Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi

Probao sam neki smoki sa armom čokolade.. ali ne pravi Smoki, već neki koji liči na njega ... Strašno! Kao da su flipse umakali u masnoću ofarbanu kakaom .. ni traga ukusu čokolade ... Nadam se da je ČokoSmoki bolji ... Čuo sam da je Smoki sa ukusom pice super
Korisnikov avatar
By frivolus
choko smoki mi se bas sviiidjaaa :love: :love:

mada, meni se svidja sve sto ima secera ili cokolade u sebi.
what can i say, i'm a sucker for sweets.
Korisnikov avatar
By Mikili73
Ekstra je Štarkov čokoladni smoki. Ona veća kesica od 80gr mi pogoduje :beba:
By Kragi
Kao sto mi je stran jogurt sa ukusom jagode npr, ili voda sa ukusom limuna tako ni smoki ne mogu da zamislim a da nije slanog ukusa + kikiriki :D
Cokoladu volim ali ne sa smokijem :D
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Wilhelmina
Ipak je suvo grozdje u cokoladi zakon.
i agree
By alexandermagic
Ne volim, kao što je slučaj i sa običnim smokijem. :bljak:

Nisam ljubitelj grickalica.
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
Originally posted by Wilhelmina
Ipak je suvogrozdje u cokoladi zakon.
jaaaaaao kako sam se navukla na to :hyper:
a i na smokisu sam bila navucena, a sad izbegavam i jedno i drugo... :odbij: :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Totalno razocarenje. Mnogo mi je bolja kombinacija regulare smoki uz euroblok :drama:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ništa posebno niti spektakularno, al' nije da se ne može kljucati.
smoki je smoki.
Korisnikov avatar
By .L O S T
voleh jako dok se jednom ne prejedoh istog.... od tada ne smem ni da ga pogledam.... mukaaaaaa
Korisnikov avatar
By h2o
Volim Štarkov Čoko Smoki :mljac:

Slika

Jednom sam poslužio jednog dečka njime a on nije hteo da ga jede sa obrazloženjem da ga podseća na :seronjo:

Inače u to vreme sam jeo skoro isključivo proteine i suplemente, nikakve slatkiše ... skroz veštačku ishranu ...

Trošio sam 10 x više para na ishranu i što je najgore bilo je veoma nezdravo. Jedno vreme sam proždirao proteinske čokoladice.

Sad jedem sve :kokice: a proteine u prirodnom obliku :meso:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Nisam ni probao, dovoljno mi je bilo iskustvo sa choko plazmom. :nope: Kapiram da je ovo iskustvo od iste sorte. :odbij:
Korisnikov avatar
By unic0rn
choko plazma nije losa, jer podloga joj nije slana kao kod smokija. :expert za hranu:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
^
:smeh: :smeh: :smeh:

Mogao bi konkurisati za posao pri Ministarstvu za prehranu napacenog stanovnistva, ubrzo bi dogur'o do ministarske fotelje (ne zbog veze vec kompetencije). :smug: :wundy:
Korisnikov avatar
By unic0rn
pa da me food oriented NGOs posle vade iz fotelje jer im se ne svidja moj izbor zachina. neka fala :hand:

:wundy:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Kome pa da se ne svidi tvoj izbor zachina?! :shamar: Ma, bio bi ti novi Mali Jozha u svetu klope, ja da ti kazem! :smug:

Bilo bi cak i situacija tipa: "Placem dok jedem, zbog muke u zelucu, ali mi se svidja! Zeludac bi' dao za Malog Krku i njegove kulinarske vragolije:radosnice: Ziveo Mali Krka! :hail2: :povraca od muchnine:"... :wundy:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!