Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Sava_Savanovic
... zaslužila je to bedno ebeno odlikovanje!
U pravu si, i bedno je i jebeno. Ti bi ga takvog dao Mariji?
Kome se to ne sviđa može slobodno da emigrira!
Zaista? Evo, već sam na granici. :praznoglavi:
... vojne uspehe ...
:roflmao:
... Zbog "vojnih uspeha" je i postalo bedno i jebeno. :zacepi:
moraju da ciganišu oko svega...
Sinak, em me izbacuješ iz moje zemlje, em vređaš Rome.
I onda sebi daješ za pravo da daješ vrednosne sudove?! :bljak:
By RACABG
predlazem da to bude odlivak vagine u zlatu
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Koji sportista je učinio da cela Evropa (ili bar skoro cela) skandira Srbija!? Marija je promovisala Srbiju na najlepši mogući način, i za razliku od drugih takmičenja, pobeda na Evroviziji dovodi celu Evropu u Srbiju, time pozitivno utiče i na turizam zemlje i bla, bla, bla, da ne lupam više, zaslužila je to bedno ebeno odlikovanje! Kome se to ne sviđa može slobodno da emigrira!

Pa jbg, ne dele se ordeni samo za vojne uspehe, već i za uspešno promovisanje zemlje, što je Marija svakako uradila. Zaslužila je i orden, i novčanu nagradu. Al Srbi ko Srbi, moraju da ciganišu oko svega...
A isto tako Srbi kao Srbi moraju od komarca da prave zmaja... Preteruju ljudi bre.

Ok, jeste promovisala srbiju, trebaju joj se dati pare (zasluzila je vala), stvorila je neku bolju sliku o gay populaciji (koliko toliko), ali ordenje i takve stvari... :ubise: Sta sad treba i kljuc grada da dobije? :puzzle:

A sto se tice emigracije, evo ja sam vec na granici samo mi reci gde mogu da odem iz ove rupe a da mi ne treba viza i za disanje?

@RACA
Ne, ne, ne... Srebro je sad u modi... :alexis:
Korisnikov avatar
By 2kune
Može, ali posthumno, kako je i red... :freddy:
Korisnikov avatar
By Dirrty
podseticu vas da je tema vezana za Mariju... ne udaljavajete se od teme...

nocas sam raspolozen nasilnicki i ima da dobijete spank!

ima da dobije to odlikovanje pa makar ga bacila sutradan...
a o parama da ne govorim, znaci ima daj joj daju inace su ga BEEP od mene... :spank:
Korisnikov avatar
By 2kune
Дид АЈ сед самтинг вронг? :pas:
Korisnikov avatar
By Dirrty
:sarana: samo ovoliko.

hoces i ti PUC PUC po guzici ili nesto slicno? :)

ne izazivaj me
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by 2kune
Дид АЈ сед самтинг вронг? :pas:
Jes Ju Дид BrE!
Korisnikov avatar
By 2kune
Ne osudjujte me samo zato sto sam rodjen plav :kosa:
:peace:
Korisnikov avatar
By 2kune
Ноу АЈ диднт ду бре, донт микс фогс енд гранмадерс. :P
Korisnikov avatar
By Dirrty
axa... znaci hocemo da se igramo tako... i da budemo zli... ccc

:ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By Dirrty
a sad se pravis fin... dobro dobro

ali samo da znas kod mene to ne pali.... spremi se :napitak: :vestica:

