Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Morpheus
Pa kad si vec znao da su Srbi besni i frustrirani onda si morao da se pripremis na prijem kakav si doziveo.Nismo mi tako losi kao sto se o nama govori.Samo ne cenimo sebe dovoljno.Slazem se sa VValter-om.Moje je misljenje da je ovde (na forum) svako dobrodsao odakle god da je....ali ne volim kada mi neko ko je otisao iz Srbije (sto ne osudjujem) prica kako smo mi homofobi,frustrirani i ne znam sta....kao da mi toga nismo svesni pa je dosao neko iz belog sveta da nam to kaze i dokaze.
By fazza
Video sam sinoc komentare vezane za tvoju fotku, i mislim da bi bilo pametnije
da su cutali ako im se fotka vec toliko ne dopada. Ruzno je vredjati ljude na taj
nachin, pogotovo ako oni koji su je komentarisali nisu postavili svoje fotke.
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by //BlOg//
doshao sam na ovaj forum jer sam hteo da vidim kako izgleda gay scena u srbiji i odmah sam docekan na noz.

besni i nezadovoljni srbi iz srbije narocito, odmah su me napali iz samo njima znanih razloga. cak su me nazvali i pogrdnim imenima i smejali se mojoj fotki.

pojedinim gay ljudima u srbiji svakako treba pomoc jer su kao i verovatno ogromna vecina u drzavi isfrustrirani dugogodishnjim unutrashnjim besom zbog losheg zivota.

pa nisam ja glavni krivac shto vam je plata 150 £ mesecno. kada bi toliku mrznju iskazali prema onima koji su odgovorni za takvo vashe sranje mozda bi vam plata i bila 1500 £

sve dok se ljutite na nekog drugog zbog sopstvene nesrece bice vam josh gore!
Naravno da ti nisi glavni krivac. Tvoji komentari su sami tebe pojeli jer su maligni, uvredljivi i dovoljno jadni da su vredni svake osude. To sto si se ti istripovao da si Britanac govori da imas poveci problem u glavi. Napisao si dovoljno da budes dokaz SOS-a (seljak ostaje seljak). I zbog takvih kao sto si ti nas i ne vole po inostranstvu. Ako nas brukas po Londonu, ne moras i ovde....
Korisnikov avatar
By blenta
lako srbin kibne iz srbije
al nikako srbija iz njega

ima ih josh takvih :zeva:
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by VValter

Sve maglovito navodeci neke civilizacijske jazove izmedju Srbije, koju je naucen da ne voli, i Britanije.
Sta tu ima da se uci? Zivot nas je naucio.. :wcsolja:
S druge strane, sad pratim Evroviziju i jezim se...navijam za Srbiju, duboko u dusi, ja volim svoju zemlju :radosnice:
Ah, taj antagonizam!
By жњ

zashto su srbi besni??? .....sve dok se ljutite na nekog drugog zbog sopstvene nesrece bice vam josh gore!...

A otkud tebi pravo da prozivas celu naciju, pritom prosipas pamet i delis lekcije samo zbog uvreda koje su ti uputili pojedinci??????

e svega cu se ovde jos nagledati... :iskolacen:

inace, zelim ti dobrodoslicu... bedak sto si ovako lose poceo, ima ovde MNOGO okej ljudi
Korisnikov avatar
By Doxar
Originally posted by SashaVsSasha
Originally posted by VValter

Sve maglovito navodeci neke civilizacijske jazove izmedju Srbije, koju je naucen da ne voli, i Britanije.
Sta tu ima da se uci? Zivot nas je naucio.. :wcsolja:
S druge strane, sad pratim Evroviziju i jezim se...navijam za Srbiju, duboko u dusi, ja volim svoju zemlju :radosnice:
Ah, taj antagonizam!
Potpuno razumem taj antagonizam, interesantno, bas mi je to palo na pamet tokom evrovizije.

on: Mada ima istine u tome sto si napisao i o toj jednoj bazicnoj frustraciji uzrokovanoj drustveno-politickim lomovima, cinjenica je da ne mozes generalizovati sve na osnovu jednog loseg iskustva. Na ovom forumu ima jako puno ljudi i za ocekivati je da nas ima raznih. I ja sam nov ovde i malo mi jeste sve konfuzno u startu, al sam stvorio neku opstu sliku funkcionisanja foruma i kapiram da ce mi se vec vremenom izdiferencirati razliciti profili ljudi. A, ako je neko arogantan, maliciozan, zloban... uvek mozes da ga stavis na neku svoju 'ignore' listu i ides dalje, sigurno ima ok i zanimljivih ljudi kao sto rece neko pre.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by жњ

zashto su srbi besni??? .....sve dok se ljutite na nekog drugog zbog sopstvene nesrece bice vam josh gore!...

A otkud tebi pravo da prozivas celu naciju, pritom prosipas pamet i delis lekcije samo zbog uvreda koje su ti uputili pojedinci??????

e svega cu se ovde jos nagledati... :iskolacen:

inace, zelim ti dobrodoslicu... bedak sto si ovako lose poceo, ima ovde MNOGO okej ljudi
Upravo!

//BlOg//, get a life...
Korisnikov avatar
By Blady
Bouze, kakve gluposti
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!