Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by NeveI ja, fuck.
A to za odes u pidzami.. ili krenes u papucama.. blach.. ja to nisam sanjala.. vec nekoliko puta uradila
Originally posted by жњ
Sinoc sam sanjala da sam se upishala naocigled celog drustva na fakultetu. Koji blam!! Osecaj je bio gotovo identican osecanju blama na javi.
Od ostalih blamova jako cesto sanjam da sam u kucnim papucama krenula u grad, ili da umesto pantalona na sebi imam pidzamu (obicno to shvatim tek kad se nadjem u javnom prevozu ili tek na ciljanoj destinaciji). Vise puta mi se ponovio i san u kome mi ispada zub, a ja postajem krezuba naocigled svih ljudi na nekom bas bitnom mestu - na predavanju ili u nekom fensi drustvu.
Bem mu misa, bas sam se izmorila
Desava li se ovo jos nekom?
Originally posted by REIE, da, tacno lucidni snovi-cituckala sam o tome malo, ali se nikad nisam posvetila. Ovaj link mi deluje fino, bas cu da iscitam danas, hvala za istiOriginally posted by svejednoZa sve koje zanima (i znaju engleski)
Postoje treninzi za lucidne snove.
http://www.dreamviews.com/
Originally posted by жњe, to i ja ponekad sanjam - odjednom sam za volanom automobila, i to uglavnom u nekom emergency scenariju, a pojma nemam šta treba da radim. baš grozan osećaj. dešavali su mi se i ti snovi s neprikladnom/nikakvom odećom ili obućom koju provalim odjednom na nekom javnom mestu, uglavnom u prevozu ili dok hodam po ulici. pa onda, ponavljaju mi se snovi sa pakovanjem - moram da popakujem gomilu nekih stvari koje treba da ponesem sa sobom, a nemam vremena ili nemam u šta da ih stavim, i onda se tako zatrpavam i zatrpavam i sve se zaludnije osećam što više tih stvari pokušavam da ponesem. dalje, snovi sa povratkom u školu (te definitivno najviše mrzim) - sanjam kako se ispostavilo da u stvari nisam završila srednju ili osnovnu školu, iako i u snu znam da sam završila faks i ne kontam uopšte kako je to moguće, ali svejedno moram da se vratim u klupu i radim nekakve kontrolne i pismene, a ničeg se ne sećam i sva sam izbezumljena. devokice, kako se tumači to i ono pakovanje?
dok nisam polagala voznju, cesto sam sanjala da vozim (a nemam pojma kako se to radi), a onda frka panika
Originally posted by жњAko veruješ u značenje ili predznak snova, ja sam dosta čitao o tome, blamaža ili slične neprijatnosti u snu mislim da imju značenje da će ti se uskoro nešto lepo dogoditi uglavnom mislim da snovi znače nešto suprotno od onog kroz šta prolaziš u toku sna... jesam li u pravu?
Sinoc sam sanjala da sam se upishala naocigled celog drustva na fakultetu. Koji blam!! Osecaj je bio gotovo identican osecanju blama na javi.
Od ostalih blamova jako cesto sanjam da sam u kucnim papucama krenula u grad, ili da umesto pantalona na sebi imam pidzamu (obicno to shvatim tek kad se nadjem u javnom prevozu ili tek na ciljanoj destinaciji). Vise puta mi se ponovio i san u kome mi ispada zub, a ja postajem krezuba naocigled svih ljudi na nekom bas bitnom mestu - na predavanju ili u nekom fensi drustvu.
Bem mu misa, bas sam se izmorila
Desava li se ovo jos nekom?
Originally posted by devokICAhehe, baš zanimljivo, još mi niko nije rekao da sanja to pakovanje
jbt krepac, pa SVE sto si navela i ja sanjam i MRRRZIIIM posebno to sa srednjom skolom-non stop da je kao nisam zavrsila...ma od reci do reci!
Pakovanje, definitivno problem da postignemo ono sto smo zamislili, da necemo imati kontrolu, da nismo sposobni da dodjemo do necega...a o skoli necu ni da razmisljam to su mi najgori snovi...
mislim da je to strah i pitanje da li smo napredovali...
Originally posted by Lepa KrepaJa nikako da iscitam ovu temu od pocetka... Jako volim da pricam o snovima a Seaman me stalno kritikuje da sam toliko puta pisala o tome da ceo forum zna moje snove Valjda me istraumirao, pa sad ne smem ni da citam teme. Ali videh ovaj razgovor izmedju Krepac i Devokice pa ipak moram da pisem Ja sam imala godinama taj san sa osnovnom i eventualno redje srednjom skolom, pa trema kako ce me pitati da odgovaram, pa neki ljudi koje nisam videla od osnovne skole. Inace, s vremena na vreme sam razmisljala o fakultetu ali to godinama nije bila ozbiljna ideja. Onda mi je nesto kvrcnulo u glavi i eto mene na fakultetu. Od tog trenutka snovi o osnovnoj skoli su prestali. E sad, sta bi kod tebe Krepac moglo da znaci ne znam Mozda nekakvo nezadovoljstvo vezano za prethodno studiranje ili mozda se i ti jednog dana vratis na fax zbog postdiplomskih
dalje, snovi sa povratkom u školu (te definitivno najviše mrzim) - sanjam kako se ispostavilo da u stvari nisam završila srednju ili osnovnu školu, iako i u snu znam da sam završila faks i ne kontam uopšte kako je to moguće, ali svejedno moram da se vratim u klupu i radim nekakve kontrolne i pismene, a ničeg se ne sećam i sva sam izbezumljena. devokice, kako se tumači to i ono pakovanje?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!