Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Mene ljudi sve manje nerviraju. U stanju sam da se koncentrisem na komunikaciju i da ne razmisljam kakvi su zapravo ako se desi da me u startu "mrace", ali ne dozvolim dalje vidjanje. Ako je posao u pitanju, odradim posao i zdravo, dovidjenja.
Ako je neko cool, divno.

Bilo bi mi glupo da teram nekog u qrac jer mi ne lezi. A ne bih volela ni meni to da se desi. Tako nesto je normalno, jel, il ti se svidi il ti se ne svidi co`ek. Retko ko ce da te zaskoci ako oseti da niste na istoj talasnoj duzini. Pa sto bih bila negativna.
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by bigirl
Upoznate nekog i taj neko Vam se nikako ne svidi. Prosto Vas nešto nervira, ide na živce, mislite da je kreten...

Kako se u kasnijim kontaktima postavljate prema toj osobi? Ima li kontakata? Zašto???
Kratko i jasno: S kretenima, krembilima, bolidima etc. se ne komunicira
Originally posted by bigirl
Recimo da znam za primer dosta persona koje jedna za drugu kažu "baš mi ide na živce", a redovno se kuckaju preko neta... U čemu je fora?

Pa u ovome je fora: Similis simili gaudet
Korisnikov avatar
By Blady
:ignore::ignore::ignore::ignore::ignore::ignore::ignore::ignore::ignore::ignore:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ja ne mogu da budem fina prema nekome koga ne gotivim....ako mi nije simpa, ili jos gore ako me nervira klonim ga se...i izbegavam ga, mogu da se pretvaram da ga gotivim ali ne volim to....:sekirica:
Korisnikov avatar
By Rei
Sa kretenima se obavezno posvadjam.

Ako si kreten, stay away from me! :vulkanac:
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Recimo da znam za primer dosta persona koje jedna za drugu kažu "baš mi ide na živce", a redovno se kuckaju preko neta... U čemu je fora?
Recimo ja... To stvarno ne razumem. Ako me neko nervira, brateee nervira me i neka se goni u k što dalje od mene. Prosto nemam želju toj osobi ni "zdravo" da kažem, a kamoli nešto više.

također,
ovi drugi, ljudi su preusamljeni kolko god srali da su kul sa svim i svačim i komuniciraju mada govore sranja...

s idiotom od početka nemam šta da pričam, samo mi nekad bude žao ako duze vremena provodemo u blizini na svim tim pogledima koje moram upucivat a da budu neutralni ili da pokazuju da smo tu kao i slusamo npr. istu stvar
:testerica: :testerica: :testerica: :testerica: :testerica:
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
dobro, to mi je svakodnevno, pa mi je tema bliska.

Recimo ja... To stvarno ne razumem. Ako me neko nervira, brateee nervira me i neka se goni u k što dalje od mene. Prosto nemam želju toj osobi ni "zdravo" da kažem, a kamoli nešto više.

no, ako me neko nervira, ne znaci da je kreten. :nope:
postoje kreteni koji su mi prijatelji..jebi ga, kreteni su u nekoj dimenziji, a vec u nekoj drugoj koja je mozda vaznija u nasem odnosu nisu 'toliki kreteni' :blenta:
pravi kreteni su fenomenalni za komunikaciju..oni su svojevrsno olaksanje, oni su opustanje, autogeni trening jebi ga..oni svog kretenizma nisu svesni, pa bi MI, nesto manji kreteni, kao svesnija bica ovde trebali biti u vodjstvu..s pravim kretenima komuniciram puno jednostavnije nego s onima koji to nisu ili bar misle tako. :mucka:
Korisnikov avatar
By Adenim
Da li je kreten svestan svog kretenizma i da li i on ima usvojen taj termin za druge kretene?
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by Adenim
Da li je kreten svestan svog kretenizma i da li i on ima usvojen taj termin za druge kretene?
verovatno..svestan nije kretenizma svoga (u suprotnom ne bi bio kreten), ali ima usvojen termin naravno..aah, pa mi sebe ne vidimo uopste a tek ako se ufuramo u ono kako nas drugi vide, pa nas uistinu nema..kreten ne moze biti svestan, bice koje je svesno bez obzira sto za sebe tvrdi da je kreten, ono to nije..vec u startu to pobija..svesnost ne opravdava, ali nije nebitna.

:sesir:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!