Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Pauceti
Kad lik spava sa vise od 2 devojke jedne veceri on je "Car" a kad to uradi devojka nazovu je kurvom. Previse poremecni sistemi vrednosti u ovoj zemlji...
Korisnikov avatar
By Dina
Pa to su ostaci proslosti... Ono sto je mene iznenadilo skoro je da to "pravilo" ne vazi u gay svetu - ako muskarac spava sa mnogo muskaraca nije svaler (sto je na neki nacin pohvalno) nego kurva (sto je negativno). Za sve ovo vreme u gay svetu uzivo i na forumu, ja to nisam povezala. Ali dobro ja inace ne povezujem pravila a narocito neka koja veze nemaju, tj. ta koja poticu iz predrasuda. Ipak kad sam saznala bilo mi je zanimljivo jer mi nikako ne ide u glavu kako to...
Korisnikov avatar
By Seaman
Tako dragi gay muskarci ako ne zelite da budete kurve, vase avanturice pricajte samo najblizim osobama.:D
Korisnikov avatar
By Dina
A bliske osobe nece nikome reci samo bliskim osobama a ove samo bliskim a one... :D :trach:

Seaman je jedna od osoba koja mi je objasnila to "pravilo" :D
Korisnikov avatar
By Seaman
Hvala ti sto si me spomenula. :smeh:

Imam osjecaj da ce tema tek sad da zazivi. :shok:

Ok, svako neka radi sta voli, ja izlazim iz ove price.:D
Korisnikov avatar
By Val
:sise: OMG!

Jedino shto mene u ovoj temi zanima...na shta li lichi taj Slaki, kad je iskljuchivo na kurvama lezhao? I koliko ih je placjao?
By mikka
Originally posted by Eifranloo
Kad lik spava sa vise od 2 devojke jedne veceri on je "Car" a kad to uradi devojka nazovu je kurvom. Previse poremecni sistemi vrednosti u ovoj zemlji...
:up:
jos jedan simptom balkanskog sindorma

mene zanima
a kada je to neko- kurva?
ima li fiktivna brojka partnera. odnosno sex. odnosa sa razlicitim ljudima, do odredjene godine?
da li se tu podrazumeva placanje za odnos?
ili je tu bitan i momenat- sponzoruse, cime se pravi razlika izmedju kurve i "lake zene"? (kako se samo gnusam svih tih izraza)
generalizacija da su sve zene drolje je pun promasaj
evo, znam devojku koja je imala samo jednog momka do svoje 24 godine kada se i udala za njega, a bila je nevina pre braka (pri tom ne iznosim nikakav sud o tome)
a moja definicija kurve nije osoba koja je "prelezala" puno partnera, vec ona koja se ponela prljavo i neposteno (od prevare, do nekih manjih-vecih smicalica, koje su uza specijalnost sapunjara), i to ne mora biti samo partner, vec i vajni prijatelj, dakle ona "epska" izdajica
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by mikka
evo, znam devojku koja je imala samo jednog momka do svoje 24 godine kada se i udala za njega, a bila je nevina pre braka

Jadna... :(

Shalu na stranu...zar je bitno shto smo kurve (placjene ili neplacjene)? :nokti:
By mikka
zar je bitno shto smo kurve (placjene ili neplacjene)?
ma pitao sam samo da bi se znalo o kakvoj se to "kurvi" diskutuje ;)
Korisnikov avatar
By Val
E o kvalitetu njegovih kurvi se ne bih usudila govorit´! :D One kurve koje ja volim - ne placjam! Al´da ih volim, volim! Mada, te koje ja "volim" vishe bih okarakterisala kao "kuchke". ;)
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Generalizacija i to ne narocito uspesna.
Ne podrzavam takav stav, niti dvostruke arsine o kojima je pisao Eifranloo (ako lik odvete u krevet veliki broj riba, on je alfa jebac, a ako devojka ode u krevet sa vise tipova, ona je drolja).
Korisnikov avatar
By Dzi
ladno sam procitala sve devojke su krave :lol: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Ne znam za ostale, ali ja jesam. I javno sam to priznala. Outovala sam se celom forumu da sam krava.... :roflmao:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by decko
Originally posted by m..
Zasto ili-ili, zar je apsolutno nemoguce da lezbejka bude kurva ruzna ko 2 groba? Ono ja se sretoh sa bar tuce takvih.
:lol: :lol:

Nasmejala si me :kiss:
kada m.. prospe neki aforizam, vecni li je ! :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Dina
A bliske osobe nece nikome reci samo bliskim osobama a ove samo bliskim a one... :D :trach:

Seaman je jedna od osoba koja mi je objasnila to "pravilo" :D

:up:

Ne znam šta podrazumjevate pod kurvom,čak ni sve prostitutke nisu istog rangu a postoje i droljice.
žena može da spava sa njih 10 u mjesece i da u očima drugih bude dama a može da naiđe na jednog i da od nje napravi kurvu....ma sve je to vrlo diskutabilno.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Mozda kurva i ne mora da bude pogrdan izraz, pogotovo kada to kaze druga kurva (kao u ovom slucaju).
Korisnikov avatar
By hlaefdige
za Slaki je to tako...za mene nije....i eto...

...nekako mi svaki taj koncept "kurve" krece od toga da je seks sramota...vise nego cacakanje nosa, na primer
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Da, ali onda pogledas neki novi nacin gledanja na rec "kurva".
Ukoliko se zena jebe ko stuka i toga se ne stidi, ljudi ce je uglavnom (bar uz mog iskustva) posmatrati kao "brate, ona se kurva ali njoj je super, sta je boli uvo".

Vise na starinski nacin popsmatraju devojke koje se prave nevine i naivne, pljuju postene kurve na sav glas, a satiru se sa svim deckovim/devojcinim drugovima/drugaricama.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!