Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by anche
pa nismo toliko drcni i infantilni kako price kruze
Ja jesam. :sigh:
Korisnikov avatar
By KiWi
Mogli bi da održimo neko ovnovsko forumaško okupljanje u Smajlići u i da odredimo ovna predvodnika, koji će nas sve zastupati kada su forumaške teme o horoskopu na tapetu ...

Samo zamišljam toliko ovnova na jednom mestu, bigirl bi se istopila kao karamela :D
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Dzelajza Rouz
pa dobro sad, sta da se radi - ipak nisi potrcala da otvoris temu :mazi:

elem.. kazu da su oFce jedini u zodijaku koji ne uce na greskama, i da iznova lupaju glavom u zid :cita:

kako god, ja nesto ne gajim druge oFce u svojoj okolini mada mi uvek prijaju na kratko, narocito mladji, koji zrace energijom, neiskvarenoscu i vecitim optimizmom :crveni:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Deksi

hehehe....znam po sebi....ja sam za nedelju dana stucem 2-3 flase vina..... :nesiguran:
Amateru.
Ja dvije potučem sam za jednu večer :alexis:
Korisnikov avatar
By anche
kad se vec falite sas alkoholizam eve da prikacim i link o jednoj poznatoj oFci:

betty ford

inace... vidim da se drugarice skorpijice marsovke ovde javaljaju sve vise i vise... bice da smo im prirasli za srce :hvala:
Korisnikov avatar
By KiWi
ja stučem jednu čašu u mesec dana, i baš mi fino :D
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Dzelajza Rouz
Bogami i ja jesam ali :misici: a ne :sigh:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Auuuuuuuu dupli ovaaan....majcice
Korisnikov avatar
By Myself
Podznak ovca sa mesecom u ovci.... nazalost. :sigh:
Korisnikov avatar
By anche
ej... pitanje za oFce: kakva su vasa iskustva sa ucenjem (tj. izostankom istog) na greskama? jel' to istina? da pojednostavim: uspevate li da ucite na sopstvenim greskama ili upadate u iste zamke iznova? :cekam:
Korisnikov avatar
By Stripi
ej... pitanje za oFce: kakva su vasa iskustva sa ucenjem (tj. izostankom istog) na greskama? jel' to istina? da pojednostavim: uspevate li da ucite na sopstvenim greskama ili upadate u iste zamke iznova? :cekam:
Zbog mog podznaka (vaga :trep: )
sam sposoban da učim iz svojih pogrešaka.
Ako ništa drugo, radim sve da ne bih pošao putem koji me zadnji put odveo do te pogreške.
Korisnikov avatar
By anche
eh... pa i meni vagica podznak ali jos uvek nisam sigurna da je krenuo da radi kako valja... tj. moracu da se testiram i vidim da li sam sklona ponavljanju gresaka :lukavi:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Beli Dečak
Ovan-Riba :drama:
mico, nisi sam, ja te potpuno razumem :potapsava:
Korisnikov avatar
By m..
Da, ucim, iz treceg puta dodushe, ali ide nekako, lol.
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
UUUUU, koliko me je upravo iznervirao najbolji drug- to nije ovan, to je jedan tvrdoglavi, svadljivi, samopravedni, drski, despotski, manipulativni, arogantni, samo-stvoreni mucenik!

Znaci, niko ne moze da me izbaci iz takta kao taj kreten. Kako sam ljut! KAKO SAM BESAN!
POLOMICU GA KAD GA VIDIM!

1.2.3.4.5.<udahni>6.7.8.9.10.<izdahni> mir. mir.

JEBACU MU KEVU KAD ... moram da popijem nesto.
Uuuuuuuu, kako ste me iznervirali! ********, kako pizdim od tebe!
Korisnikov avatar
By gari
Ja licno nisam ni ovca ni OVAN, ali sam imao jednog ovna-vrlo zajeban znak. Ne zna se da li su vise samoljubivi, sebicni, tvrdoglavi, bezobzirni...Ma, ne volim ovnove. MaLO manje volim ouvce.

