Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
aaaaaaaaaaaaaaaa!

fuj!

dlakave zivuljke!

onda prva slika me ni ne zanima, ali ova druga... tako lepa guza... a tako unistena slika :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By 2kune
Ako se bojite škorpija kupite si LCD. Tu jednostavno nema mjesta... :kolo:
Korisnikov avatar
By Dirrty
xa xa xa!

pa mislim da nije bukvalno bila u monitoru nego je pobegla iza njega odnosno negde tamo... i onda je dogmizala do misha i boc boc!
Korisnikov avatar
By Paki
Gospode... :hypno:

... odvratne su mi ... :iskolacen:
Korisnikov avatar
By decko
U monitoru?????? :wtf:

Ti nisi normalna.... :shok:

Ja mislim da bih umro da vidim da sam stavio ruku na skorpiju, ne bi morala ni da me ubode... :lol:

U jbt..sad zatvarama prozore nocu... :uplasen:
Korisnikov avatar
By bigirl
Kiwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... znaš da se plašim paukovaaaaaaaa... :rida:

A ona druga fotka je njam njam... rrrrrr....
Korisnikov avatar
By Dirrty
ali ona guzica je unistena tim dlakavim pipcima!
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja sam prosle godine video skorpiju u kuci, krenuo da je ubijem al' mi je zapalila.

mnogo su brze, covece.

Sve u svemu, tada je bila neka ekipa kod mene i nas nekih 5oro -6oro je spavalo kod mene, i sad, kako ja nemam 6 kreveta, morali smo da se guzvamo u dve sobe.

Lm, ujutru sam se samo ja probudio sa par crvenih tacaka na stomaku.

Osvetoljubiva stvorenja, shta li. Pojma nemam.
...

Ali nema bas otrovnih po BGu, iako sam se i ja zgranuo sto vidim jednu u sred grada.

E da @ jukie

Ja zivim na drugom spratu.. kako?
Korisnikov avatar
By Escobar
Mi smo ih redovno nalazili u kupatilu i spajzu. Jedna je cak spavala ispod mog kreveta (znaci budim se i pogledam pored, kad na podu glavom i repom stoji :skorpija: ). Dalje, da, sedis tako na wc solji i spazis skorpiju koja ti pretrcava put, nista neuobicajeno. Boje su im varirale od smedje do crne, a ja sam obozavao da ih hvatam u tegle i potom ubijam etrom :D
Korisnikov avatar
By svejedno
Mi smo ko klinci voleli da palimo vatreni krug oko njih. Pa se onda samoubodu.

Ali to nije bilo u BGu.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by svejedno
Mi smo ko klinci voleli da palimo vatreni krug oko njih. Pa se onda samoubodu.

Ali to nije bilo u BGu.
to govori sve o skorpijama.
respect za skorpije.
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
:lukavi: VRLO MOGUCE...ja sam ih videla na Kalisu na terenima.Male su,ali zaista ne verujem da su otrovne... :(
Ima ih..:egzorcist:
Korisnikov avatar
By decko
Ok, ovi sto imaju skorpije koje trce po stanovima, kupatilima i cekaju u zasedi ispod kreveta neka to zadrze za seeeebe!!!! :lol:
Ja sve otvaram ovu temu u nadi da neko kaze NEMA IH VISE a ono svaki put se sve vise isprepadam!! :lol:

:uplasen:
Korisnikov avatar
By KiWi

Ja sam pre nekih 10 godina video škorpiju na moru ... Ali bila je mala .. baš baš mala i jako slatka :)

OffTopic: Slika koju sam postavio je poster kampanje za borbu protiv side u Francuskoj. Slažem se i sa Drticom i sa mojm dragom Bigirl :kissing:
Korisnikov avatar
By Delete
Jebote, da sam sinoc umrla ne bih znala da skorpije uopste postoje u nasim krajevima...
Je l` moze neko da mi uhvati jednu? :)
Korisnikov avatar
By bigirl
Ma, ću ti ufatim dve! Vidiš da padaju na mene po GSP-u. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by bigirl
Ma, ću ti ufatim dve! Vidiš da padaju na mene po GSP-u. :smilegrin:
Samo napred :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
To bre nisu one prave otrovne skorpije koje mogu biti opasne jer imaju otrovne zaoke na vrhu repa.