:jumphug:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by 2kune
Ноу АЈ диднт ду бре, донт микс фогс енд гранмадерс. :P
Aj Em HoT MиксиHg фPогс енд гранмадерс... Aj Kuд HeBep mиKc Jy eHд Mи Yn.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Kiwi
Da je htela mogla je da ode na neku smrt dijetu skine 15 kila i do Helsinkija bude mršava i obučena u neku beby plavu svilenu haljinicu .. ali nije.
Po najnovijim istraživanjima (kako reče ona iz Čarobnog autobusa) svako ima svoju genetski? određenu telesnu masu i kada padne ispod nje telo se ponaša kao da gladuje, i pati (pojavljuju se neke materije koje inače izazivaju razni stresovi), a za neke od nas ta masa je na većim vrednostima BMI. Tako da je ona u stvari aktivista za nas sa krupnim kostima. Predlažem da joj damo oveću medalju.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by tinkerbell
Negde na netu (neki strani forum ili tako nesto u vezi evrovizije)juce procitah da uvek prvo mesto na evroviziji ima veze sa politikom (kao i za miss), a da su drugo i trece ono pravo (nenamesteno)
Kada smo u četvrtom razredu imali literarno takmičenje prvo mesto je imalo veze sa politikom (pobednica je bila u odeljenju učiteljice koja je bila u žiriju i vodila celo takmičenje) a nas nekoliko sledećih nismo čak dobili ni druge nagrade nego su nas samo pohvalili.
Doduše mene su prvog pohvalili tako da sam verovatno imao najviše poena ali to nisu nazvali drugim mestom.
Ta učiteljica je inače smatrala da moj naglasak ništa ne valja*, dočim je njena pobednica šuškala - to je valjda OK; a i sama učiteljica je imala neki čudan glas.
*posle nekoliko sesija gde me je učila kako da (pogrešno) naglasim reči i posle mojih nedelju dana plakanja jer ja nisam tako zamislio moju pesmicu, odlučio sam da je pročitam onako kako ja govorim. I jesam. Eto joj ga na. Opet sam bio drugi. Ostali članovi žirija su bili pametniji od nje.
Korisnikov avatar
By KiWi

Kao i blabla-baby verujem da bi njoj bolje došao keš nego odlikovanje ... Uzmi Maro keš!
Korisnikov avatar
By vremecuda
Naravno da joj treba drzava dati adekvatnu novcanu nagradu + odlikovanje.
S obzirom da prvi put u istoriji ova mala Srbija pobedjuje na jednom takvom takmicenju,Marija bi trebala od te iste Srbije da dobije STATUS "ISTAKNUTOG ESTRADNOG UMETNIKA"!!!Ali podhitno!!!

MISLIM DA JE TOLIKO(A I MNOGO VISE) ZASLUZILA!!! :D
Korisnikov avatar
By deželaš
nagradu da, ali ne i odlikovanje.. odlikovanje bi samo ublažilo stvar :smilegrin:
Korisnikov avatar
By HARP
Ja predlazem da od novca jednomesecne globe RTS-a po domacinstvu podignemo spomenik Mariji :nokti:
Kada sam rekao spomenik nisam mislio na prirodnu velicinu :giggle:
Korisnikov avatar
By Boshko
sto ne u prirodnoj velicini? :neznam:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Boshko
Pa da bude VEEELIKA X 10 cirka :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Mislim da zasluzuje kes... sto da ne? Pa Bouze pobedila je evroviziji, predstavljajuci nasu zemlju... ne vidim nista lose u tome.. i ako ne slusam njenu muzike, i ne svidja mi se, ipak zasluzuje nesto od ove "siromasne" zemlje :lol:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Paki

Odlikovanje kao takvo ne, ali adekvatna novčana nagrada da.
Prvenstveno sam i mislio na novčanu nagradu. Sa odlikovanjem balkanskih država možeš samo pročačkati hemiće na dupetu :party:
By жњ
Originally posted by FireGox
Ja predlazem da od novca jednomesecne globe RTS-a po domacinstvu podignemo spomenik Mariji :nokti:

Tik do spomenika Samanti Fox! :lol:
Korisnikov avatar
By EYA
odlikovanje dato od jedne drzave treba da bude dato za svaki doprinos slavi i casti te iste drzave. ako je vec zakonom propisano odlikovanje za sportske uspehe (nisam mogla na netu da pronadjem taj zakon, al znam da jeste) zasto ne bi delili istom merom i za kulturna postignuca (ako je zakonom propisano i dostignuce u kulturi, nema sta da raspravljamo!).
posto evroviziju ne smatram nicim posebnim, kao ni bilo koje sportsko takmicenje, mogu da izjavim: jebe mi se za to!
ali samo pod uslovom da i ostatak evrope kaze: jebe mi se za uspeh moje zemlje!
a posto globalizam jos uvek nema snagu duha koji bi osecao svaku pobedu kao pobedu civilizacije i ljudskog roda, ja osecam velicinu ove pobede uprkos svim predrasudama o srbima (koji, btw, nisu moj narod, vec hrvati koji, btw, nikako da nauce da podnesu neuspeh)

registrujte se svi ovde i daje mu ga po spiki:
http://www.jutarnji.hr/kultura_i_zivot/ ... t,74425.jl
Korisnikov avatar
By Boshko
Originally posted by FireGox
Originally posted by Boshko
Pa da bude VEEELIKA X 10 cirka :lol:
ja opet ne kapiram... :plavuso:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!