:dancing: :dancingfever: :carica:
Korisnikov avatar
By Stripi
Uh, eto još jedan razlog da zafalim Svevišnjem zbog mog znaka :hail:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by gari
Ja licno nisam ni ovca ni OVAN, ali sam imao jednog ovna-vrlo zajeban znak. Ne zna se da li su vise samoljubivi, sebicni, tvrdoglavi, bezobzirni...Ma, ne volim ovnove. MaLO manje volim ouvce.

:dancing: :dancingfever: :carica:
Gomila gluposti. Priznajem samo sta svejedno kaze (jer jedini zna sta prica kad je horoskop u pitanju).

@anche - ja sam vekovima mislio da mi je vaga podzak a onda mi je svejedno rasprsio sve nade izracunavsi mi da sam obican bik u podznaku. Proveri ti to:roll:
Korisnikov avatar
By anche
i ja misljah da sam devica :blush: :novine: ali sad sam uverena. evo premisljam se vec neko vreme: kafa/caj, vecerati/ne vecerati, citati/ne citati... i tako mi prolaze, sto ti rece, vekovi :D
Korisnikov avatar
By gari
@Kupper: trazim i trazim ali ne nadjoh gde je svejedno pisao o ovnovima. Sad, ako se tebi ne svidjaju pojedine negativne osobine ovnova, to je tvoja stvar. No, za utehu, nema nijednog znaka a da je sve pozitivno, svi imaju i pozitivne i negativne osobine.
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Kupper
Ne nerviraj me.
Ocu, majkko ocu-da nerrvirramm Kupperr-a. Bas si pravi OVAN /horoskopski/. Sta te tacno nerfira? Tvoj znak ili MOJ znak?

:sunce: :curka: :pilence:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ovnovi "Cant live with them- cant live without them" :D
Korisnikov avatar
By gari
Blizanci su BOLJI od OVNOVA!

:party: :moby: :merlinka:
Korisnikov avatar
By svejedno
Da se ubaci The svejedno - da, sve osobine koje je gari naveo jesu negativne karakteristike ZNAKA Ovna, kao sto su pozitivne - kontradiktorno - skoro decija dobrodusnost, neverovatna sposobnost da urade SVE za osobu do koje im je stalo, naivnost (ne znam koliko je ovo dobro) hrabrost & neustrasivost, pravdoljubivost, lojalnost itd.

No, moram da citiram sebe sa teme o vagama gde je bigirl, otprilike poput garija ovde, popljuvala vage:

Daj, ovo je glupost.

Prvo, ti se, koliko sam skapirao, razumes u astrology, te znas da sve zavisi od aspekata, kuca, stelijuma & ostalog. Kod Vaga od pozicije i aspekata Venere, npr, kao i vladara asc, te njihovih dispozitora etc.

Ono sto sam hteo da kazzem ovom (vecini) zamrsenom pricom je da ne postoji los znak, samo lose osobe.

Prvo, svaki znak ima visi i nizi tip.

Drugo, svaka generalizacija je glupa, ali strelcevi vole da generalizuju ;) :hipocrit:
LM, Sunce utice, svakako morate imati NEKE osobine svog znaka, ali mozete biti npr tip Vodolije.

EDIT - Zanimljivost na konto pljuvanja - Strelcevi i Blizanci su po sushtini identicni (promenljivi znak, samo se nalaze na suprotnim stranama zodijaka) isto kao i Ovnovi i Vage (kardinalni, takodje jedan prekoputa drugog)
Korisnikov avatar
By m..
Sto znaci da sam aj generalno najebala zbog meseca u lavu? Mislim gde ces arogantnijeg stvora od ovna saq mesecom u lavu, cisto samoljublje, lol. Da. Uh, prepoznala se.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!