Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by jenny
@Lakiboy_ns
e slatko sam se nasmejala na tvoj post :lol: :lol:

ot: pa ja sam ranije mislila da je tako neshto prosto statistichki nemoguce,ali kad vec kazete da znate takve primere...mogu samo reci zanimljivo :misli:
Statistika u takvim stvarima nije pouzdana. :jbg:
Nas eto ima cetvoro u istoj familiji koji smo gay plus jedan koji je imao gay iskustvo ali je danas iskljucivo str8.Mogu samo da kazem da pomno pratimo najmladje prinove u nasoj familiji koji tek ulaze u pubertet da vidimo da li ce se porodicna tradicija nastaviti-za sada nema naznaka za to medju mladjima ali mi se nadamo :lol: :lol: :sesir:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Lakiboy_ns
Naravno da je moguce!

U mojoj uzoj familiji na primer pored mene ima jos troje njih koji su gay :D :zastava:

I am not kiding :D

Izgleda da su nam nesto sipali u vodu! :smeh: :lol:
Mozemo skoro sami da organizujemop gay-paradu kada bi hteli,vec imamo sopstveni gay lobi unutar familije :lol:
Hehe, to bih mogla i ja da kazem, moja sestra i ja :) A i neki dalji rod...
Korisnikov avatar
By muzika86
Originally posted by devokICA
majka mu je ispala jaka zena :wtf: ?
ne razumem u cemu je problem ako su sinovi "ispali" takvi, mada razumem da joj je tesko zbog muza...
pa tesko joj je (bilo) vjerovatno i zbog muza pa i zbog sinova.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Verujem da je homoseksualnosti uzrok iskljucivo genetski faktor bez primesa pa mi ovo nije iznenadjenje.
Korisnikov avatar
By TotalControl
Danas je sve moguće, pa zašto nebi bilo i to!
Mada ja ne mislim da je genetski faktor uzrok homoseksualnosti!
Kad bi to bilo genetski prenosivo svi str8 parovi bi trebali da imaju str8 djecu, a svi znamo da to nije tako! Zar ne???
Korisnikov avatar
By TotalControl
Možda!
A šta ako mi je i cukundjed bio str8, tj. ako mi niko u familiji nije bio gay?
Od koga sam povuko te gene???
Korisnikov avatar
By Galadriel
stvarno nem' pojma, nikad mi nije islo od ruke razmisljanje sta bi bilo kad bi bilo, samo sam ukazala na mogucnost
Korisnikov avatar
By TotalControl
Iskreno rečeno meni se sviđa ta ideja da je uzrok homoseksualnosti iskljucivo genetski faktor!

Mada nisam relifgiozan, smatram da je to malo vjerovatno zbog jednog jednostavnog razloga:
Po toj teoriji Adam i Eva (tj. prvi ljudi na zemlji) su imali "Gen homoseksualnosti", a sa kim su oni mogli biti kad su bili jedini ljudi na planeti???
Adam nije mogo biti sa drugim muškarcem zato što nije bilo nijednog drugog muškarca, tj. Eva nije mogla biti sa drugom ženom jer nije bilo drugih žena!

Ali možda nisam upravu!
Sve je moguće!!!
Korisnikov avatar
By Loni
Gej jeste nasledno prenosiva, ali uopšte nije potrebno da ide sa oca na sina.

Zašto mislite da seksualni afinitet ne može da se prenese sa majke na sina?

Zakleo bih se da je ovaj slučaj češći.
Korisnikov avatar
By Doxar
Ne znam bas koliko je uputno diskutovati o tome, jer i ovako i onako se vrlo malo zna o genetskoj uslovljenosti i uopste o bioloskoj podlozi homoseksualnosti, pa mozemo samo da pretpostavljamo i nagadjamo.

Ono sto zelim da kazem, citajuci ovih par komentara, je da nije u genetici sve crno-belo i ocigledno, npr. dvoje roditelja od kojih je jedno krvne grupe A, a drugo gr. B mogu imati 10-oro dece i svi teoretski mogu biti nulte krvne grupe; ili dvoje roditelja potpuno zdravih mogu imati dete tesko obolelo, najcesce od neke metabolicke bolesti, a da ne znaju za takav slucaj u porodici pre; i to su sve situacije koje su naucno objasnjene i koje su jednostavne utoliko sto se prenose samo preko jednog gena.

Medjutim, cim se predje na malo komplikovanije stvari shvati se koliko se tu malo zna i koliko postoji milion nekih suptilnih i kompleksnih mehanizama i interakcija koje ce se otkrivati godinana i decenijama ispred nas.
Korisnikov avatar
By Herald
Ja jos cekam da mi se tata outuje, po pitanju bilo cega jer je tajanstveniji od mene :closet:
Korisnikov avatar
By TotalControl
Originally posted by Fallen_Angel89
Meni niko nije nastran...jedino ja..... :) :) :) :) :)
Kolko je meni poznato, ista situacija je i samnom......... :) :) :) :) :)
Korisnikov avatar
By Dina
Vi gayeve smatrate nastranima? :puzzle:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
zasto, ti ne?
Nego sta, nego smo nastrani. Meni, recimo, najlakse ulazi kad lezimo na strani, tj. boku.
:doh:
Korisnikov avatar
By Dina
:lol:

Ne racunajuci to tvoje znacenje Bananice ;) - ne mislim. Ako ja pravilno razumem tu rec ona je isto sto i devijantan. Pa me cudi da Fallen Angel i Total Control to misle... mada se mozda ljudi i sale... samo mi bilo cudno pa pitam :)
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by bananica
zasto, ti ne?
Nego sta, nego smo nastrani. Meni, recimo, najlakse ulazi kad lezimo na strani, tj. boku.
:doh:
E onda se "nastrani" pise "na strani" :lol:
Korisnikov avatar
By TotalControl
Originally posted by Dina
Vi gayeve smatrate nastranima? :puzzle:
NE, ne smatram da su gay ljudi nastani (devijantni)!

Ono što sam hrio da kažem jeste: Da sam ja prvi homoseksualac u mojoj porodici (bar kolko je meni poznato)!

Predpostavljam da je upravo to htio da kaže i Fallen_Angel89, pa sam ga zato i citiro!

Nije mi palo na pamet da će neko riječ "Nastran" koju je upotrebio Fallen_Angel89, protumačiti kao "Devijantan"!
Bar ja to nisam shvatio na taj način!!!
Korisnikov avatar
By Dirrty
sve je moguce...

desava se ponekad da ima vise dece u porodici koja su gay.
sreca njihova da nisu i 3 sestre... bio bi haos.

a sto se tice oca, pa jbg... covek je morao to da prikriva... makar je priznao... bolje ikad nego nikad
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by TotalControl
Nije mi palo na pamet da će neko riječ "Nastran" koju je upotrebio Fallen_Angel89, protumačiti kao "Devijantan"!
Bar ja to nisam shvatio na taj način!!!
Mislim da te dve reci imaju otprilike isto znacenje ili vrlo slicno. Obicno se upotrebljava u negativnom kontekstu. Pretpostavljala sam da vi niste tako mislili ali mi bilo neobicno...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!