo...isti slucaj kao matematika
menadzment...bila na svim predavanjima i vezbama a opet znam samo kako mi se profesor zove...a pri tom o menadzmentu ni reci nije bilo na predavanjima
informacione tehnologije...za ispit:
1 pitanje:sve sto smo radili na vezbama
2 pitanje:seminarski rad od 25 strana ( povecano sa 20 na 25 )
3 pitanje:kritika knjige

:lol: kako je moj zivot zanimljiv tek sad shvatam

au, itekako...Sta li ce mene da ceka na fax-u? ;(
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Meni je metodologija najgora za jun. :giljotina:
Korisnikov avatar
By Paki
On završava sa svojim ispitima do 14.6, a moj prvi (od tri) je 15.6....... :zid:

'Bem ti rasporede! :vatrica:
Korisnikov avatar
By Herald

....slicne kolegije? in belgrade? mislim da postoji slicni smjer na pmf-u u bg, samo se malo drugacije zove mol. fiziologija ili tako nesto...
Ima isti smer na pmf-u u Novom Sadu, za Beograd ne znam.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Meni je junski ispitni rok bio glavni, za njega sam birao najteže predmete. A ispiti su bili obično krajem meseca, mada su znali da se protegnu kroz celu drugu polovinu meseca, kada se u obzir uzmu testovi i praktični deo ispita. Nervirao me je jul, jer se sve skrca u prve dve nedelje, pola ispita iz julskog roka sam polagao na rođendan.
Korisnikov avatar
By Dina
Nama su ove godine ukinuli jun2 (tj. nekadasnji jul). Bas bezveze. Ali su uveli neki oktobar 2 u kome valjda moze da se da jedan ispit ukoliko je za uslov (to moram da se raspitam, dobro ce biti ako je tako).
Korisnikov avatar
By jukie
mislim da postoji slicni smjer na pmf-u u bg, samo se malo drugacije zove mol. fiziologija ili tako nesto...
ups... ne postoji pmf u Beogradu... to mi je omiljeno kad me neko* pita "jesi li studirao na pmf u Beogradu" a ja "ne, na Biološkom fakultetu"... a onda oni malo stoje... pa pitaju "a zar to nije pmf?" a ja im kažem "ne, pmf je u Novom Sadu, u Beogradu je Biološki"... i inače ja nisam "profesor biologije" nego "diplomirani biolog" što im sledeće objasnim na isti način...
*a pod "neko" mislim na mestima gde je stvarno važno precizno zapisati, npr. za neka dokumenta, ili u kadrovskoj službi...
Korisnikov avatar
By Sky123
kako je lijepo gledati vas koji studirate kako se mucite... MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA... :chilling: :P :P :P :P :P :P :P
By Swanheart
a ne,neeeee...kada prestane da se posmatra kao mucenje...ucenje moze cak da bude i zanimljivo
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!