One samo po izgledu podsecaju na njih zbog repa i tih prednjih makazica ali su mnogo manje i u sustini bezopasne.
To su kvazi-skorpije postoji tacan naziv za tu vrstu insekta ali se nemogu setiti :potapsava:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Pre nekih 10ak godina, jos dok sam zivela u Strahinjica Bana, pojavila nam se jedna u stanu (II sprat!). Stvaaaarno nemam pojma odakle :puzzle: I sva sreca sto je JA nisam prva videla... :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By decko
U je.....ima li neki deo grada da je bezbedan? :giggle: Bezim ja u neki soliter... :uplasen:
Korisnikov avatar
By blenta
ima kod mene na gajbi
samo jedna
i ona je dobrica
mozesh tu da se sakrijesh
:friends:
Korisnikov avatar
By m..
Jebte. Da se meni pojavila dala bih joj ime. Pauka Michu su mi zatukli portvishem, a ziveo je u pukotini izmedju roletne i prozora, nikog nije dirao.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by decko
U je.....ima li neki deo grada da je bezbedan? :giggle: Bezim ja u neki soliter... :uplasen:
:nope: Pa u soliterima ti sada žive one bubeafrikanci Supella longipalpa* koje će uskoro namamiti svoje grabljivice = afričke škorpije da se nastane u istom staništu...

*Tokom zimskog popusta u Platou investirao sam u ključ "DK Pocket Nature: Insects and Spiders", autor George C. McGavin...**

**A za škorpije piše:
Buthus occitanus (dužina 6-8 cm), česta u Mediteranu, živi na tlu između kamenja i panjeva. Ubod može da bude veoma bolan.
Euscorpius flavicaudus, česta u srednjoj i južnoj Evropi, je jedina škorpija koja se nalazi u Velikoj Britaniji***. Živi u rupama u zidovima u nekim delovima Londona.
Euscorpius carpathicus živi u južnoj i zapadnoj Evropi u raznovrsnim staništima, od bašta do šuma.

*** knjiga je naravno na engleskom i pisana za zapadni Palearktik tj Evropu, odatle naglasak na VB (prim.prev.)
Korisnikov avatar
By shishmish
mene je ujela na moru... ma imaju slabiji otrov od osa...
Korisnikov avatar
By svejedno
Jukie, nisi mi odgovorio kako se penju do drugog sprata?

Ili desetog, kad vec spominjes solitere.
By жњ
nije zajebancija to sto bigirl kaze

skorpija ima u beogradu otkako znam za beograd. vidjala sam ih jos kao klinka po onom kamenju na kalisu (na kome svi vole da sede i posmatraju grad :lukavi: ), kao i u one dobre stare klaberske dane u barutani. dusmani to okretase na salu, u smislu da niko ko je tada isao u barutanu, nije bio cist u glavi :lood: ali ja znam da sam bila u pravu... a devojcice okolo tancaju u otvorenim sandalicama... mos mislit koji horor...

a to za adu nisam znala. tamo sam redovni posetilac i sad si me BAS uplasila :uplasen:

ici cu tamo sledecih dana, potrazicu ih i trudicu se da ih ufotkam ;) mada mislim da se vise necu izlezavati na peskirima tako ravnodusno kao ranije :vruce:
Korisnikov avatar
By Scorpycg
Otrov skorpija zavisi od vrste... Neke su skroz bezopasne, dok neke, ne da mogu da ubiju slona, vec mogu da ubiju krdo... Ove gradske, su najcesce, one najbezopasnije vrste... Toliko od poznavaoca tematike :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by shishmish

Nije bre nego ti imaš imunitet k'o mungos :giggle:
Korisnikov avatar
By coka
Originally posted by Kiwi
Originally posted by shishmish

Nije bre nego ti imaš imunitet k'o mungos :giggle:
:up: :wink:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!