Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Uvek sam raspolozen da pomognem. U principu ne nerviraju me pozivi tipa "e, kako da uradim ovo" sve dok odgovor na to "ovo" nisam dao vise od tri puta. Onda ne podnosim bezobrazluke tipa - stavim nekom kombinaciju antivirus+firewall, da bi me sutradan zvali jer im je komp prepun virusa. Na moje pitanje "kako, pa stavio sam antivirus i jos sto sta", kaze drugarica "ma decko je sve to pogasio, usporava kompjuter"... Pa posle toga jos gora situacija, znaci instaliraju po nekoliko antivirusa koji se medjusobno kolju, pa onda idu po svakakvim sjatovima, sami ceprkaju po podesavanjima (cak i po BIOS-u), ali ono sto me strasno zivcira, je to sto smatraju da cu ja uvek da cistim njihove gluposti, i da im posle toga bude sve kako je bilo pre. Onda, jos nesto sto nervira - vecina ljudi kojima sam ja namestao kompove ima samo 256 mb rama, i na to hoce da stave i kaspersky, pa vista inspiration pack, pa jos gomilu raznoraznih gluposti koje gutaju memoriju, pa pocnu da se zale kako im je komp jako spor...

Kao sto rekoh, svima pomazem do tri puta za istu stvar. Treci put kazem da oko toga vise necu da se bakcem, pa ako hoce i daljed a se zezaju nek izvole...

A da, setih se jos necega... Instaliraju neki program koji su skinuli sa interneta za koji ja npr nikada nisam cuo, i onda me zovu preko telefona da im kazem kako da podese taj program! Ljudi ocekuju da poznajes rad svakog programa koji postoji na svetu! Ma to je sve bre bezobrazno...
Korisnikov avatar
By OldNew
Ja sam prilicno strpljiv i voljan da pomognem. Sve to gledam kao strah od nepoznatog pa jos HI-TECH :)
By Snow_Crystal
Posle gubitka hdd-a od 200gb i unistavanja svih potrebnih textova,programa i jos milion ostalih informacija, postala sam ravnodusna prema istim. Jest da me uzasno smaraju ljudi kojima po 10000 puta pokazes neku stvar i oni te opet pitaju ali meni je to smesno jer samo pokazuju svoj nivo stupid...:kafa:
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja pitam, (@ Uni - i zapisujem ;) ), takodje, ako sam u mogucnosti, i pomazem.

Mislim, mediokritet sam po tom pitanju.

Npr, ja znam da reinstaliram komp i tome slicne stvari, kod malo ozbiljnijih problema se pa ja zabagujem.

A stvari tipa - vrati kako je bilo - mi ne smetaju ni najmanje. Ok je, svako zeli da mu komp izgleda & funkcionise po njegovom ukusu, necu mu sigurno namestati po svom, ako vec pomazem. Mogu da predlozim, moze da se ne slozi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!