Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Kiwisve si lepo rek'o
Imaš sreće što ćutiš i smeškaš se. Bolje je ne reći ništa nego reći neku glupost ...
Trebao si da ga pozoveš unutra da proverite, da ga temeljno ispitaš kada je ustanovio da je nestala voda i da li je nestala trenutno ili je postepeno slabio pritisak .. zatim da li proverio u trenutku nestanka da li na svim česmama nema vode... tako se kreće razgovor ... a onda mu počneš o tome kako je vrućina, i kako su nestašice vode neizbežne.. a kad si već kod vrućine, spomeneš i obližnje šetalište ... i dok trepneš ti ga vodiš na sladoled ... tako se to radi.
Ako se smeška na svaku tvoju izjavu (trudi se da ga ne zasmejavaš već da budeš pristojan i zanimljiv), dečko je gay kao guska
Originally posted by DeksiUuuuaaaaa
nema vajde od komsije sem ako nije: diler,profesor u skoli,majstor,lekar ili neko ko moze da te ubaci preko veze na neke zurke besplatno.....
gledaj da izvuces neku korist od njega....
Originally posted by Lakiboy_nsDa u pravu si,zaboravio sam da napomenem dobrostojece muskarce koje ce moci da ispunjavaju tvoje hirove i cine ti svakodnevno.....realno,kakva vajda od komsije na kog ces samo da paris oci.....jedino ako se dobro oblaci pa da imas sta da vidis na njemuOriginally posted by DeksiUuuuaaaaa
nema vajde od komsije sem ako nije: diler,profesor u skoli,majstor,lekar ili neko ko moze da te ubaci preko veze na neke zurke besplatno.....
Ne slusaj ga dechko
Originally posted by DeksiShut up! nije on muska sponzorusa/prostitutka kao neki sa ovog forumaOriginally posted by Lakiboy_nsDa u pravu si,zaboravio sam da napomenem dobrostojece muskarce koje ce moci da ispunjavaju tvoje hirove i cine ti svakodnevno.....realno,kakva vajda od komsije na kog ces samo da paris oci.....jedino ako se dobro oblaci pa da imas sta da vidis na njemuOriginally posted by DeksiUuuuaaaaa
Ne slusaj ga dechko
Originally posted by Lakiboy_nsNisam ni ja muska sponzorusa ali realno gledano malo je urbanih i kul likova u ovom gradu....Originally posted by DeksiShut up! nije on muska sponzorusa/prostitutka kao neki sa ovog forumaOriginally posted by Lakiboy_nsDa u pravu si,zaboravio sam da napomenem dobrostojece muskarce koje ce moci da ispunjavaju tvoje hirove i cine ti svakodnevno.....realno,kakva vajda od komsije na kog ces samo da paris oci.....jedino ako se dobro oblaci pa da imas sta da vidis na njemuOriginally posted by DeksiUuuuaaaaa
Ne slusaj ga dechko
He is a nice gay
Originally posted by KiwiTrebao sam... Sta cu kad postanem mutav cim se on pojavi
Imaš sreće što ćutiš i smeškaš se. Bolje je ne reći ništa nego reći neku glupost ...
Trebao si da ga pozoveš unutra da proverite, da ga temeljno ispitaš kada je ustanovio da je nestala voda i da li je nestala trenutno ili je postepeno slabio pritisak .. zatim da li proverio u trenutku nestanka da li na svim česmama nema vode... tako se kreće razgovor ... a onda mu počneš o tome kako je vrućina, i kako su nestašice vode neizbežne.. a kad si već kod vrućine, spomeneš i obližnje šetalište ... i dok trepneš ti ga vodiš na sladoled ... tako se to radi.
Ako se smeška na svaku tvoju izjavu (trudi se da ga ne zasmejavaš već da budeš pristojan i zanimljiv), dečko je gay kao guska
Originally posted by DeksiUh, žao mi je za ovaj off, ali ovo mi je ubedljivo jedna od top 5 najglupljih rečenica na internetu, ajd ono sponzorsko lupetanje, ali ovo je tako glupo da ne znam da li sam skoro nešto gluplje video. Al' dobro, nek ti je sa srećom.
jedino ako se dobro oblaci pa da imas sta da vidis na njemu
Originally posted by KiborgPa ja ne bih mogao da se smuvam sa likom da ima neku katastrofalnu kombinaciju garderobe na sebi....Originally posted by DeksiUh, žao mi je za ovaj off, ali ovo mi je ubedljivo jedna od top 5 najglupljih rečenica na internetu, ajd ono sponzorsko lupetanje, ali ovo je tako glupo da ne znam da li sam skoro nešto gluplje video. Al' dobro, nek ti je sa srećom.
jedino ako se dobro oblaci pa da imas sta da vidis na njemu
----------
Originally posted by KiborgPa nisam ga muvao, posto ni ja ne bih smeo...tj. ne smem.
Ajde da ne bude skroz off, ja nikad ne bih smeo da muvam komšije, ako se zajebeš, može da bude gadno.
Originally posted by PakiMa daj Paki, na taj fazon je mene jedan decko smuvao To je suvise ocigledno!
Swušaj, bwe, decko, nisi ti toow'ko baš neiskusan... ... samo mawo više hwabwosti, pa ga zovni na sok, kafu... da se bolje upoznate (kao, eto, komšije ste, pa nema smisla da vam odnos ostane na ovome ), pa onda predloži da pogledate neki film, ali gledaj da u sobi ostaviš samo jedan krevet (sklopljen, naravno) i da onda morate da sednete jedan pored drugog....... I tako svačeg nečeg se još seti...
Originally posted by KiborgHmm....dobra ideja...
Pitaj ga koji mu je omiljeni lik iz "Vil i Grejs"? Pa onda odatle vidi šta misli o seriji i tako nešto, da malo saznaš šta mislio o pederluku, en general.
Onda ga pitaj da li je gledao, recimo, Ponoćni ekspres, pa ga pitaj da li su ona dva zatvorenika trebala da se smuvaju i tako to.
Razmisli šta je gay-friendly aktuelno na televiziji, pa se igraj malo sa njim, onako verbalno, samo pazi da bude suptilno.
edit:
I bez bebećeg jezika, please! Inače si gotov, provaliće te odma'!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!